ostavljati gtx 285 da vrti fiziku nema smisla.. to moze odradit i neka 8600gt kartica..koju nabavim za 300kn.. ovako dobijem novu karticu i novu tehnologiju .... nebrine me crysis 2 uopce niti o tome razmisljam..ako se bude telilo lako samnjim detalje i gotovo.. ako me bas pukne lako prodam te 2 za jednu drugu.. ionako se trziste mjenja vrlo brzo.. crysis je jako limitiran i neoptimiziran... TOCKA. igra mi je ono.. tako tako..(prije su dojmovi bili puno veci kad nije bilo nis takvog na trzistu) po meni jedan mw2 izgleda prebolesno dobro... je da je sav skriptiran.. ali mozda danasnje konfe nisu ni spremne jos za neki jeb ai i fizicke bolesne proracune...kamo ce se kaj srusit i kako...i gigantski otvorene prostore...sa vjetrom pticicama i cvrccima...
Crysis je optimiziran za ono sto nudi. Ti detalji opravdaju zahtjeve, drugi je problem to sto su se oni zaletili, realno 4 godine i sto se dan-danas nema single-GPU kartice koja moze odvrtiti na 1600 rezoluciji, maxed out vise od 40fps prosjecno.
Ali slazem se stim da je igra opcenito nista posebno (meni grafika nije odlucujuci kriterij).