Zna li neko koliki je minimalan broja fps-a da bi se igra mogla igrati bez "stopanja"...???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
25
kako kome.. meni nit 50 nije dosta... kad igras na 200 i onda dodes na 50 a kamoli na 25 neces moc igrat...(FPS)
a na RTS mi je dosta i 30... sto vise fps-a to lakse igrat (igra lakse klizi na kompu)
FPS (frames per sec.) je broj slicica u sekundi. Pa onda naravno ako ti je 3 slicice u sekundi, nezgodno je.
Ako ti je ekran 70Hz, sta ce ti 200 slicica kad ekran pokazuje 70max.
U Adobe After Effectu san pročitao(davno), da je 29,9 realno vrijeme, sve ispod malo kasni, ali opet u svim igrama ti je drugacije, npr. Call of Duty i Crysis, u Cod kad imas 15-20 fps tesko je igrat a u crysisu lakse.
FPS (frames per sec.) je broj slicica u sekundi. Pa onda naravno ako ti je 3 slicice u sekundi, nezgodno je.
Ako ekran ima refresh rate od 70 Hz to znaci da mu se sadrzaj ekrana moze promjeniti 70 puta u sekundi. U prevodu imo ti 70, 200 ili 2000 FPS-a je svejedno jer ih ekran fizicki ne moze sve prikazati.
Zna li neko koliki je minimalan broja fps-a da bi se igra mogla igrati bez "stopanja"...???
Gledo sam neke testove grafickih...i sad je u crysisu ta graficka postiga 12fps...i sad oni u naastavku teksta pisu...tih 12fps je dovoljno za igranje bez "stopkanja"...
Gledo sam neke testove grafickih...i sad je u crysisu ta graficka postiga 12fps...i sad oni u naastavku teksta pisu...tih 12fps je dovoljno za igranje bez "stopkanja"...