BIOS za XFX Radeon HD 6970 Black Edition

poruka: 7
|
čitano: 886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Bok.

Ajd, molim Vas, ako tko ima za dotičnu karticu BIOS ili ako ima dotičnu karticu da napravi kopiju BIOS-a s GPU-Z i pošalje mi. Na www.techpowerup.com nema takovog BIOS-a, najjače što ima je od XXX Edition! Dakle, radi se o kartici koja se odaziva na ime HD-697A-CNBC i razlika između nje i ostalih je to što joj je GPU clock na 925 MHz, a Memory clock na 1425 MHz {#}. Hvala unaprijed na uloženom trudu, ako tko nađe za shodno {#}. Pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta je toliko bitna razlika od 25MHz za GPU i 100MHz za memoriju? Ili zbog nečeg drugog mijenjaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma ne! Nije to primarni cilj, iako, zašto ne?! Znaš kako ide, nije nešto ali čovjeka veseli {#}.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ok onda. {#} 

Mislio sam da samo radi mrvicu večeg takta ideš stavljat taj bios, koji ti možda čak ne bi ni odgovarao, pa sam zato pitao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma odgovara ti to. To su u biti sve iste kartice, bar je to kod XFX-a slučaj i kod date serije. Razlika je samo u BIOS-u, naljepnici na hladnjaku i paketu koji dobiješ s njom. Inače, kartica uredno radi čak i na 950 MHz GPU i 1450 MHz MEM! Naravno, gore je alternativni hladnjak, jer je ovaj originalni da te Bog sačuva! Jel imaš možda taj BIOS, ili možda znaš gdje ima? Ja nisam imao uspjeha u pronalaženju.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: BIOS za XFX Radeon HD 6970 Black Edition
Jehonan kaže...

Ma odgovara ti to. To su u biti sve iste kartice, bar je to kod XFX-a slučaj i kod date serije. Razlika je samo u BIOS-u, naljepnici na hladnjaku i paketu koji dobiješ s njom. Inače, kartica uredno radi čak i na 950 MHz GPU i 1450 MHz MEM! Naravno, gore je alternativni hladnjak, jer je ovaj originalni da te Bog sačuva! Jel imaš možda taj BIOS, ili možda znaš gdje ima? Ja nisam imao uspjeha u pronalaženju.

probaj pitati XFX customer support, meni je npr MSI znao dati bios koji sam tražio

15 godina

Evo po tvom savjetu probao i to. Sada čekamo {#} pa možda bude Ω. Hvala ti na sudjelovanju. Pozdrav!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice