Imam problem s grafickom karticom ATI HD4670 dok igram igricu call of duty 2 imam 40-100 fpsa.
moj frend ima istu takvu i njemu vrti 250-300 fpsa. u cemu je sad razlika? zasti meni ne vrti 250 nego samo 40 a njemu oce????
Imam problem s grafickom karticom ATI HD4670 dok igram igricu call of duty 2 imam 40-100 fpsa.
moj frend ima istu takvu i njemu vrti 250-300 fpsa. u cemu je sad razlika? zasti meni ne vrti 250 nego samo 40 a njemu oce????
imam ukucano /com_maxfps 250 probo i 333 al nista
Iskljuci vsync u opcijama, smanji rezu, provjeri od virusa.
dx7 nikad nisam dx9 stavljo procesor je jaci imam 512 mb rama vise
ajde napisi koju konfu imas ti a koju frend...
evo to su mi opcije pod graphics kaj da tu smanjim?
Podesi pravi refresh rate, iako nevjerujem da ces dobit ista fps-a vise... Sve ostalo je dobro podeseno...
Na malim rezolucijama procesor ima veliku ulogu,tako da tvoj frend vjerovatno ima brži procesor.
RAM, igra ti veliku ulogu, procesor igra isto veliku ulogu, kad sam ja stavio 4GB ram fps s tom grafom mi ej bio stalno 333, kad sam skinuo fps je bio 250-333, jer, procesor je bio E8400 sad je Q9550.
Gle najvjerojatnije imas losiji procesor, nekome je i P4 3.0 Ghz jaki, možda ti se nakupilo smeća na računalu, pa cak koji virus i sypware to očisti to je meni uzrokovalo puno puta pad fpsa, očisti kompjutor od neželjenih programa jer ti zauzimaju memoriju i ram.
Također reci koji ti je procesor(desni klik na moje računalo i svojstva,properties) također reci koji/koliko imaš RAM.
Ja sad sa tom grafičkom, 2 GB ram(4gb su mi na popravku, stižu) na 22" monitoru, rezolucija 1680x1050 i imam u fps najcesće 333, u mapama sa više smoke/fog imam do 250 najmanje.
/com_hunkmegs ''megabajtarama'' omogucujes igri da iskoristi vise rama...ne preporuca se vise od 75% jer igra se zablokira i nemoze se vise pokrenut. Znaci ak imas 2GB rama stavis /com_hunkmegs 1024 bit ce sasvim dovoljno.
imam Intel pentium 4 CPU 3.00ghz 2gb rama(mislim da je Kingston)
imam Intel pentium 4 CPU 3.00ghz 2gb rama(mislim da je Kingston)
procesor je dobar, meni frend s njim i sa 4 puta gorom i starijom grafom ima 125 lock sa fps configom... Imas li virus koji, aj skeniraj s Malwarebyte's-om da vidimo!
Evo ti download link i prije nego sta pocmes skenirat obavezno napravi update! Napravi full scan a ne quick!
Kolko ti je napajanje? Gle, imas najnoviju grafu s tak slabim procesorom. I 2 gb rama. Ak imas vistu za igru ti ne ostane nista skoro +dodatni programi. Cim stignes kupi novi procesor i jedan gigabajt rama i vidit ces kako juri. I ukljuci dx9, nek se preporuca sedam, al imas patcheva i skini ih i to ce se popravit. CoD FTW. :D