Samo da javim da su izašli novi driveri za ATI kartice Catalyst 9.9 koje možete preuzeti sa službene ATI stranice, a tu su i release notes.
edit by F1-IVO
Molim koristiti poveznice kod davanja linkova!
Samo da javim da su izašli novi driveri za ATI kartice Catalyst 9.9 koje možete preuzeti sa službene ATI stranice, a tu su i release notes.
edit by F1-IVO
Molim koristiti poveznice kod davanja linkova!
TNX na informaciji. Skidam ih.
driveri sami po sebi su izasli ali i nije ati control catalyst center 9.9 jos je na verziji 9.8
skinio ,stavio
jel imalo bolje rade igre?
Meni apsolutno isto na HD4670.
Meni apsolutno isto na HD4670.
i mislio sam
Ovo su se oni namjerno pozurili kako bi se koncetrirali na HD5xx seriju (sto se tice drivera).
Ovo su se oni namjerno pozurili kako bi se koncetrirali na HD5xx seriju (sto se tice drivera).
Na pcekspertu vele oni koju su imali ove vpu recovere da ih više nemaju. Pa u release notesu ništa nepiše za poboljšanja u igrama.
Ni ovi driveri nepodržavaju HD5800 seriju pa onaj tko je rekao da idu u prodaju 22.09 malo se zahebo.
Na pcekspertu vele oni koju su imali ove vpu recovere da ih više nemaju. Pa u release notesu ništa nepiše za poboljšanja u igrama.
Ni ovi driveri nepodržavaju HD5800 seriju pa onaj tko je rekao da idu u prodaju 22.09 malo se zahebo.
U relase note-u pise samo ispravke bugova, povecanja perfomansi nema. Ja sam isprobao Wolfenstein, dakle novu igru i nema nikakvih pomaka.
Meni su se vpu recovery počeli javljati na 9.8 drvierrima i to samo u nekim igrama. Valjda ih više neće biti
meni nece otvorit starnicu kad kliknem na ati catalyst control center i kaze ovo https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/9-9_vista32-64_ccc_lang1.exe
Kako neće? Moraš otići na ovu stranicu izabrati svoj OS, te koju grafu imaš i onda će ti se otvoriti stranica za download. Ja probao i sve radi.
ovo je još jedan nagovještaj hd5xxx serije za njih če biti 10.x driveri
ovo je još jedan nagovještaj hd5xxx serije za njih če biti 10.x driveri
prije 9.10
Kako neće? Moraš otići na ovu stranicu izabrati svoj OS, te koju grafu imaš i onda će ti se otvoriti stranica za download. Ja probao i sve radi.
pa jesam izabro sam windows 7 32 bitni za graficku seriju 4800 i kliknuo na aticatalyst control center i opet mi nece skinut :( samo drivere oce ali ne i ati catalyst conrol center
oprostite na smetnji ja sam nonstop na krivi link klikao ono drugo je za druge jezike hehe koja sam ja budala tek sad skuzio ehheh
Da li je netko probao igrati Red Faction Guerrilla sa ovim driverom i da li je imao nekakvih problema. Meni je izbacio BSOD nakon 3 sati igranja i resetiro komp. Da li ima netko slična iskustva?
nakon 3 sata igranja TE igre ti je možda se pregrijalo nekaj u kompu?
lol
možda prije nisi toliko opteretio...
jer koliko vidim po zahtjevnosti red gerila premašuje krajsis
Pa nemam pojma. Kad mi se kom digao otišao sam odmah u Everest i ništa nije imalo visoku temperaturu, grafa 52 stupnja, a proc 48 stupnja. To mi se još nikad nije desilo da mi igra izbaci BSOD i resetira komp, znalo me je izbaciti iz različitih igara u prošlosti, ali nikad ovako.
gledam ti grafu
lol
to je normalno kod hd 4850
barem meni
desi se to s vremena na vrijeme
i meni jedn ovrijeme bilo sve savršeno
onda odjednom
random je bsod bacalo
i jos baca, danas dok sam upalio FEAR mi ga je roknulo
A ništa onda se očito moram naviknuti na sve blagodati BSOD
A ništa onda se očito moram naviknuti na sve blagodati BSOD
Ili uzmi vodeno hlađenje tj. scythe musashi/ freezer twin turbo/accelero s1 + 2x 120mm.
Da li još nekome treperi ATI Overdrive u CCC-u na novim drajverima za 4800 seriju? Meni svako malo zatreperi ekran, tj. prozor od CCC-a! OS je Vista Home premium 32!
Treperi i meni, kao da se refreša...
Također. A već sam mislio da mi je Vista zblesirala.
tnx
Također. A već sam mislio da mi je Vista zblesirala.
OK tnx bili ste of BIG help
pozz:)
i meni treperi mislio sam da sam nes krivo napravio koristim windows 7 ultimate pa sam mislio da je zbog toga al posto svima se desava onda nes nije u redu sa ati catalyst centrom
Ej jel itko riješio ovaj problem sa refreshanjem... Meni već dojadilo-svako malo gledam temperature i koristim overdrive za mijenjanje fan speed jer se kompjuter aktivno po više sati dnevno za video obradu i igre, nešto i na forume...
Čini se da su se moji strahovi ipak opravdali u svezi ovih novih drivera što se tiče moje HD 4850, jako su loši i to je potvrđeno na Tweaktownu, ovdje imate kompletni benchmark ATI Catalysta 9.8 i 9.9 gdje HD 4850 gadno kiksa, a da ne govorim da u mojem slučaju osim u igrama što osjetim da su performanse otišle kvragu, zeza me i LCD TV kojega sam spojio HDMI kablom s kompom i svaki put kad hoću nešto gledat moram ići u CCC da podrmam da bi proradila slika,a to prije nikada nije radio ni na jednom driveru prije, tak da mislim da je na redu da instaliram Catalyst 9.8,a ove nove da maknem, jer ovo više ne mogu trpit.