Da li znate kada stiže u Hrvatsku ATI 4870x2 2GB? Gledao sam na Amazonu i košta 550 USD. Diamond ATI Radeon 4870x2!
13.08 (danas) je sluzbeno predstavljanje,a prvi primjerci u HR bi se trebali poceti pojavljivati nekih 5-10 dana nakon toga.
Pitanje kakvu će cijenu naši 'formirati' - brijem preko 4000kn
Ne vjerujem..
Oko 3000-3500 po mom misljenju
Pitanje kakvu će cijenu naši 'formirati' - brijem preko 4000kn
Ne vjerujem..
Oko 3000-3500 po mom misljenju

mislin da ce bit jeftinija nego od nvidiene gtx 280 a i strpi se jos 5-10 dana i vidit ces tj svi ce vidit
po nekoj logici i fair playu trebalo bi biti 550 x 4,58 = 2519Kn
ali situacije ce vjerojatno biti ovakva: 550 x 7,22 = 4191
u 1. redu sam pretvarao dolare u kune dok sam u 2. redu pretvarao taj isti iznos (550 ali sada u €) u kune.
mislin da ce bit jeftinija nego od nvidiene gtx 280 a i strpi se jos 5-10 dana i vidit ces tj svi ce vidit
3.700,00kn, potrebne rezervacije, isporuka poslije 20.08.
3700...
Mislim da Ati nema vise jake konkurencije pa je nabio cijenu od 3700 kn!
3700...
Koliki bi napredak bio preci sa 8800GTX na tu karticu, naime ploca mi podrzava ATI cross fire ali ne SLI (a ja imam Nvidiu), pa razmisljam do bozica uzet jednu a kroz dogledno vrijeme mozda i drugu HD4870x2...sad dali se to moze posto vec na jednoj ima 2 GPU...Nadam se da ste shvatili :-)
Koliki bi napredak bio preci sa 8800GTX na tu karticu, naime ploca mi podrzava ATI cross fire ali ne SLI (a ja imam Nvidiu), pa razmisljam do bozica uzet jednu a kroz dogledno vrijeme mozda i drugu HD4870x2...sad dali se to moze posto vec na jednoj ima 2 GPU...Nadam se da ste shvatili :-)
To sam i mislio :-)
Sad malo gledam testove, i pitanje je dali se grafa isplati. GTX280 košta kojih 700 kn manje, a minimalno je slabija, s tim da je single gpu i manje troši. Plus još "The way it's mean to be played"... Hm...
Sad malo gledam testove, i pitanje je dali se grafa isplati. GTX280 košta kojih 700 kn manje, a minimalno je slabija, s tim da je single gpu i manje troši. Plus još "The way it's mean to be played"... Hm...

ima li kakve razlike između dvije 4870 u CF i 4870x2 u performansama i ako ima kolika je?
ima li kakve razlike između dvije 4870 u CF i 4870x2 u performansama i ako ima kolika je?
Ovo ATI-ju stvarno nije trebalo, da je grafička ispod 3 000 kn, vec bi ju naručio, a ovako cu ipak pričekat pola godine sigurno.
Cijena je zaista previsoka za ovako nesto. A, na nVidiu ne prelazim.
Ako se ne varam tako je bilo i sa 3870 i sa 3870 x2?
Ovo ATI-ju stvarno nije trebalo, da je grafička ispod 3 000 kn, vec bi ju naručio, a ovako cu ipak pričekat pola godine sigurno.
Cijena je zaista previsoka za ovako nesto. A, na nVidiu ne prelazim.

3700...
Nitko nije rekao da je nVidia los izbor ;)
Ma Ati i nVidia su vrhunski proizvodi..
Nego mi kak!mo po nVidiji zato jer je malo preskupa za ono sta Ati moze ponudit za manje love..