Asus ENGTX460 + GAINWARD gtx460 GS

poruka: 6
|
čitano: 1.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Poštovanje svim ! 
Interesuje me da li je moguće staviti Asus ENGTX460 1024MB i GAINWARD gtx460 GS u SLi "mod" . 
Jer trenutno imam Asus ENGTX460 1024MB grafičku, a logično da mi je novac problem ba bih htio izvesti neku SLi kombinaciju, i još jedan dodatni problem kod nas je teško naću ovu Asusov-u GTX460. Hvala unarpijed ! 

Game is my Life

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Asus ENGTX460 + GAINWARD gtx460 GS
GameExplorer kaže...

Poštovanje svim ! 
Interesuje me da li je moguće staviti Asus ENGTX460 1024MB i GAINWARD gtx460 GS u SLi "mod" . 
Jer trenutno imam Asus ENGTX460 1024MB grafičku, a logično da mi je novac problem ba bih htio izvesti neku SLi kombinaciju, i još jedan dodatni problem kod nas je teško naću ovu Asusov-u GTX460. Hvala unarpijed ! 

a na koji komp ti to misliš spojiti?na dvojezgreni procesor(neisplativo) i na tu matičnu(nemoguće staviti sli) koju imaš u potpisu???

inače ih je moguće staviti skupa u sli

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 19:07 (jura).
14 godina
neaktivan
Re: Asus ENGTX460 + GAINWARD gtx460 GS
Pa imam u planu neki amd x8 ili i5 haswel. I matičnu neku uz vašu pomoć bi izabro.
Game is my Life
13 godina
protjeran

Bolje prodaj te dve GTX 460 (ako ih vec imas) ili ih nemoj ni kupovati i uzmi jednu HD 7850 za tu lovu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogrešno si me shvatio. U planu mi je uzeti neki Amd x8 ili Intel i5 HASWELL znači. A već imam npr. 3 HDD jedan 1TB i 2 po 320GB, i Asus ENGTX460 1024MB, preostaje mi sada dobar izbor matične ploče do nekih 200 €, još jedna dodatna GTX460 koja se može kombinirat sa mojom u SLi "modu", neku realnu količinu DDR3 RAM-a (količinu koja će mi služit efikasno a ujedno i ekonomično, jer sam već naveo da je novac do neke realne granice ograničen). Sljedeće, napojna mi je trenutno Seasonic 620 W bronze v2 (kao što je navedeno) nisam siguran da li je dovoljna, mada i tu bi trebala doć također neka otimalna solucija (kao za RAM gore već navedeno). Hvala unaprijed ! 

Game is my Life
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 21:06 (GameExplorer).

0 0 hvala 0
14 godina

Prodaj tu 460GTX

Kupi HD7870 ili nešto u tom rangu i performanse ti budu značajno bolje u odnosu na GTX460 SLI

Vjerujem da ti netrebaju 2 grijalice u računalu i živciranje zbog (ne)skaliranja SLI-a

Vrijedi da je jedna jača kartica bolja i isplativija od 2 slabije.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice