Anomalije grafičke kartice

poruka: 4
|
čitano: 815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Neobično ponašanje nvidia geforce go 7300
imam laptop s nvidia geforce go 7300 i molio bi da mi netko kaže što se događa s grafom.
1. ako igram neku igru bez AA, nakon par minuta dolazi do ogromnog pada performansi
2. ako povećam postavke u igri i zatim vratim na prijašnje performanse se povećaju
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zar nitko?!
evo još jednog cudnog ponašanja: jucer sam igrao burnout paradise na medium postavkama, a danas ih jedva pokreće na min.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Anomalije grafičke kartice

Jesi li skenirao komp protiv virusa. Instaliraj ponovno grafičke drivere/direct x

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
evo baš sam skenirao s nod-om 32, nema ništa. probao sam reinstalirati drievere, pa ĉak i staviti stariju verziju drievera, ali nije pomoglo. probati ću reinstalirati directx
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice