AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 535.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AMD Vega
Od novijih samo rx serija i vega i normalno profesionalne kartice firepro
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
AMD Vega

Hvala trebat ce mi malo vremena da to sve pohvatam, treba sve isprobat u zivotu

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AMD Vega

jutros bacim oko na techpowerup i tamo ruski test vega 56... pa mi palo na pamet da je vega puštena u prodaju ima već više od dva mjeseca, a još uvijek su u prodaji samo cigle s jednim blowert ventilatorom 

koji qrac se više čeka, valjda da volta izađe pa da vidimo i poneku vegu sa normalnim hladnjacima 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
A imamo kaj i cekati, najeftinija 56-tica 4500kn, zamisli si cijenu nereferentnih👊..lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
protjeran
AMD Vega

Al amd proizvodi i graficke kartice?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Te neferentene nisu ništa bolje od referentnih. Fazna regulacija (VRM) je dosta kvalitetna na referentnim a mora i biti jer je vega najrastrošnija jednojezgrena grafička ikada napravljena, više troši od stare gtx 480. Šta se tiče hlađenja najbolje bi bilo staviti neki AIO 240 milimetarski ili procesorski hladnjak ako se radi o zraku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
carmack kaže...

Te neferentene nisu ništa bolje od referentnih. Fazna regulacija (VRM) je dosta kvalitetna na referentnim a mora i biti jer je vega najrastrošnija jednojezgrena grafička ikada napravljena, više troši od stare gtx 480. Šta se tiče hlađenja najbolje bi bilo staviti neki AIO 240 milimetarski ili procesorski hladnjak ako se radi o zraku.

Nekako sam dobio dojam da furyX više trošio, on bi se sa ovim hladnjakom od vege rastopio.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
14 godina
neaktivan
AMD Vega

FuryX i vega 56 su tu negdje ali vega 64 a pogotovo verzija sa vodenim hlađenjem na turbo boost biosu više troši. Ova potonja povuče i preko 400 W.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ma za pohvalit se nema sta..😑lp
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Tema mrtva? Nereferentnih nema osim one jedne asus koja je suxala u testovima? Opet po običaju strpite se dok dođe next gen koja će biti bolja?

Izgleda da nikako da zamjenim svoju 290 s novom iz amd tabora.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.10.2017 13:53 (axos).

2 0 hvala 0
17 godina
axos kaže...

Tema mrtva? Nereferentnih nema osim one jedne asus koja je suxala u testovima? Opet po običaju strpite se dok dođe next gen koja će biti bolja?

Izgleda da nikako da zamjenim svoju 290 s novom iz amd tabora.

sto se tice grafickih kartica bolje da promjenis tabor, jednostavno je.

14 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ako ti mjenjaš avatar ne moram i ja tabor.

Šalu na stranu, nije mi žurba ali kako stvari stoje dobra je šansa za promjenu tabora ukoliko budem kupovao novu karticu.

17 godina
axos kaže...
toxic kaže...

Ako ti mjenjaš avatar ne moram i ja tabor.

Šalu na stranu, nije mi žurba ali kako stvari stoje dobra je šansa za promjenu tabora ukoliko budem kupovao novu karticu.

ja volim amd ali oni od r9 290 nisu izdali nikakvu postenu karticu u smislu napretka u perfomansama samo su gledali nekakvu efektivnost i to je to.

fury x je bila okey ali opet baš i ne..

ovo novo sto su napravili bolje da nisu

9 godina
toxic kaže...
..

fury x je bila okey ali opet baš i ne..

...

nano mi je bila top nakon 290x ..

13 godina
protjeran
AMD Vega

Neznam jel  bilo no sad sam i ja procitao da se vega 64 barem sto se tice Msi-a i Gige nece raditi u custom verzijama, osobno niti neznam koji to gpu hladnjak moze hladiti bez problema 400w tdp, MSi-jev s gtx 780 Lightning ima 550w tdp no ta kartica ima 1.7Kg previse je to materijala za ionako preskupu karticulp

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Neznam jel  bilo no sad sam i ja procitao da se vega 64 barem sto se tice Msi-a i Gige nece raditi u custom verzijama, osobno niti neznam koji to gpu hladnjak moze hladiti bez problema 400w tdp, MSi-jev s gtx 780 Lightning ima 550w tdp no ta kartica ima 1.7Kg previse je to materijala za ionako preskupu karticulp

Od kud ti ta informacija?

13 godina
protjeran
AMD Vega

Tako pise na kutiji 

a i bio sam ponosni vlasnik❤, kartica je u svoje vrijeme bila san snova svih ljubitelja hw. Velim ovo je valjda jedini zracni hladnjak koji bi mogao ohladiti vegu 64 s tolikim tdp-m.lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.10.2017 0:13 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Tako pise na kutiji  a i bio sam ponosni vlasnik❤, kartica je u svoje vrijeme bila san snova svih ljubitelja hw. Velim ovo je valjda jedini zracni hladnjak koji bi mogao ohladiti vegu 64 s tolikim tdp-m.lp

Ili stavis najjeftiniji 120mm AIO i as bolje temperature od te mrcine...

14 godina
neaktivan
AMD Vega

Nemože to hladiti 550 W tdp-a. Najjači zračni hladnjaci za grafičke su hladnjaci za procesor ali mora biti toranj. Toranj ima toplovodne cijevi u U i presjeca finove s dvije strane (dva hladna kraja) i nema pregiba. Topflow hladnjaci npr. nemogu izdržati visoki tdp. Probao sam coolermaster hyper 212 x (toranj) na gtx 480 na 900 Mhz i 1.2 V u furmarku. Niti jedan regularan zračni hladnjak baš za grafičke nemože to ohladiti (nemože stabilizirati temperaturu gpu-a). Hyper 212 x je bez problema držao ovaj nuklearni rektor na 73 C s jednim ventilatorom od 1300 okr dok joj nisam uništio mosfet u faznoj regulaciji zbog previsoke struje.

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako je hladila (izvrsno 71c avg) moj 290X lightning moze i 780ti :)

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
odjavljen
AMD Vega

Ja sam stavio accelero xtreme iv na svoju 780 ti. Taj hladnjak je nevjerojatan...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
9 godina
AMD Vega

Je li ovo jeftino napajanje dovoljno za Vegu 64 + R7 1700? Fortron Hyper 700W, 80+ 

hh

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
petarjukic kaže...

Je li ovo jeftino napajanje dovoljno za Vegu 64 + R7 1700? Fortron Hyper 700W, 80+ 

kupis dva, trece gratis?! tamančićlp

9 godina
Stjepanj kaže...
petarjukic kaže...

kupis dva, trece gratis?! tamančićlp

Moga si mi direktno odgovorit na pitanje a ne tako :D al vidim po tome da je odgovor očito ne :D

hh
15 godina
odjavljen
petarjukic kaže...

Sasvim dovoljno, samo nemoj ekstremni overclock.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
9 godina
Nisam ni mislio overclockat ništa od toga osim možda procesor ako bude zatrebalo a šta se tiče igara (1080p) ću stavit 45fpsa limit, to je meni sasvim dovoljno i oku ugodno :D
hh
13 godina
protjeran
AMD Vega

rade uzmi rx 560 za 45 fps-a ce ti biti dovoljnolp

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
petarjukic kaže...
Nisam ni mislio overclockat ništa od toga osim možda procesor ako bude zatrebalo a šta se tiče igara (1080p) ću stavit 45fpsa limit, to je meni sasvim dovoljno i oku ugodno :D

9 godina
Stjepanj kaže...

rade uzmi rx 560 za 45 fps-a ce ti biti dovoljnolp

ne igraju svi igrice 

hh
13 godina
protjeran
AMD Vega

a ti si brat od Tonči-ja Jukića?

Moj PC