Šta nikog ne zanima R9 Nano i njena cijena? Isto je Fiji s HBM-om, kažu značajno jača od R9 290X uz duplo manju potrošnju za iste performanse.
http://cdn2.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/06/AMD-Radeon-R9-Nano-Graphics-Card.jpg
nisam skužio?
Šta nikog ne zanima R9 Nano i njena cijena? Isto je Fiji s HBM-om, kažu značajno jača od R9 290X uz duplo manju potrošnju za iste performanse.
http://cdn2.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/06/AMD-Radeon-R9-Nano-Graphics-Card.jpg
nisam skužio?
nisam skužio?
Duplo efikasnija. Performance per watt.
nisam skužio?
AMD kaže da će bit brža od R9 290X/390X ali i duplo efikasnija. Usporedbe radi, Fury X ima TDP od 275W(znam, TDP ne označava potrošnju ali..) i za Fury X kažu da je 1,5x efikasniji od R9 390X.
nisam skužio?
AMD kaže da će bit brža od R9 290X/390X ali i duplo efikasnija. Usporedbe radi, Fury X ima TDP od 275W(znam, TDP ne označava potrošnju ali..) i za Fury X kažu da je 1,5x efikasniji od R9 390X.
kužim to ali mi nije jasno iste perfomanse.
Valja se strpiti do bencheva, no 380-ka za tu cijenu bi mogla biti moja sljedeća grafulja. Fury je seksi skroz na skroz.
kužim to ali mi nije jasno iste perfomanse.
Nespretno sam složio rečenicu, eto.
I sam sam iznenađen tako niskom cijenom. Zanimljivo će ljeto da bude.
Bude bude zanimljivo.
Jednostavno, isporučiće snagu 290X kartice sa pola snage od 290X. Ali je uz to i jača od 290X.
Fanovi zelenih bi isto trebali slaviti, ovo su agresivne cijene i moglo bi brzo doći do rezanja cijena nvidie.
Samo me još zanima cijena Nano kod nas. Izgleda kao savršena kartica za full HD gaming idučih nekoliko godina. Brijem da neću odoliti iako mi objektivno ne treba...sve mi "leti" i sada. Ali ova je tak mala, crvena...pravi otrov
jbte pa ovo ce biti revolucija i evolucija u jednom na pc-u! ajmeeee
Nano će doći nešto kasnije.
A meni je onaj Quantum PC zanimljiv. Ako sam dobro skontao u njemu su dva Fiji GPU-a. Zavisi koliko će to cijeniti. Mogao bi taj PC biti pun pogodak.
kad se ocekuju u RH
kad se ocekuju u RH
Kad i u ostatku EU, nismo mi zanzibar :D
Samo me još zanima cijena Nano kod nas. Izgleda kao savršena kartica za full HD gaming idučih nekoliko godina. Brijem da neću odoliti iako mi objektivno ne treba...sve mi "leti" i sada. Ali ova je tak mala, crvena...pravi otrov
Ne vidim baš isplativost u Nano-u kada za takvu cijenu ćeš dobit neku jaču R9. Jedino da planiraš neko mikro računalo...
Nano mi je vrh! Fury x je jeftinija nego što sam mislio. Šteta što niu najavili nove procesore.
jbte pa ovo ce biti revolucija i evolucija u jednom na pc-u! ajmeeee
bogme, taj nano je pravo iznenađenje i mogao bi biti glavni adut amd-a, obzirom da dolazi u segmentu daleko prodavanijem od fury kartica
šteta što će meni financijski limit biti najvjerojatnije na 380-tki
Ne vidim baš isplativost u Nano-u kada za takvu cijenu ćeš dobit neku jaču R9. Jedino da planiraš neko mikro računalo...
A koje će cijene biti kod nas?
A koje će cijene biti kod nas?
Puno veće nego što su tamo rekli. Tako bude svaki puta...
A budemo vidjeli. Meni se ne žuri, pričekam ja godinu dana bez problema.
jel to danas sluzbeno predstavljanje?
AMD R9 i R7 300 tehnologije i specifikacije sa službene stranice
Nano je iznenađenje,sviđaju mi se i ostale,fjuri x i fjuri ali i ostale rebrandane
ima li neka stranica sa detaljima o ćipovima
Popusio sam teze jer nisam mogao gledat. Jel imaju obe fury 4gb?
Jel bilo kakvih informacija o performansama? 3dmark ili nešto?
ima li neka stranica sa detaljima o ćipovima
Imaju na službenim stranisama specifikacije i tehnologije ljink
Popusio sam teze jer nisam mogao gledat. Jel imaju obe fury 4gb?
Jel bilo kakvih informacija o performansama? 3dmark ili nešto?
Da imaju,evo ljink , tu su i cijene
Za sad još izgleda nema review sa konkretnim brojkama
Mi moze netko obijasnit Fury x karticu,jel to najjaca za igranje (jaca od 390x) ili?
Mi moze netko obijasnit Fury x karticu,jel to najjaca za igranje (jaca od 390x) ili?
Jep,Fury X dolazi sa vodenim a samo Fury bez X će dolazit sa zračnim hlađenjem
Znaci nesto kao alternativa titanu ili?
Nano mi je vrh! Fury x je jeftinija nego što sam mislio. Šteta što niu najavili nove procesore.
Ako misliš na Zen CPU, on je več okvirno najavljen, a predstavljanje ide za godinu dana možda malo više.
Eto friških vjesti, Nvidia CEO je navodno saznal performanse AMD Fury X grafe, ovo dole je njegova burna reakcija.
Znaci nesto kao alternativa titanu ili?
Vjerojatno,sad treba pričekat neki review,neznam kad će to