AMD Radeon R9 300/Fury Series
- poruka: 6.870
- |
- čitano: 629.562
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci u esenciji placas vise za bi grafulja bila malo kraca? Glupo je i meni, a kamoli nekom nVidija fanboju.
Eto malo prije ovaj AMD-ov Englez reče,htjeli ste najbržu singl-chip grafu na svijetu upravo to budete i dobili.Ja ne trebam ništa drugo, samo mogu ič u miru i spokoju na Savu lovit Štuke.
Popustili su pod peer pressure od nVidija i sad su i oni predstavili useless downscaling.
Cijene mi se cine odlicne! Sad samo benchovi.
Rekao je da cecijena 390 biti 329 $ a 390x 429 $ .
R9 380 199$.
To bi onda r9 380 kod nas trebala otprilike 1800kn koštat?
znači ako je $=Euro to je 3250 kn za 390x
390x 3000kn kak da ne...
Od 199$ Di ste vec u kune otisli :D
Za EU to znaci 329EUR i 429EUR, onda fino dodas 15-20% da nasi zarade i dobijes cijenu na nasem trzistu prve dvije sedmice
Za EU to znaci 329EUR i 429EUR, onda fino dodas 15-20% da nasi zarade i dobijes cijenu na nasem trzistu prve dvije sedmice
I opet će biti onih koji će to kupiti pod takvim uvjetima
lijep pozdrav posto mi je engleski losa strana nisam bas sve pokopcao te me zanima koje grafe ce biti sa hbm radnom memorijom ??
$329 za referentnu R9 390... Pa nije loše, samo šteta je što dok do nas to dođe, biti će preko $500...
To bi onda r9 380 kod nas trebala otprilike 1800kn koštat?
ako bude oko 1.800 krznenih sa 4gb to bi mogla biti moja nova grafa
makar sam se nadao da će u odnosu na nvidiju ponuditi bar 20% više snage za istu cijenu u klasi, nije ni ovo loše kad već moraš nešto uzimati
kad je nvidia izbacila 9xx seriju, itekako su davali više za manju cijenu - zato je i amd rušio svoje cijene ko lud - sad toga, kako se čini, neće biti
Zasto su indijci glavni arhitekti GPU-ova i AMD-u i nVidiji? Zar je toliko bolji omjer cijene/performansi radnika?
Zasto su indijci glavni arhitekti GPU-ova i AMD-u i nVidiji? Zar je toliko bolji omjer cijene/performansi radnika?
Nema to nikakve veze sa cijenom rada, ako si vrlo sposoban CPU/GPU dizajner onda moš bit i Klingonac to sigurno.
http://www.anandtech.com/show/6907/the-king-is-back-raja-koduri-leaves-apple-returns-to-amd
Za Fury 549$ Fury X 649 $ jedva čekam da vidim perfomanse.
$650 Fury X.
Nema to nikakve veze sa cijenom rada, ako si vrlo sposoban CPU/GPU dizajner onda moš bit i Klingonac to sigurno.
http://www.anandtech.com/show/6907/the-king-is-back-raja-koduri-leaves-apple-returns-to-amd
Cinjenica je da nVidija ima sjediste u Indiji, nevezano za tog Raja.
Nema dvojbe sta se kupuje. Bolesna grafa, stvarno sam se iznenadio ocekivao sam preko 800$
Nema dvojbe sta se kupuje. Bolesna grafa, stvarno sam se iznenadio ocekivao sam preko 800$
fantastično izgleda uživo u svakom slučaju
Evo nema neke prevelike cijene po meni barem,550 zelembaća za Fury je mislim i više nego dobra cijena a ni 650 nije prevelika za 8,5 teraflopnu zvjer u malom pakovanju.
I sam sam iznenađen tako niskom cijenom. Zanimljivo će ljeto da bude.
Bio sam skeptican oko 300 serije ali Fury, hladna rekao je oko 50c die temperatura, tiha, next gen tehnologija, strasno brza, unikatno izgleda, a kosta samo 650$ postat cu fanboy za ovom karticom :D
Šta nikog ne zanima R9 Nano i njena cijena? Isto je Fiji s HBM-om, kažu značajno jača od R9 290X uz duplo manju potrošnju za iste performanse.
http://cdn2.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/06/AMD-Radeon-R9-Nano-Graphics-Card.jpg
Nisam stigao sve odgledati. Šta su rekli, koliki je FP64?