AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 673.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AMD Radeon HD 7000

Kad ce bit dostupne mainstream kartice u rangu 6770 iz serije 7000 , dal se isplati čekat i hoce li znacajnije pojeftiniti serija 6000 kad izađu  ako neko ima info ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7000

Moje misljenje je da se ne isplati nista od ove hd7xxx serije kupovat barem sto se tice za igranje jer nema igara koje bi iskoristile te grafe.. ja cu rade pricekat neku drugu seriju grafa i nadat se vecem i boljem izboru igara koje ce trazit te grafe, a ne da imamo grafe a nemamo ih gdje iskoristit.. ja osobno ostajem na hd6xxx seriji jer vrte i vise nego dobro sve igre..

I`m not Jesus, but He`s my son..
14 godina
protjeran

Mozes da se nadas do prekosutra. Ili ces imati performanse+probleme njesra kao Cayman ili ce da se karta plati vise.

Da imam GTX460 ili HD 4890 znas kada bi cekao nesto. Sacekao bi ako mogu da ubodem 7970 za nekih 400-450e kada se kepler pojavi.

Dok bi mi 7970 oslabila isplatila bi se 3 puta. 3 godine ne bi mrdno detalje samo trazio sta je maks. U te 3 god ako bi joj se nesto desilo dali bi mi sta se poijavilo najace ili vratili pare.

Itekako se isplati ako odaberes trenutak dobra. Slazem se da je 500e van pameti dati pola soma evra za grafiku. Ali cim ode na malo ispod 450 uzimaju

Nvidia ako izbaci bolju kartu 5% ne verujem da su toliko ludi da mogu za single da stave 600e. Prodace karti koliko su i 590 prodali. 

Sto znaci da ako oni izbace cenu 500-550e AMD ce da jos dosta spusti svoje a i Nvidia nece ostati na njenoj ceni pricam za 7970 jel to je segment ili GTX580 karti koje mene zanimaju.

Nista vise nista manje. SLI, CF ne zanima me. Samo mi sto hocemo Nvidia cemo tek morati vise da platimo, tj ja ne, ja cekam da kupim za 400e moju kartui i cao zdravo. 

Koristicu i je i ako treba na 1600 rezoluciji. Jer ne zelim vise da bacam tako cesto pare na HW. I ova 5870 je zali boze ko radi upgrade preko toga i sada. Bacanje para na 24" monitoru.

Da nije one eVGA Classified ne bi u ludilu pravio upgrade sada. 

Netreba zaboraviti da 5870 je ostala na 350-400e i sve je pokupovano, kod nas ih nema skoro godinu dana. Tako da pitanje je sta ce ostajati. Donosi se toliko koliko kupuju ovi sto daju preko 400e.

Ako je ovo dobra karta ne treba nikada ocekivati Cayman 350e cenu. 450e minimum i to je to. Stajace tako dokih ima. Ali opet je to prihvatljiva cena sta dobijas i koliko mozes da koristis. 

Pa ima kredita, cekova, sta ja znam, dovijanje pa na otplatu ako moze. I sada jure 5870 da kupe za 180e ali nema ih nigde jer da ih ima nestale bi momentalno sta se dobija za njih u igrama neracunajuci skor i benchmark ali ih nema nigde. Tako moze i sa 7970 da bude. 

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 1:39 (Vlada011).
13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

HEBALA TE EVGA VISE!!!!

Xc
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000

hd 7950 481$,367 ojra

to valjda za ovu gigabyte sa custom hlađenjem,windforce

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 10:25 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

{#}

Začudilo me koliko je hladna grafa

Moj PC  
25 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

{#}

Đe ju nabavi?? {#}

Ofc.
15 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Đe ju nabavi?? {#}

na pijaci {#}

šala, direkt od ASBIS-a, fini deal

14 godina
AMD Radeon HD 7000

@ATI Gamer svaka čast, daj nabaci koju slikicu kad ti se ruke prestanu tresti  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

{#}

Koliko novca.

13 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7000

aj fala Bogu da je nabavio novu karticu, konacno ce bit jedan normalan review {#}

je li to preko Celeta nabavljeno ;)

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 17:00 (Budokai).

1 2 hvala 0
16 godina
AMD Radeon HD 7000

izlistane hd7950 

amd radeonka preskupa  tres

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 18:11 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...

izlistane hd7950 

koji ku***,ima ventilator u sredini,to nevalja{#}

16 godina
M4X kaže...
dery kaže...

izlistane hd7950 

Šta ima veze ,ionako ih nečemo kupit.Pa imaju neke tako vent iz ove serije 6xxx.Samo su nastavili trend.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 18:28 (dery).
17 godina
odjavljen
dery kaže...
M4X kaže...
dery kaže...

izlistane hd7950 

Šta ima veze ,ionako ih nečemo kupit.Pa imaju neke tako vent iz ove serije 6xxx.

ma to slabo hladi,to je ku***

14 godina
neaktivan
dery kaže...

izlistane hd7950 

Totalno bezze grafa, a AMD bezobrazan.

16 godina
M4X kaže...

ma to slabo hladi,to je ku***

slažem se vrlo loše za tako veliku grafu

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 18:30 (dery).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Dobro se clocka 7950.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 18:44 (Dad0).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7000

ati gamer daj baci BF3 min avrage max fps u MP igri

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tiby kaže...

@ATI Gamer svaka čast, daj nabaci koju slikicu kad ti se ruke prestanu tresti {#}

haha, bude svega u reviewu

Leopard_st kaže...

Koliko novca.

Puno {#}

Budokai kaže...

aj fala Bogu da je nabavio novu karticu, konacno ce bit jedan normalan review {#}

je li to preko Celeta nabavljeno ;)

Nije preko Celera :)

Jarun_FTW kaže...

ati gamer daj baci BF3 min avrage max fps u MP igri

Kao što rekoh, bit će svega u reviewu.

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

si je hd 6950 nestala?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

si je hd 6950 nestala?

Kod mene je još, moram odvrtit testove za review.

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

sretni covjek :S

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATiGamer kaže...

{#}

To je rez sa iskljućenom tesalacijom ili?

BTW sretno na prinovi {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

To je rez sa iskljućenom tesalacijom ili?

BTW sretno na prinovi {#}

Uključena, default sve

13 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7000

daj BF3 OCU VIDIT FPS snimi sa kamerom monitor i ukljuci fraps ko oni likovi sa youtuba 

0 1 hvala 0
17 godina
ATiGamer kaže...

{#}

Neznam kak je kod tebe, al meni zna dok igram metro 2033 doć do 81c.. A u bf3 max 76c... idle 32-34c..

Naravno da je neki aftermarket cooler, stvar bi bila drukčija, nisam se ni nadal niskim temperaturama s tim stock hladnjakom, jedino kaj je fakat u idle tiha. Čak mislim da je po pitanju tišine bok uz bok 560gtx ti oc od GB sa tf hladnjakom, modanim na 20% vrtnje, idle naravno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 22:37 (zvonac).
14 godina

Pa i moja je u idle-u nečujna. Valjda je bitno koliko buči pri opterečenju, a ne dok ništa neradi !!

17 godina
itomic009 kaže...

Pa i moja je u idle-u nečujna. Valjda je bitno koliko buči pri opterečenju, a ne dok ništa neradi !!

Imal sam više grafi, al ovo je definitivno naj nečujnija grafa, a to je ono kaj me i zanima, idle..

A da je u igrama bučna, bučna je...

15 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Neznam kak je kod tebe, al meni zna dok igram metro 2033 doć do 81c.. A u bf3 max 76c... idle 32-34c..

Naravno da je neki aftermarket cooler, stvar bi bila drukčija, nisam se ni nadal niskim temperaturama s tim stock hladnjakom, jedino kaj je fakat u idle tiha. Čak mislim da je po pitanju tišine bok uz bok 560gtx ti oc od GB sa tf hladnjakom, modanim na 20% vrtnje, idle naravno...

Pa i nije tako hladna kad sam je malo bolje istestirao, otprilike su temperature kao i tebi, u Furmarku max 80c al vent nije naročito tih. Premda je ovo samo toliko da vidim kakva je kartica generalno jer za par dana ide Xtreme Plus na nju.

Zanio me mark 11 u kojem je išla do 60c max zbog kratkih testova i čestog odmaranja grafe dok se izmjenjuju. XT plus maksimalnu temperaturu dosegne za nekoliko sekundi a ovome treba nekoliko minuta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice