- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
baš sam mislio prelazak na nvidiu i sada opet moram na ati,da je barem kepler blizu
Budi vjeran fan, nemoj bit nevjeran. Ma ja čekam Nvidiju, iako ne sumnjam da će ova generacija AMD Radeon bit pun pogodak, za sve koji se odluče osvježit konfiguraciju. A i Diablo 3 dolazi ove godine, tako da ljudi vrijeme je da se malo obnovite, prije nego dođu neke vrlo zanimljive igrice.
problem je šta sam ja nvidia fan a opet ću na ati jer mi je kepler predaleko
ta nvidia nikako da uhvati korak
Treba im dugo, ali barem imaju kvalitetnije i brže proizvode.
A i Diablo 3 dolazi ove godine, tako da ljudi vrijeme je da se malo obnovite, prije nego dođu neke vrlo zanimljive igrice.
Za Diablo 3 nece trebati neka mrcina od stroja. Blizzard nikad nije radio igre koje su strasno zahtjevne za hardver.
Meni bi bilo draze da developeri malko ispeglaju svoj kod nego da traze uber grafičku za pogonit ono što oni nisu (imali vremena) optimizirali
baš sam mislio prelazak na nvidiu i sada opet moram na ati,da je barem kepler blizu
Budi vjeran fan, nemoj bit nevjeran. Ma ja čekam Nvidiju, iako ne sumnjam da će ova generacija AMD Radeon bit pun pogodak, za sve koji se odluče osvježit konfiguraciju. A i Diablo 3 dolazi ove godine, tako da ljudi vrijeme je da se malo obnovite, prije nego dođu neke vrlo zanimljive igrice.
I ja isto, stvarno vise preferiram Nvidia proizvde, ali neda mi se cekat na pravog Keplera, onoga sa 1024 Cuda cores.
I ja isto, stvarno vise preferiram Nvidia proizvde, ali neda mi se cekat na pravog Keplera, onoga sa 1024 Cuda cores.
ma kakvo čekanje, ako je to 1mj još kako tako ali inače nema smisla, dok dočekaš "dražeg" proizvođača i on izbaci proizvod drug tim opet ima jači/bolji... u pripremi , uzmeš fino ono što je najpovoljnije,/bolje... u tom trenutku +-20-tak dana ok ako nešto bolje dolazi pa sačekat ako ništa drugo da cijene sadašnjim komponentama padnu ok ali čekanje od pola godine i više hmm nekako nije mi prihvatljivo/opravdano posebno ako ideš na kovu konfiguraciju i nemaš na čemu raditi/zabavljati se ako je ova već poklekla pod pritiscima novog softvera.
lol pazite strke,priprema oko buldožera a na kraju još i "podbacili".
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-7970-overclock-guide/1
Kartica clockana na 1125 mhz rame uz rame sa hd 6990 i gtx 590 u nekim testovima,apsolutno fenomenalan posao još ako gledamo da nije dirana voltaža ova kartica će ići još gore i u potpunosti izjednačit sa hd 6990
svaka čast za amd.
Ako je istina: http://www.techspot.com/review/481-amd-radeon-7970/page5.html
GTX 590 košta samo 600 kuna više. Mislim da je malo pre skupa 7970 u Hr? Nisu se malo zeznuli u cijenama?
Treba pricekat da dođe u ADM , Protis, Portio ... ipak je Links jedan od skupljih Shopova !
nadmašilo je sve naše procjene...
Ovo treba zakonom zabranit....
Odakle njima uopće grafa u ponudi ?? Koliko sam ja shvatio tek u sječnju ide prodaja i to negdje 9. ili tako nešta !!
dobro kažeš, vani ih nema u nijednom shopu..
Kako je dovraga cijena u americi od 550$ za koju naslovi kažu "pricey, but.."
završila ovdje u 5400 kuna???? Da m je vidjeti šta bi ameri rekli da im je naša
minimalna plaća standard i cijena ovakva. Revoluciju bi pokrenuli.
Hahaha Links je već odredio svoju cijenu pa se vi mislite.
Koliko ce biti HD 7990? 10000 kuna?
Koliko ce biti HD 7990? 10000 kuna?
HAHAHA, izgleda da i nece biti ispod 10000 kuna .
Mozes auto kupiti. xD
toliko o "povoljnijim" radeonima,kada nemaju trenutno konkurencije onda rokaju vise od HDZ-a
Gori su od Nvidie.
Kome je uopče potrebna ta grafa?
Meni
Meni ne treba HD 7970, meni treba HD 7990.
dali se neko sjeca koliko je dosla 6970 kad je izasla
Mislim negdje oko 3200kn ?
dobra taktika
Ma okej izgleda da se links prekenjava sa ES testnim primjerkom koji je stigao za recenzije.
Imali su svojedobno neku kvazi testnu stranicu recenzija, koja je zamrla prije godinu dana,
ali i dalje dobijaju testni hardver i odma ga pokazuju u prodaji za crnohumorne novce.
Neznam što im to treba.