AMD Radeon 6xxx

poruka: 4.994
|
čitano: 592.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX
Haha 90% nvidijinih fanboyeva na ATI/AMD?
Haha da bas LOL. Ti takozvani "Fanboysi" su se zavijetovali da će ostat uz odrdenog proizvođača u Dobru i u Zlu,nema tu prebacivanja.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Fanboyi su debili IMO.

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
RE: ATI Radeon 6XXX
microman kaže...
Haha 90% nvidijinih fanboyeva na ATI/AMD?
Haha da bas LOL. Ti takozvani "Fanboysi" su se zavijetovali da će ostat uz odrdenog proizvođača u Dobru i u Zlu,nema tu prebacivanja.

Hahah kao današnji novovjenčani parovi...Belji se

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX
Mislim da bi se i Starci koji proslave Zlatni pir posramili tih Fanboysa koji koriste isključivo ATI/AMD il Nvidiu.Bas kao sto ATI fanboysa nije pokolebalo potonuce ciljeve im firme za vrijeme HD2xxx i HD3xxx serije,Tako neće ni Nvidiase pokolebati potonuce Firme u ovo sadašnje vrijeme Fermia.

Vidim da si Zapecatio ATI-ev logo sa AMD-ovim zigom.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ATI Radeon 6XXX

Ja neću uzet seriju 6xxx samo zato jer ima crveni PCB. Bljak! A opet dok dođu nereferentni modeli, već će nVidija izbacit nešto novo,brže,bolje...

I opet sve ispočetka. Ati izbaci brže grafe, pa nVidija i tako teče začarani krug.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 12:31 (vexx5555).
Moj PC  
1 17 hvala 0
16 godina
odjavljen
ATI Radeon 6XXX

A vidi ovih fanAtika šta dijele TD. Šta vam smeta što je meni crni PCB bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vexx5555 kaže...

TD sam stavio zato jer se ne slažem s tvrdnjom da će nVidija izbacit nešto brže i bolje,a sumnjam da će njihove nove grafe izaći prije kraja 2011.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
odjavljen
emerik kaže...
vexx5555 kaže...

TD sam stavio zato jer se ne slažem s tvrdnjom da će nVidija izbacit nešto brže i bolje,a sumnjam da će njihove nove grafe izaći prije kraja 2011.

A famozna GTX 475 koja će objediniti performanse GTX 480 sa cijenom GTX 470?

16 godina
vexx5555 kaže...
emerik kaže...
vexx5555 kaže...

UUUUUUUUUUUUUUUU.Sve me strah.A serija 6000!?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
odjavljen
emerik kaže...
vexx5555 kaže...
emerik kaže...
vexx5555 kaže...

UUUUUUUUUUUUUUUU.Sve me strah.A serija 6000!?

Ma diže se prašina kao i kod dolaska Fermija. Navodno je GTX 480 trebao derat HD 5970, a nije. Tako je i sa 6xxx.

17 godina
ATI Radeon 6XXX

OMG koji si ti nvidijaš, rekao si mi da ćeš kupit GTX470 pa gdje ti je onda?

Ti čekaj onda lijepo nvidiju do sredine 2011., bome ćeš se načekat.

BTW: na HD5 seriji je pcb crn, a i bit će na novoj seriji vjerovatno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 23:07 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

Ne kazem da hoce. Ali bilo bi sasvim ok i posteno od njih da to naprave. Mislim da bi 90% nvidia fanova preslo na ATI.

Ali da budem iskren sumnjam da ce se to dogodit. Volio bi ali mislim da to nije realno za ocekivat.

Ali moze se to gledat i na nacin da ako to ne naprave da rijetko tko ce prelazit na tu seriju  jer ne donosi apsolutno nista novo. Cak ni dx 12 ili 11.1 ili nesto slicno sto bi moglo privuci kupce.

Nema sta potakniti kupce da predu na novu seriju ako cijene ne budu iste a performanse bolje. Jer ako su samo performanse bolje to bi onda bilo nadopunjivanje ponud i trebala bi se zvat 5860 tesselation editon : ))

Ne bih se složio, znaš da mi gameri moramo imat sve najnovije inače nismo cool. Belji se Budi bez brige, svi govore ma čekat ću novu seriju a dam se kladit da većina neće odolit da isproba neku iz nove serije. Jednostavno, to je ljudima u krvi. To dobro znaju ovi iz amd-a, pa su namjerno prije nove serije pustili još jednu seriju da još malo omaste brk ili ti ga zarade! Ne može se reć da su glupi, razumijem ja njih. Znaju da smo ovisni o njima i njihovim proizvodima, i fino nas iskorištavaju. Smijeh

Diablo 3, I'm still waiting!
16 godina
ATI Radeon 6XXX

Ajde razumijem za seriju 2XXX da je bila fail ali serija 3xxx po meni nije bila nikakav fail,jest bila je 3870 slabija malo od 8800gt ali je zato i bila jeftinija dosta,

recimo ja sam na nju presao nakon 7600gt jer jednostavno mi je 8800gt bila pre skupa

iskreno se nadam padu cijena,ali me to toliko ne j..... jer i ova koju imam na def postavkama igram sve na high

ako malo zaštuca onda cemo je malo zasolit,jer bez problema ide gpu na 1ghz a mema na 1.2ghz i eto jos par mijeseci do nove!

iskreno malo me zasVrbilo kada je izašla 5850 a i bogme gtx460,ali jednostavno ne vidim razloga prelasku na

drugu grafu do polovice 2011g kada ću si uzeti neku best buy oko 1500-1700kn i peri deri

nije važno ati ili nvidiaNevinašce

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 9:14 (dart_tom).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dart_tom kaže...

Ajde razumijem za seriju 2XXX da je bila fail ali serija 3xxx po meni nije bila nikakav fail,jest bila je 3870 slabija malo od 8800gt ali je zato i bila jeftinija dosta,

recimo ja sam na nju presao nakon 7600gt jer jednostavno mi je 8800gt bila pre skupa

iskreno se nadam padu cijena,ali me to toliko ne j..... jer i ova koju imam na def postavkama igram sve na high

ako malo zaštuca onda cemo je malo zasolit,jer bez problema ide gpu na 1ghz a mema na 1.2ghz i eto jos par mijeseci do nove!

iskreno malo me zasVrbilo kada je izašla 5850 a i bogme gtx460,ali jednostavno ne vidim razloga prelasku na

drugu grafu do polovice 2011g kada ću si uzeti neku best buy oko 1500-1700kn i peri deri

nije važno ati ili nvidiaNevinašce

GTX 460 još pojeftinjuje (i to ne malo nego za 30-tak dolara... naslovnica BUG-ovog weba) Osmijeh pa očekujem i jeftinije ATI -jeve kartice serije 6xxx . Mislim da bi se ATI ukajlao da ostane na ovim ipak preskupim cijenama sa obzirom na cijena / perfomanse...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 10:40 (Busola).
16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

OMG koji si ti nvidijaš, rekao si mi da ćeš kupit GTX470 pa gdje ti je onda?

Ti čekaj onda lijepo nvidiju do sredine 2011., bome ćeš se načekat.

BTW: na HD5 seriji je pcb crn, a i bit će na novoj seriji vjerovatno.

Nisam ja nVidijaš. Rekao sam i da ću kupit 5870 pa nisam.

nVidia bi mogla već krajem godine nešto novo izbacit (GTS 450 i GTX 475).

Koliko ja znam, PCB će na 6xxx biti crven (meni baš ne paše ta boja jer mi je sve živo crno)

17 godina
vexx5555 kaže...

Koliko ja znam, PCB će na 6xxx biti crven (meni baš ne paše ta boja jer mi je sve živo crno)

Crna i crvena pašu jedna uz drugu. Rekao si da ti je GTX470 konačna i da kasnije ide još jedna u SLI nemoj muljat.

16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Ja neću uzet seriju 6xxx samo zato jer ima crveni PCB. Bljak! A opet dok dođu nereferentni modeli, već će nVidija izbacit nešto novo,brže,bolje...

this one must have orgasmed and accidentally hit the like button   ..Belji se

17 godina
Ruža kaže...

Ne bih se složio, znaš da mi gameri moramo imat sve najnovije inače nismo cool. Belji se Budi bez brige, svi govore ma čekat ću novu seriju a dam se kladit da većina neće odolit da isproba neku iz nove serije. Jednostavno, to je ljudima u krvi. To dobro znaju ovi iz amd-a, pa su namjerno prije nove serije pustili još jednu seriju da još malo omaste brk ili ti ga zarade! Ne može se reć da su glupi, razumijem ja njih. Znaju da smo ovisni o njima i njihovim proizvodima, i fino nas iskorištavaju. Smijeh

Znam. Seriju 6xxx i cekam : )) 5850 sam prodao u pravo vrijeme dok jos ljudi nisu toliko bili svjesni da izlazi nova serija (8 mjeseci staru prodo prije dva tjedna za 1900kn a novu platio 2000 i ostao mi Dirt 2). Ja sam sretan. Mislim da sam prosao dobro.

15 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Isuse, ne znam zasto ste toliko zapaljeni za tu novu seriju ko Bosanac za novi bmw. pa jel bitno samo to sto je nova serija ili je bitno kakvu ukupnu moc ima??? meni je to jedino bitno. iskreno malo me hebe sta necu moc reci, imam novu karticu, al ok, ono, ako rokam 28000 3D marka sa 2 stare, bas me boli...mislim stare par mjeseci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

Znam. Seriju 6xxx i cekam : )) 5850 sam prodao u pravo vrijeme dok jos ljudi nisu toliko bili svjesni da izlazi nova serija (8 mjeseci staru prodo prije dva tjedna za 1900kn a novu platio 2000 i ostao mi Dirt 2). Ja sam sretan. Mislim da sam prosao dobro.

Ma ja isto čekam novu seriju, vjerojatno ću uzet neku za razumne pare. Do 2500kn, preko ne idem. Jer uvijek na to gledam ovako, ako plaćam vrhunski procesor i matičnu toliko, onda nema smisla da grafičku platim preko toga. Em što nije potrebno, em što nije isplativo, davat tolike pare za nešto što ćeš koristit dvije tri godine. Jer budimo realni, svake tri godine se mora promijenit grafičku dok proc i matičnu ne mora. Mislim može se zadržat staru grafičku, al čim gamer nema nanoviju klasu nije to to. Barem meni nije, tu se slažem da treba pratit proizvodnju. Nije problem propustit jednu seriju, al dvije tri već je. Zato mili moji, pametno ulažite i ne razbacujte se novcima bezveze ionako za koju godinu dolazi nova serija pa nakon nje još novija itd itd. Belji se

Diablo 3, I'm still waiting!
16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
vexx5555 kaže...

Crna i crvena pašu jedna uz drugu. Rekao si da ti je GTX470 konačna i da kasnije ide još jedna u SLI nemoj muljat.

Ma tko šta mulja. Da želim, sad bi odmah mogao naručit dvije za SLI. Ali cijene će padati ohoho dolje. Ipak je recesija. Treba uštedjeti gdje se može.

15 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Izgleda je Ati stvarno odlučio promjeniti ime Radeona 6770, 6750 u 6870, 6850 navodno takvu odluku su donijeli zbog jako dobrih performansi te kartice. Po testovima koje su pravili kartica 6870(6770 prije rebrandinga) je brza kao 5850.

That Barts will be offering good performance for a mid-range circuit is pretty obvious, but exactly how good is not as certain, but more information should appear very soon.

According to other sources to NordicHardware AMD will start shipping reference cards to manufacturers and partners this week, for testing and evaluation. We can confirm that several manufacturers have tested the card and performance is said to be on par with Radeon HD 5850, but we will have to return with more details on the performance of the new mid-range cards.

http://www.nordichardware.com/news/71-graphics/41060-amd-barts-launches-in-october-as-radeon-hd-6800.html

A na slici ispod se vidi koje kartice mjenjaju koje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 13:54 (Dad0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vexx5555 kaže...

Ma tko šta mulja. Da želim, sad bi odmah mogao naručit dvije za SLI. Ali cijene će padati ohoho dolje. Ipak je recesija. Treba uštedjeti gdje se može.

Evo kak muljaš.

Onaj tko ima para o tih par sto kuna nerazmišlja.

17 godina
Dad0 kaže...

Izgleda je Ati stvarno odlučio promjeniti ime Radeona 6770, 6750 u 6870, 6850 navodno takvu odluku su donijeli zbog jako dobrih performansi te kartice. Po testovima koje su pravili kartica 6870(6770 prije rebrandinga) je brza kao 5850.

That Barts will be offering good performance for a mid-range circuit is pretty obvious, but exactly how good is not as certain, but more information should appear very soon.

According to other sources to NordicHardware AMD will start shipping reference cards to manufacturers and partners this week, for testing and evaluation. We can confirm that several manufacturers have tested the card and performance is said to be on par with Radeon HD 5850, but we will have to return with more details on the performance of the new mid-range cards.

http://www.nordichardware.com/news/71-graphics/41060-amd-barts-launches-in-october-as-radeon-hd-6800.html

A na slici ispod se vidi koje kartice mjenjaju koje.

To je već netko postao, vidiš da je datum 08.09.2010 što je staro 5 dana.

16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
vexx5555 kaže...

Evo kak muljaš.

Onaj tko ima para o tih par sto kuna nerazmišlja.

Ja imam para, ali nisam glup.

15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Ja imam para, ali nisam glup.

onda se samo tako cesljas Smijeh

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
15 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

sumnjam da ce ti 470 pasti evidentno nize cijena na nasem trzistu....mislim ono pa imas ga u protisu za 2300kn, sta bi ti jos nize?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...

sumnjam da ce ti 470 pasti evidentno nize cijena na nasem trzistu....mislim ono pa imas ga u protisu za 2300kn, sta bi ti jos nize?

Pa da.... Vani je 1800kn. u proizvodnji navodno kosta dosta vise od 5870. Navodno gtx 460 u proizvodnji kosta kao i 5870 tako da bi htjeo puno nize cijene. Nek pocne ATI i onda se pokolje za Nvidiom i cijene da budu realne kao sto bi trebale biti a to je 1400-1500kn ako ne i manje za 5850 i 1900-2000kn za 5870. Ali to nije realno za ocekivat pogotovo ne kod nas. Nada umire zadnja.

16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Glupo mi je sto cijeli zivot gledam ati i nvidiju. (Dobro znam da ima intel, al on ne konkurira grafickom gamerskom trzistu)

Volio bi da je tu netko treci ili cetvrti. Bilo bi tada zanimljivo..

Ovako samo kao da gledamo teniski mec, malo ljevo malo desno.

FAIL

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PoToKTM kaže...

Glupo mi je sto cijeli zivot gledam ati i nvidiju. (Dobro znam da ima intel, al on ne konkurira grafickom gamerskom trzistu)

Volio bi da je tu netko treci ili cetvrti. Bilo bi tada zanimljivo..

Ovako samo kao da gledamo teniski mec, malo ljevo malo desno.

onda ti je zivot kratkog vijeka jer ja se sjecam boljih dana, a nisam dedaNamigiva

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice