AMD Navi izdvojena tema

poruka: 10.495
|
čitano: 2.347.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Navi
nicky.sl kaže...
Tomo53nja kaže...
ili imaju ryzen 2 mjeseca pa dosli da pametuju,

Koliki je rok posjedovanja cjenjenog HW-a da bi mogao pametovati ???

Nakon garantnog roka. 

15 godina
AMD Navi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi

Stiže ubojica u mid range. Zapravo ne stiže kad rasporediš par tisuća po evropama.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Navi

Koji je MSRP za 6700 xt?

I want to believe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
9 godina
neaktivan
AMD Navi

Hvala!

Ma znam da, ali gledam okvirno.

Ostajem pri svojoj 5700

I want to believe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Sritno tebi bilo s tim AMD-ovim poluproizvodima ali u moje kućište više neće. 

Iskreno htio sam im dati šansu nabavio sam RX 6900XT pošteno istestirao i izmaltretirao i mogu reć potencijala ima kad bi softver pratio hardver ali nažalost to nije tako. 

Grafa je za moje potrebe smeće žešće, starije igre za nju kao da ne postoje katastrofa jedna.

Jebiga razmazio me INTEL i Nvidia pa nemam više živaca za mušičavi AMD

Kazem,vec si napisao svoje iskustvo, nema potrebe da ga ponavljas, kao sto ni ja nemam potrebe ponavljat dobro iskustvo, ostali su tu da se izjasne, prodao si Navija i kraj price, tebi je smece, meni UBER, SUPER, KUL, ODLICAN i dobro...

picajzla0707 kaže...

Ništa ne okrećem priču, prozvao si me u posprdnom tonu, a kasnije se iz aviona vidi ('pamtim pa vratim') da si butthurtan još odonda. Da nisi ne me prozivao nakon toliko vremena, niti bi koristio ove glupave izraze koji jasno pokazuju da te to osobno pogodilo. A ovakva istraživanja mogu te osobno pogodit samo ako si fenboj, ostalima služi kao dobar info.

Aj budi ti živ i zdrav i fanbojaj i dalje, forum bi bio malo i dosadan bez takvih 

Pa moram te malo prozivati kada se ti volis bavit takvim istrazivanjima, iskljucivo zato, jer se sjecam da si ti u tu polemiku i prije ulazio pa moozes i sada, zasto ne? 

Cuj, zao mi je sto te moram razocarat ali eto trenutno ne koristim primarno Amd ni Navi, moram promjenit neke stvari u moj pc da ne bude AMD troller i "fanboy", osim toga od pocetka smo u ovoj temi pa dobro znamo da sam ja pisao dobre kritike na stranu Navija...

Boris grozni kaže...
Koji fanpanj ovaj Tomo🤣🤣isusmater🤣
Nikiminaž i Pica nedajte se👍🍻

Ma ti si cisti "panj", strucnjak za clockanje i 1.8 V na procesoru, poznat i kao vrsni "scalper" i "majstor" uvaljivanja stvari skuplje nego u ducanu...Lp gospon

T.L. - za zahvalu udri hvala // WoT and pubg: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2021 23:49 (Tomo53nja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Boris grozni kaže...

Ne znaš tko je stariji,a imaju rasprave kao djeca od 5 godina  moderatori na godišnjem 😂

1 0 hvala 0
12 godina
Pa volim, da, pogotovo zato jer pokazuju neke stvari koje se ne vide kod uobičajenih recenzija. Ali, da bi raspravljali ipak treba krenut normalno u raspravu, a ne prozivat, trolat i flejmat na prvu.
Šteta, tema je izvrsna. A kad smo već kod toga, možda da je stevo malo razradio test još bi bilo i bolje. Da je to radio stevo s gn vjerujem da bi bilo kvalitetnije, iako se i ovako vidi da je amd konačno riješio taj problem s overheadom koji ih je mučio dugo vremena.
Pitanje je što se dogodilo s nevidijom, možda zato što su zamijenili uloge, pa amd sad ima čisto gejmerske grafe, a nevidija derivat onih radnih. Kako god, kod preporuka grafičkih kartica, kad se jednom unormali situacija, treba to uzet u obzir.
Možda nije situacija tako drastična, jer i najslabiji u usporedbi 1600x izgura 80-ak fps-a, pa je bar za sp igre to manje bitno
4 godine
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...

Ne znaš tko je stariji,a imaju rasprave kao djeca od 5 godina  moderatori na godišnjem 😂

Nisam gledao niti znam, no ovaj Tomica je teški pacijent sudeci po onome sto piše. Pica i Nikiminaž.sl su stvarno korektni, pogotovo ovaj Pica čovjek stvarno sve pokrijepljuje što napiše štoviše moze se nesto i naučiti.

8 godina
protjeran
Boris grozni kaže...
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...

Nisam gledao niti znam, no ovaj Tomica je teški pacijent sudeci po onome sto piše. Pica i Nikiminaž.sl su stvarno korektni, pogotovo ovaj Pica čovjek stvarno sve pokrijepljuje što napiše štoviše moze se nesto i naučiti.

Je da pogotovo Niki, kaže da je grafička sranje jer mu ne radi njegova igra i onda ju proda po skalperskoj cijeni 😂 

4 godine
neampojma kaže...

Je da pogotovo Niki, kaže da je grafička sranje jer mu ne radi njegova igra i onda ju proda po skalperskoj cijeni 😂 

A ti kao nebi ima se može se

12 godina
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...

Aj ne seri kad ti moram tako reći, prodao sam ju za točno onoliko koliko je pisalo na računu trgovine di je kupljena i ako je to skalpiranje onda ok skalper sam.

Ja igram konstantno godima dvije igre i ni jedna ni druga ne rade kako treba i shodno tome grafa je za moj pojam totalno smeće smetalo to tebi ili ne. 

AMD prljavi, pokvareni bugoviti gadovi
13 godina

NIcky brate, to je vec za poslat e-mail AMD-u!! :)

Survivor - eye of the tiger
8 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...

Aj ne seri kad ti moram tako reći, prodao sam ju za točno onoliko koliko je pisalo na računu trgovine di je kupljena i ako je to skalpiranje onda ok skalper sam.

Ja igram konstantno godima dvije igre i ni jedna ni druga ne rade kako treba i shodno tome grafa je za moj pojam totalno smeće smetalo to tebi ili ne. 

i kog boli briga šta ti igraš i šta je tebi smeće, umjesto da se pokriješ ušima jer ne znaš googlat ti ko papiga ponavljaš 

14 godina
neampojma kaže...

i kog boli briga šta ti igraš i šta je tebi smeće, umjesto da se pokriješ ušima jer ne znaš googlat ti ko papiga ponavljaš 

Nemašpojma. 

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2021 16:50 (Valentin17).
12 godina
AMD Navi

To je normalno, jer starije igre ne podrzavaju nove grafe, tako meni 1660ti ne podrzava bf4 i beamng

nvidia - bugovito smece
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neampojma kaže...
nicky.sl kaže...
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...

Pa smeće je RX6900XT i potreba za googlanjem problema s hardverom od 11000kn, za te pare ima da goni igru staru 5 godina na 3000 fps a ne na 30 i ispod i da me u isto vrime češka po jajima.

Jebiga istina je da nije potpun proizvod a tebe to toliko boli da mi suze idu od smijeha. 

Pisat ću da je smeće gdje je mene volja i kad je mene volja a tebi ako ne paše staviš me na ignore ili prijaviš moderatorima, policiji, udbi, kgb-u ili kome već hoćeš ALI NIŠTA NE MOŽE PROMIJENITI ČINJENICU DA JE RX6900XT SMEĆE NEDOVRŠENO

12 godina
hahhaajaads kaže...

To je normalno, jer starije igre ne podrzavaju nove grafe, tako meni 1660ti ne podrzava bf4 i beamng

Mom mlađem sa RTX 3070 BF4 radi savršeno al zato jedinica redovito puca drivere .

Nikako nije normalno da nove grafe ne podržavaju starije igre 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2021 17:03 (nicky.sl).
8 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
neampojma kaže...
nicky.sl kaže...
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...
neampojma kaže...
Boris grozni kaže...

Pa smeće je RX6900XT i potreba za googlanjem problema s hardverom od 11000kn, za te pare ima da goni igru staru 5 godina na 3000 fps a ne na 30 i ispod i da me u isto vrime češka po jajima.

Jebiga istina je da nije potpun proizvod a tebe to toliko boli da mi suze idu od smijeha. 

Pisat ću da je smeće gdje je mene volja i kad je mene volja a tebi ako ne paše staviš me na ignore ili prijaviš moderatorima, policiji, udbi, kgb-u ili kome već hoćeš ALI NIŠTA NE MOŽE PROMIJENITI ČINJENICU DA JE RX6900XT SMEĆE NEDOVRŠENO

uopće me ne zanima ta vaša debilna rasprava amd/intel/nvidija, sasvim je jednostavna kupnja hardvera, googlaš šta je najbolje za tvoje potrebe i kupiš to, sad smo mi krivi što si ti nesposoban kupiti hardver za tvoje potrebe, probaj kupit EPYC za 40k kuna i onda plaći kako nemaš dovoljno fps u svojoj igri 

12 godina

nemašpojma

Normalno da sam nesposoban uzet odgovarajući hardver jer da sam sposoban i normalan nebi mi ni palo na pamet uzet AMD-ov POLUPROIZVOD 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2021 18:34 (nicky.sl).
8 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

nemašpojma

Normalno da sam nesposoban uzet odgovarajući hardver jer da sam sposoban i normalan nebi mi ni palo na pamet uzet AMD-ov POLUPROIZVOD 

Jadničak netko ti ukrao karticu i kupio AMD grafičku i natjerao te da ju koristiš 😂

17 godina
Friday kaže...
Taraba kaže...

p.s. ako se netko sjeća amd kartica još tamo 2000-tih godina, onda su postojali amd driveri i omega driveri koji su bili puno bolji od amd drivera ...

Pa nije tesko imati nesto sto je bolje od AMD drivera

Omega uopće nisu bili driveri

17 godina
nicky.sl kaže...

nemašpojma

Nije Ferrari za svakoga, nekome je Golf bolji

16 godina
AMD Navi

Lijepo je ovo pročitat ali ništa to neće utjecat na dostupnost. Valja minerima sve šta može rudarit makar 1mh/s. To je bolest nema tu lijeka.

https://videocardz.com/newz/amd-radeon-rx-6700-xt-slower-than-rx-5700-xt-in-ethereum-mining

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2021 17:01 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
segregator kaže...
Friday kaže...
Taraba kaže...

p.s. ako se netko sjeća amd kartica još tamo 2000-tih godina, onda su postojali amd driveri i omega driveri koji su bili puno bolji od amd drivera ...

https://www.guru3d.com/files-details/radeon-omega-drivers-4-8-442.html

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2021 17:05 (mirzet1976).
16 godina
AMD Navi
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2021 18:08 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mirzet1976 kaže...
segregator kaže...
Friday kaže...
Taraba kaže...

Uzeti OpenGL DLL iz jedne , a DirectX iz druge verzije službenih drivera i zapakirati to u novi instaler nije isto što i NAPISATI driver...to je i dalje AMD driver

10 godina
segregator kaže...

Omega i Detonator driveri su tweakovi orginalnih ATi i Nvidia drivera sa puno više dodatnih opcija negoli orginalni driveri. naravno da je code od orginala, ali su navedni davali bolje rezultate kad ih se instaliralo u odnosu na orginal. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2021 0:56 (Taraba).
12 godina
segregator kaže...
mirzet1976 kaže...
segregator kaže...
Friday kaže...
Taraba kaže...

Uzeti OpenGL DLL iz jedne , a DirectX iz druge verzije službenih drivera i zapakirati to u novi instaler nije isto što i NAPISATI driver...to je i dalje AMD driver

Ja nisam ni rekao da nisu AMD driveri nego si ti da nema Omega drivera a to što je Taraba nešto pomrsio kod sebe da su AMD driveri jedno a Omega nešto drugo 

http://hwbot.org/signature/u135800.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice