AMD Navi izdvojena tema

poruka: 9.270
|
čitano: 1.745.464
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: AMD Navi
Krunoo7 kaže...

A bio je isto jedan momak sa problemima na 3080 u Ampere temi, pa mu je na kraju jedino odgovorio skroz neki deseti momak, a fanbojevi mukom utihnuše.

Oće to tako, fanboyevi jedino služe da im se smiješ.

a bio je jedan momak isto....

baciš link, ne ovako lovačke priče ako već ideš lupat gluposti 

tako moja mala u školi kad joj prigovorim za jedinicu, odmah baca temu na druge i njihove jedinice... oće to kod djece 

16 godina
odjavljen
Ivan Majstorovic kaže...

Upalite miner, zaradite si

Neka, hvala...

Radije si zaradim vlastitim rukama/mozgom kao i do sada. I znam da je euro na racunu isti taj euro i ujutro i navecer. Ne moram pratiti nikakve grafove i pokazatelje da bih znao koliko to sto imam na racunu vrijedi

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2021 13:08 (Friday).
14 godina
picajzla0707 kaže...
Krunoo7 kaže...

a bio je jedan momak isto....

baciš link, ne ovako lovačke priče ako već ideš lupat gluposti 

tako moja mala u školi kad joj prigovorim za jedinicu, odmah baca temu na druge i njihove jedinice... oće to kod djece 

https://forum.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/nvidia-ampere-30xx/265501.aspx?page=315&jumpto=6314820&sort=asc&view=flat

Evo ti uživaj,

samo kažem da fanboyevi nikome ne pomažu, i složio sam se s tobom, al aj.

Say hello to my little friend
3 godine
protjeran
Friday kaže...
Ivan Majstorovic kaže...

Upalite miner, zaradite si

Neka, hvala...

Radije si zaradim vlastitim rukama/mozgom kao i do sada. I znam da je euro na racunu isti taj euro i ujutro i navecer. Ne moram pratiti nikakve grafove i pokazatelje da bih znao koliko to sto imam na racunu vrijedi

Imate vi vjerojatno dovoljno skole, pameti i iskustva da znate kako se stvari vrte u ovoj industriji. Nismo "mi" jedini kojim su cipovi potrebni trenutno, autoindustrija gubi iz dana u dan milijune jer nemoze doci to silicija. 

Ja nazalost nisam u europi, u jadnoj sam hrvatskoj koja se samo pretvara da je dio europe. Meni ovih 400 dolara mjesecno dodju k′o budali samar.

A i taj vas "euro" nije uopce sigurnost za ikakvu buducnost. Trenutno se tiska toliko i eura i dolara da ce za godinu-dvije nova financijska kriza kad se smiri covid kriza, i samo lud covjek moze zaobici kriptovalute, tokene i NFT-ijeve.

16 godina
odjavljen
Ivan Majstorovic kaže...
 Trenutno se tiska toliko i eura i dolara da ce za godinu-dvije nova financijska kriza kad se smiri covid kriza, i samo lud covjek moze zaobici kriptovalute, tokene i NFT-ijeve.

A koliko ce kriptovaluta vrijediti ako pravi novac ne bude vrijedio nista?

Freak Show Inc.
8 godina
AMD Navi

Na svoju rx 5700 imam još 20 mjeseci jamstva, a i družiti ću se s njom još barem 2 godine dok se ne smiri ovaj kaos...

I want to believe
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
protjeran
Friday kaže...
Ivan Majstorovic kaže...
 Trenutno se tiska toliko i eura i dolara da ce za godinu-dvije nova financijska kriza kad se smiri covid kriza, i samo lud covjek moze zaobici kriptovalute, tokene i NFT-ijeve.

Pa cemu je americka nacionalna banka uredila tj uvela svoj stable coin? Sta ce biti za 10-tak godina kada Bitcoin se otkaci od dolara? Sta ce biti ako za zakace na vrijednost zlata? Sve je to za sada jos stra ce biti ako ce biti. Ali opet cinjenica je da je bitcoin i co. otpisani x puta i svakh 4 godine uspije napraviti nekoliko milijunasa u svijetu koji su ostali u tom trade-u.

Isto je cinjenica da ce ljudi maknuti od papirnatih novaca i kartica. Nismo ni ostali na palcanju evo tebi mrkva daj meni kruipmir ili na zlatnjacima. Tako nece niti euro/dolar ostati...

12 godina
Friday kaže...
Ivan Majstorovic kaže...

Placajmo HW grafickim karticama kao ostatkom vrikesnosti sa protuvrijednosti. Eto tebe je obogatila! ;)

Survivor - eye of the tiger
11 godina
Krunoo7 kaže...

Evo ti uživaj,

samo kažem da fanboyevi nikome ne pomažu, i složio sam se s tobom, al aj.

i odmah potom imaš dijagnozu, drugo i nemere bit osim toga što mu je odgovoreno

al i to je nebitno, komentar ti je i dalje dječja fora sa skretanjem pozornosti, kao i obično čim itko uputi kakvu kritiku

na ryzen temi hrpa komentara kak su se petko i darthmarkus usudili nešto kritizirat, svima sve radi, a kad kolega pita za pomoć jedino petko reagira, sad i kolega minneyar

ovdje isto, nedaj bože nešto krivo reć, svi skaču na zadnje noge, il pljuju po kritičaru il skreću temu na konkurenciju, jebate nemereš ništa niti kritizirat

po nevidiji i intelu se sere danonoćno na temama, ovdje te spale na lomači čim pisneš nešto krivo

da, fanboji su čudo prirode, amd-ovi čudo nad čudima

12 godina

Dodao bih JABUCARE ;)

14 godina
picajzla0707 kaže...

al i to je nebitno, komentar ti je i dalje dječja fora sa skretanjem pozornosti, kao i obično čim itko uputi kakvu kritiku

na ryzen temi hrpa komentara kak su se petko i darthmarkus usudili nešto kritizirat, svima sve radi, a kad kolega pita za pomoć jedino petko reagira, sad i kolega minneyar

ovdje isto, nedaj bože nešto krivo reć, svi skaču na zadnje noge, il pljuju po kritičaru il skreću temu na konkurenciju, jebate nemereš ništa niti kritizirat

po nevidiji i intelu se sere danonoćno na temama, ovdje te spale na lomači čim pisneš nešto krivo

Ja takav dojam nisam dobio na Ryzen temi, pratim već duže vrijeme, ljudi odgovaraju na pitanja, al stvar je u tome da ne odgovaraju fanboyevi tipa Riot i to, nego većinom Fichek i minneyar i takvi

Doslovno odma drugi "komentar" na zadnjoj stranici započinje s "Hvala na odgovorima..."

Poanta je u tome da su fanboyevi beskorisni i s jedne i s druge strane, ne mozes mi rec da i  nvidijini nisu 8 svjetsko čudo kad je njihov zaštitni znak Envy.

Tolko od mene, stvarno imam pametnijeg posla nego raspravljat o fanbojevima na hrvatskim forumima.

Say hello to my little friend
12 godina

Daj, a MEGATAMA trol raytracea?!?! Oce li grafa stat u kuciste, oce napajanje bla bla....

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2021 14:53 (metallic).
7 godina
protjeran
Krunoo7 kaže...
picajzla0707 kaže...

Ja takav dojam nisam dobio na Ryzen temi, pratim već duže vrijeme, ljudi odgovaraju na pitanja, al stvar je u tome da ne odgovaraju fanboyevi tipa Riot i to, nego većinom Fichek i minneyar i takvi

Doslovno odma drugi "komentar" na zadnjoj stranici započinje s "Hvala na odgovorima..."

Poanta je u tome da su fanboyevi beskorisni i s jedne i s druge strane, ne mozes mi rec da i  nvidijini nisu 8 svjetsko čudo kad je njihov zaštitni znak Envy.

Tolko od mene, stvarno imam pametnijeg posla nego raspravljat o fanbojevima na hrvatskim forumima.

nema smisla komentirat fanboyeve, samo dobiješ kartone, a njima nitko ništa jer su tu od stoljeća sedmog i kao pape su pa im ne smiješ proturiječit  

6 godina
AMD Navi

In the meantime...

GdjeSuBikovi kaže... Dabog da ti dica igrala na toj i5-ici umisto na ryzenu.
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
cvaja997 kaže...

In the meantime...

Cekamo picajzla da nam objasni kako je ovo moguce? 

Ipak je on tvrdio jos od davnih proslih vremena da Amd procevi losije rade sa Amd grafama od Intelovih proceva i da bolje rade sa Nvidom,jesu to neki Srbi ili masoni pitam se sad...

T.L. - za zahvalu udri hvala // WoT and pubg: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2021 16:30 (Tomo53nja).
14 godina
metallic kaže...

Kome sve radi taj gejma, nema se vrimena javljat na BUG.

Kad imas problem onda visis tuda i kopas istrazujes, prckas, zar ne?

A logika ti na razini 3g djeteta.

Evo kod mene sve radi i gejmo sam 1h odkad sam kupio gpu.

zasto?

Jer ima pametnijeg posla..R U D A R I.. 

Moram se osvrnit na jos 2 stvari.

Kao Vlasnik rx grafe po meni je nedopustivo da neka starija igra neradi ili lose radi s novim gpuom. NECUVENO!

I tu se totalno slazem s tom konstatacijom.

Upravo sam bio na notebookdilinger i gospodo moja meni se cini da je 3060 izbacena ne da sjebe minere

nego da popuni rupu u cijeni.. cijene su od 630e do 750e za OC verzije..

3070 1200 e..

Meni se cini da je ovo do daljeng New World GPU Price order.

Jbte 3070 je trebala kostat 700e..

R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2021 17:26 (R3nchi).
11 godina
Tomo53nja kaže...

Cekamo picajzla da nam objasni kako je ovo moguce? 

Ipak je on tvrdio jos od davnih proslih vremena da Amd procevi losije rade sa Amd grafama od Intelovih proceva i da bolje rade sa Nvidom,jesu to neki Srbi ili masoni pitam se sad...

kad me već gađaš, barem budi precizan

od davnih vremena amd je imao veći problem s overheadom na grafama od nevidije, a nikad nisam rekao da bolje rade na ovom ili onom procesoru, nego da zbog toga lošije rade na slabim procesorima bilo koje strane

dapače, lijepio sam konkretna mjerenja gdje se overhead na rx480/580 javlja na intelovim i3 pizdekima, pa je u takvim situacijama i jedna 1050ti znala imat bolji minimum fps

i kad već gađaš, budi spreman na uzvrat

što se mudrove nisi javio na ryzen temi kolegi micr0 kojem 2x ram rafi normalno, a 4x neće 

bitno da trolaš po darthmarkusu koji je imao problem, jer, pazisad, fanbojček ne voli da ljudi kažu kad imaju problem s amd-om, jer se fanbojček osjeti uvredjen, povredjen i neugodno iznendjen

jel tako druže pantiću, pardon tomonja

4 godine
neaktivan
cvaja997 kaže...

In the meantime...

ja isto inace potrosim milju eura na graficku, onda je uparim sa procesorom od 100 eura i onda jos to zakvacim na 1080p monitor

11 godina
amagi kaže...

ja isto inace potrosim milju eura na graficku, onda je uparim sa procesorom od 100 eura i onda jos to zakvacim na 1080p monitor

nebitno je što ti kupuješ, nije loše znat za overhead, kad se preporučuje nadogradnja da se može upozorit

davnih dana se upozoravalo one sa slabijim procesorima da im se može događati problem kod amd grafa tipa rx480/rx580 na slabijim procesorima i da su im nvidia grafe možda bolji izbor

sad treba upozoriti nekog tko ima recimo 1600x da je možda bolji izbor navi zbog istog problema ili da nadogradi procesor, jer mnogi ipak ganjaju i brže igre, pa im je podatak bitan

u svakom slučaju su ovakve stvari dobre za znat, jer nažalost 99% recenzija testove radi na overkill procesorima kakve većina nas nema

EDIT

ovakve stvari su problem eventualno fanbojima poput tomonje, koji 20 godina pamti da je netko upozoravao na takav problem kod amd grafa 

jer mu je bitnije tu na forumu održat dobru reputaciju omiljene firme, nego li priznat da problem postoji i upozorit kolege

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2021 19:02 (picajzla0707).
13 godina
AMD Navi

U AMD temi zabranjeno je kritizirati vlastiti HW ako je to AMD hardware. 

Srat po Intelu i Nvidiji je dozvoljeno, čak i preporučeno.

Ja se panglu usudio napisat da mi memorija na 3733 c16 ne radi na novom biosu i da sada radi nakon otpuštanja sekundarnih tajminga.

Meni samo ruke odsjeć treba budući da sam riješio problem.

Ovi dečke sa defaultnim xmpom i 4 keksa treba odvest i streljat iza štaglja, a prije toga ih natjerat da 40 puta resetiraju bios preko jumpera s tim da svaki put moraju zašarafit stranicu sa 3 vijka i ne smiju sejvat oc profil.

Nicky,Petko i Picajzla su dobro poznati provokatori obićnog malog ćovijeka.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Navi

........

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2021 20:09 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Eto vidiš da nije za te amd  poduplava ti ram poruke ovde jer si ga otpustio.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2021 19:44 (dery).
13 godina
dery kaže...

Eto vidiš da nije za te amd  poduplava ti ram poruke ovde jer si ga otpustio.

Da, T-scum ima AMD servere.

13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

kad me već gađaš, barem budi precizan

od davnih vremena amd je imao veći problem s overheadom na grafama od nevidije, a nikad nisam rekao da bolje rade na ovom ili onom procesoru, nego da zbog toga lošije rade na slabim procesorima bilo koje strane

dapače, lijepio sam konkretna mjerenja gdje se overhead na rx480/580 javlja na intelovim i3 pizdekima, pa je u takvim situacijama i jedna 1050ti znala imat bolji minimum fps

i kad već gađaš, budi spreman na uzvrat

što se mudrove nisi javio na ryzen temi kolegi micr0 kojem 2x ram rafi normalno, a 4x neće 

bitno da trolaš po darthmarkusu koji je imao problem, jer, pazisad, fanbojček ne voli da ljudi kažu kad imaju problem s amd-om, jer se fanbojček osjeti uvredjen, povredjen i neugodno iznendjen

jel tako druže pantiću, pardon tomonja

Ne gadam ja nikoga samo cekamo tvoje istancano duboko razmisljanje o svemu tome kao kada si ga davao kada je trebalo malo ocrnit amd stranu...

E sad, kako je doslo do toga da Nvidia Ima vise overhead problema?

Zasto bi se ja javljao? Ja problema nema i ne javljam se, neka se javljaju takoder ljudi koji su imali problema i neka skupa nadu rjesenja za te probleme, jednostavno...

Ja nemam problema da "ljudi kazu nesto", ali imam problema kada ljudi vise trolaju i pricaju "neistine" nego sto govore o problemima, ili imaju ryzen 2 mjeseca pa dosli da pametuju, kako da ne...

E druze moj Srđane samo veselo, vidim da si i dalje poklopac gdje god stignes biti...

picajzla0707 kaže...

davnih dana se upozoravalo one sa slabijim procesorima da im se može događati problem kod amd grafa tipa rx480/rx580 na slabijim procesorima i da su im nvidia grafe možda bolji izbor

sad treba upozoriti nekog tko ima recimo 1600x da je možda bolji izbor navi zbog istog problema ili da nadogradi procesor, jer mnogi ipak ganjaju i brže igre, pa im je podatak bitan

u svakom slučaju su ovakve stvari dobre za znat, jer nažalost 99% recenzija testove radi na overkill procesorima kakve većina nas nema

EDIT

ovakve stvari su problem eventualno fanbojima poput tomonje, koji 20 godina pamti da je netko upozoravao na takav problem kod amd grafa 

jer mu je bitnije tu na forumu održat dobru reputaciju omiljene firme, nego li priznat da problem postoji i upozorit kolege

Nadam se da ces u vezi prvog boldanog jednako upozoravat na overhead koji se sada vise dogada na Nvidi, pratimo...

Cuj, dobro je pamtit pa vratit, a i nisam senilan pa je to dobro valjda...

Upozoravao sam ja kolege tu na Navi davno, samo dok vas nije billo to se moglo procitat i vidjet, sada kada je vise vas koji uopce nemate Navi tesko je nac korisnu informaciju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2021 1:25 (Tomo53nja).
11 godina
Tomo53nja kaže...

Ne gadam ja nikoga...

ne gađaš ti nikoga, samo si 'sluuuučajno' mene naveo

pa vidi, meni uopće nisu problem ovakva istraživanja, time samo dobijemo više informacija

tim više jer je pokazivalo zašto su neki ljudi imali lošije rezultate s jačom grafom, pa su se povlačile recenzije koji to uopće ne pokazuju zato jer - overkill procesor u recenzijama

još dok je to bio veći problem amd-a takvi poput tebe su srali što se to uopće spominje, pričali kako su to gluposti, kak su global foundries nvidia plaćenici i štosve ne

sad kad je obrnuta situacija, e sad je to zanimljivo

ti pretpostavljaš da sam ja to onda pokazivao zato da bi nekako oblatio amd, zato si i prosrao ovo da sam navodno govorio kako bolje rade na intelu, iako sam više puta pokazao link na test sa i3 nego sa amd procom

zato sad i prozivaš mene, jer očekuješ da ću odjednom kao i vi srati kak to nije istina, kak je stevo amd plaćenik i slična sranja

neću, nisam fanboy kao ti da me to smeta

da pamtit pa vratit 

jebote stvarno te to bilo pogodilo, jelda 

11 godina
Tomo53nja kaže...
ili imaju ryzen 2 mjeseca pa dosli da pametuju,

Koliki je rok posjedovanja cjenjenog HW-a da bi mogao pametovati ???

AMD prljavi, pokvareni bugoviti gadovi
13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

ne gađaš ti nikoga, samo si 'sluuuučajno' mene naveo

pa vidi, meni uopće nisu problem ovakva istraživanja, time samo dobijemo više informacija

tim više jer je pokazivalo zašto su neki ljudi imali lošije rezultate s jačom grafom, pa su se povlačile recenzije koji to uopće ne pokazuju zato jer - overkill procesor u recenzijama

još dok je to bio veći problem amd-a takvi poput tebe su srali što se to uopće spominje, pričali kako su to gluposti, kak su global foundries nvidia plaćenici i štosve ne

sad kad je obrnuta situacija, e sad je to zanimljivo

ti pretpostavljaš da sam ja to onda pokazivao zato da bi nekako oblatio amd, zato si i prosrao ovo da sam navodno govorio kako bolje rade na intelu, iako sam više puta pokazao link na test sa i3 nego sa amd procom

zato sad i prozivaš mene, jer očekuješ da ću odjednom kao i vi srati kak to nije istina, kak je stevo amd plaćenik i slična sranja

neću, nisam fanboy kao ti da me to smeta

da pamtit pa vratit 

jebote stvarno te to bilo pogodilo, jelda 

Pamtim da ti volis tu problematiku, pa da je sada tu s nama opet detaljno prodes kako si to i prije radio...

Ne, ne, nemoj okretat sada pricu...Ja sam (ako se dobro sjecam, a eto sjecam se dok ti ne toliko), vise vukao na tu stranu kako i koji procesor uparit s kojom grafom dok si ti isao na vise foru "ke.anja"i tog amd je sranje vise nego intel, sto je bilo eto malo vise and Amd stranu kao sada na Nvidia stranu...

I je bilo tako, druga stvar ako ti to neces priznat sad... S druge strane ja se nisam toliko javljao kao ni sada, par puta i to je to, nisam ja toliki poklopac kao ti...

Nikad me nista ne pogada tako me ni to nije pogodilo, jednsotavno pamtit eto...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2021 1:22 (Tomo53nja).
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Nicky dragi, ne znam zasto si tu, nemas Navi karticu nemas Ryzen, u cem je problem? Lagano budite u temi hadrvera sto posjedujete i raspravljajte, ovdje nema smisla da se pravdam nekome tko nema taj hadrver, kraj...

Za Markusa koji ima Ryzen neka se vrati na pocetak Ryzen teme i stare i nove pa neka uci, ima dosta stiva tu bez brige...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2021 1:24 (Tomo53nja).
11 godina
Tomo53nja kaže...
nicky.sl kaže...

Nicky dragi, ne znam zasto si tu, nemas Navi karticu nemas Ryzen, u cem je problem? Lagano budite u temi hadrvera sto posjedujete i raspravljajte, ovdje nema smisla da se pravdam nekome tko nema taj hadrver, kraj...

Za Markusa koji ima Ryzen neka se vrati na pocetak Ryzen teme i stare i nove pa neka uci, ima dosta stiva tu bez brige...

HAHAHAHAH najjači si, pazi ja sam Navi grafu imao dva dana ili više nebitno bitno je da sam ju imao u mom vlastitom kućištu a ti si ju vidio samo na slikama i shodno tome otkud ti pravo da me protjeruješ odavde ???

AMD prljavi, pokvareni bugoviti gadovi
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

HAHAHAHAH najjači si, pazi ja sam Navi grafu imao dva dana ili više nebitno bitno je da sam ju imao u mom vlastitom kućištu a ti si ju vidio samo na slikama i shodno tome otkud ti pravo da me protjeruješ odavde ???

Super za tebe, 2 dana je bilo i previse i to smo vidjeli, ostali koji JOS UVIJEK IMAJU Navi su napisali svoja iskustva i to je to, nema potrebe da se pravdas nebitnim stvarima...Shodno tome jer NEMAS VISE Navi, i to nije isto kao IMAO nema potrebe za daljnje "lovacke" price...

Ja sam Navi, imao jednom, pa drugi put, pa treci put, a evo i cetvrti, ne znam zasto ja nisam toliko mjerodavan kao ti?

Pogledaj malo moj PC i procitaj malo "dublje" u ovu temu, pa ce ti biti jasno kada sam ja imao 1. put Navi, a kada si ti dosao da prosipas "pamet" u ovoj temi, ima i za tebe stiva bar jedno 100 stranica pa citaj, necu dalje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2021 2:33 (Tomo53nja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice