Koliki je rok posjedovanja cjenjenog HW-a da bi mogao pametovati ???
Nakon garantnog roka.
Koliki je rok posjedovanja cjenjenog HW-a da bi mogao pametovati ???
Nakon garantnog roka.
https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/rx-6800-xt-16gb-radeon-r1-oglas-33921346
Eto jedna po nekakvoj cijeni. Bolje tu ne vani.
Koji je MSRP za 6700 xt?
479, al to je ionako nebitno jel kartica nece postojat
Hvala!
Ma znam da, ali gledam okvirno.
Ostajem pri svojoj 5700
Sritno tebi bilo s tim AMD-ovim poluproizvodima ali u moje kućište više neće.
Iskreno htio sam im dati šansu nabavio sam RX 6900XT pošteno istestirao i izmaltretirao i mogu reć potencijala ima kad bi softver pratio hardver ali nažalost to nije tako.
Grafa je za moje potrebe smeće žešće, starije igre za nju kao da ne postoje katastrofa jedna.
Jebiga razmazio me INTEL i Nvidia pa nemam više živaca za mušičavi AMD
Kazem,vec si napisao svoje iskustvo, nema potrebe da ga ponavljas, kao sto ni ja nemam potrebe ponavljat dobro iskustvo, ostali su tu da se izjasne, prodao si Navija i kraj price, tebi je smece, meni UBER, SUPER, KUL, ODLICAN i dobro...
Ništa ne okrećem priču, prozvao si me u posprdnom tonu, a kasnije se iz aviona vidi ('pamtim pa vratim') da si butthurtan još odonda. Da nisi ne me prozivao nakon toliko vremena, niti bi koristio ove glupave izraze koji jasno pokazuju da te to osobno pogodilo. A ovakva istraživanja mogu te osobno pogodit samo ako si fenboj, ostalima služi kao dobar info.
Aj budi ti živ i zdrav i fanbojaj i dalje, forum bi bio malo i dosadan bez takvih
Pa moram te malo prozivati kada se ti volis bavit takvim istrazivanjima, iskljucivo zato, jer se sjecam da si ti u tu polemiku i prije ulazio pa moozes i sada, zasto ne?
Cuj, zao mi je sto te moram razocarat ali eto trenutno ne koristim primarno Amd ni Navi, moram promjenit neke stvari u moj pc da ne bude AMD troller i "fanboy", osim toga od pocetka smo u ovoj temi pa dobro znamo da sam ja pisao dobre kritike na stranu Navija...
Ma ti si cisti "panj", strucnjak za clockanje i 1.8 V na procesoru, poznat i kao vrsni "scalper" i "majstor" uvaljivanja stvari skuplje nego u ducanu...Lp gospon
Ne znaš tko je stariji,a imaju rasprave kao djeca od 5 godina moderatori na godišnjem 😂
Ne znaš tko je stariji,a imaju rasprave kao djeca od 5 godina moderatori na godišnjem 😂
Nisam gledao niti znam, no ovaj Tomica je teški pacijent sudeci po onome sto piše. Pica i Nikiminaž.sl su stvarno korektni, pogotovo ovaj Pica čovjek stvarno sve pokrijepljuje što napiše štoviše moze se nesto i naučiti.
Nisam gledao niti znam, no ovaj Tomica je teški pacijent sudeci po onome sto piše. Pica i Nikiminaž.sl su stvarno korektni, pogotovo ovaj Pica čovjek stvarno sve pokrijepljuje što napiše štoviše moze se nesto i naučiti.
Je da pogotovo Niki, kaže da je grafička sranje jer mu ne radi njegova igra i onda ju proda po skalperskoj cijeni 😂
Je da pogotovo Niki, kaže da je grafička sranje jer mu ne radi njegova igra i onda ju proda po skalperskoj cijeni 😂
A ti kao nebi ima se može se
Aj ne seri kad ti moram tako reći, prodao sam ju za točno onoliko koliko je pisalo na računu trgovine di je kupljena i ako je to skalpiranje onda ok skalper sam.
Ja igram konstantno godima dvije igre i ni jedna ni druga ne rade kako treba i shodno tome grafa je za moj pojam totalno smeće smetalo to tebi ili ne.
NIcky brate, to je vec za poslat e-mail AMD-u!! :)
Aj ne seri kad ti moram tako reći, prodao sam ju za točno onoliko koliko je pisalo na računu trgovine di je kupljena i ako je to skalpiranje onda ok skalper sam.
Ja igram konstantno godima dvije igre i ni jedna ni druga ne rade kako treba i shodno tome grafa je za moj pojam totalno smeće smetalo to tebi ili ne.
i kog boli briga šta ti igraš i šta je tebi smeće, umjesto da se pokriješ ušima jer ne znaš googlat ti ko papiga ponavljaš
i kog boli briga šta ti igraš i šta je tebi smeće, umjesto da se pokriješ ušima jer ne znaš googlat ti ko papiga ponavljaš
Nemašpojma.
To je normalno, jer starije igre ne podrzavaju nove grafe, tako meni 1660ti ne podrzava bf4 i beamng
Pa smeće je RX6900XT i potreba za googlanjem problema s hardverom od 11000kn, za te pare ima da goni igru staru 5 godina na 3000 fps a ne na 30 i ispod i da me u isto vrime češka po jajima.
Jebiga istina je da nije potpun proizvod a tebe to toliko boli da mi suze idu od smijeha.
Pisat ću da je smeće gdje je mene volja i kad je mene volja a tebi ako ne paše staviš me na ignore ili prijaviš moderatorima, policiji, udbi, kgb-u ili kome već hoćeš ALI NIŠTA NE MOŽE PROMIJENITI ČINJENICU DA JE RX6900XT SMEĆE NEDOVRŠENO
To je normalno, jer starije igre ne podrzavaju nove grafe, tako meni 1660ti ne podrzava bf4 i beamng
Mom mlađem sa RTX 3070 BF4 radi savršeno al zato jedinica redovito puca drivere .
Nikako nije normalno da nove grafe ne podržavaju starije igre
Pa smeće je RX6900XT i potreba za googlanjem problema s hardverom od 11000kn, za te pare ima da goni igru staru 5 godina na 3000 fps a ne na 30 i ispod i da me u isto vrime češka po jajima.
Jebiga istina je da nije potpun proizvod a tebe to toliko boli da mi suze idu od smijeha.
Pisat ću da je smeće gdje je mene volja i kad je mene volja a tebi ako ne paše staviš me na ignore ili prijaviš moderatorima, policiji, udbi, kgb-u ili kome već hoćeš ALI NIŠTA NE MOŽE PROMIJENITI ČINJENICU DA JE RX6900XT SMEĆE NEDOVRŠENO
uopće me ne zanima ta vaša debilna rasprava amd/intel/nvidija, sasvim je jednostavna kupnja hardvera, googlaš šta je najbolje za tvoje potrebe i kupiš to, sad smo mi krivi što si ti nesposoban kupiti hardver za tvoje potrebe, probaj kupit EPYC za 40k kuna i onda plaći kako nemaš dovoljno fps u svojoj igri
nemašpojma
Normalno da sam nesposoban uzet odgovarajući hardver jer da sam sposoban i normalan nebi mi ni palo na pamet uzet AMD-ov POLUPROIZVOD
nemašpojma
Normalno da sam nesposoban uzet odgovarajući hardver jer da sam sposoban i normalan nebi mi ni palo na pamet uzet AMD-ov POLUPROIZVOD
Jadničak netko ti ukrao karticu i kupio AMD grafičku i natjerao te da ju koristiš 😂
p.s. ako se netko sjeća amd kartica još tamo 2000-tih godina, onda su postojali amd driveri i omega driveri koji su bili puno bolji od amd drivera ...
Pa nije tesko imati nesto sto je bolje od AMD drivera
Omega uopće nisu bili driveri
nemašpojma
Nije Ferrari za svakoga, nekome je Golf bolji
Lijepo je ovo pročitat ali ništa to neće utjecat na dostupnost. Valja minerima sve šta može rudarit makar 1mh/s. To je bolest nema tu lijeka.
https://videocardz.com/newz/amd-radeon-rx-6700-xt-slower-than-rx-5700-xt-in-ethereum-mining
p.s. ako se netko sjeća amd kartica još tamo 2000-tih godina, onda su postojali amd driveri i omega driveri koji su bili puno bolji od amd drivera ...
https://www.guru3d.com/files-details/radeon-omega-drivers-4-8-442.html
Gledam slikice ovde xfx radi lijepo prozračni backplate i solidne hladnjake . Safire slično
https://videocardz.com/newz/xfx-radeon-rx-6700-xt-speedster-qick319-and-merc319-custom-cards-pictured
https://videocardz.com/newz/sapphire-radeon-rx-6700-xt-nitro-and-pulse-custom-navi22-cards-pictured
Uzeti OpenGL DLL iz jedne , a DirectX iz druge verzije službenih drivera i zapakirati to u novi instaler nije isto što i NAPISATI driver...to je i dalje AMD driver
Omega i Detonator driveri su tweakovi orginalnih ATi i Nvidia drivera sa puno više dodatnih opcija negoli orginalni driveri. naravno da je code od orginala, ali su navedni davali bolje rezultate kad ih se instaliralo u odnosu na orginal.
Uzeti OpenGL DLL iz jedne , a DirectX iz druge verzije službenih drivera i zapakirati to u novi instaler nije isto što i NAPISATI driver...to je i dalje AMD driver
Ja nisam ni rekao da nisu AMD driveri nego si ti da nema Omega drivera a to što je Taraba nešto pomrsio kod sebe da su AMD driveri jedno a Omega nešto drugo