AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.954
|
čitano: 1.686.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
AMD Catalyst / Crimson - Topic o Driverima

Instalira dans ove nove drivere i grafa nekad je na 99% al vecinom nije...cak sam ih dva puta instalira i sad vidim da je u njima problem...igram witcher 3 B&w dlc i ovo me živcira..mislim da cak iman koji fps više al koda katkad osijetin lagano zatrzavanje upravo radi problema s tim jer gpu usege je nekad od 95 do 98%...prije sam ima 16.10.1 i nikaki problema
p.s. cekam taj fix mozda popravi stanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: AMD Catalyst / Crimson - Topic o Driverima

Kao i inace poslje 9-10 ce doc update

Origin ID: ReaLazio
11 godina

Evo samo note da su izasli 16.12.2 ReLive driveri.

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 21:19 (hahhaajaads).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Dali da ove nove koju su fix mogu samo instaliran priko stari..neda mi se danas treci put deinstalirat pa brisat DDU i nanovo instalirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 21:33 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Wayto XD kaže...

Dali da ove nove koju su fix mogu samo instaliran priko stari..neda mi se danas treci put deinstalirat pa brisat DDU i nanovo instalirat.

Ja sam instaliro preko starih, sve radi.

Battleog - 191silvinjo
12 godina
neaktivan

Idiot od Crimsona, odem na custom install, baci mi da unable to get instalation package..nista ajmo skidat preko amd-a direkt

16 godina

meni javilo partly installated a kad sam restarto i napravio njegov celan instal ne DDU proslo sve ok wtf? 

p.s na prijasnjim sam dobio dobar boost u 4k kod zadnjih AAA naslova sad cemo vidjet sto ovi donosu 

ukratko zadovoljan sam performasama x-a iako je star oko god. i pol 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 22:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zbagiran je instaler i funkcija di nakon check update se ide na install, bar meni je bila, to prvi put od novih crimson drivera. Sve prijasnje verzije glatko su se instalirale bez greske, ovo prvi put da zahebava

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen

da li je tko probao na r9 390? da ne rusim stare bezveze

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I 16.12.2 su smeće. Također crasha u Battlefield 1 s R9 285, 380 i 380X.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Aj im j.ebem mate..taman skinija stare i problemi kod instaliranja i onda pročitam da su problemi i sa ovima. Ajmo ispočetka. A i ja budala,  umisto da sačekam koji dan ja odma trči i instaliraj 

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kažu da su popravili ping za wifi, čitao sam ovdje da su se ljudi žalili pa eto testirajte sa novim driverima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Komedije sa instaliranjem ovih 16.12.2. Znaci prvo nece se instalirat preko interfejsa od crimsona ono kad se ide check update..ok, ajd manualno cu instalirat, odem deinsatlirat prvo 16.12.1..uspijem, restartam, krenem instalirat 16.12.2..dodje na dio kad instalira display driver, zaflasha ekran, i ostane crn...znaci freeza se cijeli PC..ok ajmo restart...pokusaj ponovno instalirat..al naravno neda..jer su se polovicno instalirali..okej ajmo onda deinstalirat te polovicno instalirane 16.12.2...e pa uninstaler neda ni to...ok ajmo onda u safe mode pa od tamo deinstalirat sa DDU...okej deinstalirano..restartano, ajmo sad opet pokusat instalirat...dodje do HDMI AUdio driver, i stane..i stoji..i stoji...i klinac...opet restart...naravno opet neda instlirat jer su polovicno...naravno neda ni deinstalirat..nista ajmo po drugi put DDU...restart...i napokon TRECA SRECA driveri se instaliraju kako spada..restartam i sve zasad okej.

14 godina

Izgleda da su skužili da nešto ne valja..

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TheDarkSide kaže...

Komedije sa instaliranjem ovih 16.12.2. .

Koliko si pisao mogao si knjigu napisati men od prve sve

13 godina
odjavljen
_mark0_69 kaže...

Kažu da su popravili ping za wifi, čitao sam ovdje da su se ljudi žalili pa eto testirajte sa novim driverima.

Također i lag u full screen modu gledanja videa.

12 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
TheDarkSide kaže...

Komedije sa instaliranjem ovih 16.12.2. .

Koliko si pisao mogao si knjigu napisati men od prve sve

Vjerovatno bi me AMD tuzio :D

14 godina

a sto vi imate tih neki problema brdo kod mene sve radi  bf1 i division  instalacija bez problema prosla

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dreadmoore kaže...

a sto vi imate tih neki problema brdo kod mene sve radi  bf1 i division  instalacija bez problema prosla

Ponavljam, s Relive 16.12.1 i 16.12.2 u BF1 crasha se samo vlasnicima R9 285, 380 i 380X (to je isti grafički čip) a ti imaš 270X.

Twitter: @191x7
14 godina

Sami problemi sa ovim novim driverima 16.12.2..ne instalirati! Ni ovi 16.12.1 ne valjaju. Vratio na 16.10.1 meni jedino oni ne stvaraju probleme

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Vracam se i ja na 16.10.1, BF1 se jos uvijek cresha, u CS-u nekakav cudni flickering.. 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možeš i na 16.11.5 još bolje..

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Sami problemi sa ovim novim driverima 16.12.2..ne instalirati! Ni ovi 16.12.1 ne valjaju. Vratio na 16.10.1 meni jedino oni ne stvaraju probleme

Meni 16.12.1 ne rade probleme .. ali ja nisam instalirao ReLive komponentu jer sam zaključio da je suviše nova i da ne želim glumiti pokusnog kunića.

S obzirom na Release notes  od 16.12.2 i dobro da nisam :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
neaktivan

Crimson u 16.12.2 je u klincu, Otvorim interfejs, i idem X al nezeli mi ga zatvorit ako je kojim slucajem otvoren kakav browser, nego moram prvo browser ugasit i tek onda ce se interface zatvorit. Ovi driveri sve sta idu dalje to ispadaju gori, od stabilnih prije mjesec i po dva do ovog sad da pola toga ne radi, da se instaliraju driveri iz treceg pokusaja i tako dalje i dalje.

16 godina

kak se ponašaju driveri na hd XFX R7970 Core edition?

nekaj ju pikiram pa pitam, ostatak komponenti pod moj pc

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni je vec pun qurac AMD-a generalno:

iskljucio sam crossfire prije tjedan dana i sada uredno dobivam ovakve greške

Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure

I to u toku igre i nista crasha mi fucking igru...

niti ne koristim retardirani wattman

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 19:56 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nisam ni ja instalira to govno pa opet isti kuac..
Zadar živi vječno!
16 godina

a baš  se iskreno ponado da če krenut več jednom sa isporukom dobrih drajvera, naravno ima pojedinih slučajeva da se krše,  al se bar sad nadam da su ti slučajevi sve manji.

eh kad bi amd mogao pribavat pisce drajvera kakve ima nvidia i taj jaki amd hw bi brzo pojeo sve živo, jer kaj je je amd ima znatno jači hw od nv i fale im dobri pisači drajvera.

želim im sreču da tak i bude

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice