Sutra će kontam.
AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima
- poruka: 7.968
- |
- čitano: 1.918.634
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sutra će kontam.
danas je to sutra i nit se javlja nit piše,još oni to peglaju ko zna do kad će ali neka urade kako treba
edit:evo javija se,odgođen radi ozbiljnog buga pa peglanje ide dalje
AMD, ladies and gentlemen.
Ma samo neka naprave kako treba pa onda izdaju.Sva mjerenja i rezultati koje smo do sad vidjeli su izuzetno obecavajuci.
Dakle - "Mantle performance for the AMD Radeon HD 7000/HD 8000 Series GPUs and AMD Radeon R9 280X and R9 270X GPUs will be optimized for BattleField 4 in future AMD Catalyst releases. These products will see limited gains in BattleField 4 and AMD is currently investigating optimizations for them."
Imam 280 pa cu izgleda biti "sretan".
Izvor - http://www.guru3d.com/news_story/amd_mantle_update_driver_released_to_press.html BTW. rekli su da je press release 24 sata prije sluzbenog - znaci sutra izlazi taj 14.1.
Za 6xxx nista? :(
Amd E2, procesor sa integriranom grafikom, laptop samsung. Koji bi bio najbolji drajver za njega a da objedinjuje chipset, procesor i grafiku, a za windows 8,1 64 bit ?
Na jednoj prezentaciji su rekli da će mantle biti dostupan svima,al očito ništa s toga(barem ne na početku)
Na jednoj prezentaciji su rekli da će mantle biti dostupan svima,al očito ništa s toga(barem ne na početku)
A vjerojatno hoće, samo je pitanje koliko će to koštati :D
Ovako . Spojio sam kompjuter sa televizorom preko hdmi kabla i nemami mi opcije u driverima da se zvuk reproducira na tv . Pa ako mi moze netko objasnit kako da napravim da se zvuk reproducira na tv-u a ne na zvučnicima od kompa bih mu zahvalan .
Procesor je AMD A4-3300 ,a matična je ASRock a75m-hvs .
Desni klik na speakers dolje desno u alatnoj traci - playback devices - desni klik na Digital Display Audio (ili Digital Audio) - set as default device.
http://www.computerbase.de/news/2014-02/battlefield-4-mit-mantle-erster-eigener-benchmark/
R9 290X sa Mantle API-om 10 fps-ova vise nego DX11
Ubrzo ce driver biti izbacen, tek su ga dobili novinari sto testiraju tako da ce ubrzo biti dostupan za preuzimanje.
Odlicno ubrzanje u sing-player modu, ocekuje se da ce jos vece ubrzanje biti u multiplayer modu.
http://www.legitreviews.com/amd-mantle-api-real-world-bf4-benchmark-performance-catalyst-141_134959
Bench Bf4 i Mantle.
Intel Core i5-3570K
Gigabyte Z77X-UP5-TH
16GB Kingston Blue 1866MHz
Intel 520series 180GB
Windows 8.1 Pro 64-Bit
Sapphire R7 260X
15.8% bolje od Dx-a.
Zanimljivo
Moglo bi biti još bolje jer kontam da je grafička u tom slučaju ograničavajući faktor (260x nije baš nešto jaka).
Samo obavezno MORATE DEINSTALIRATI STARE DRIVERE !!! (pisem ovo ako slucajno niste procitali na AMD stranici) :) :) :)
Meni nikako da pocne skidati, samo pise unknown time remaining. Valjda im serveri preopterečeni.
Driveri za chipset, jel ima novih?
Samo obavezno MORATE DEINSTALIRATI STARE DRIVERE !!! (pisem ovo ako slucajno niste procitali na AMD stranici) :) :) :)
Hvala, ali kasno..na sred instalacije mi se pojavio BSOD i sve se sj....o, dobro da postoji recovery..
Zato ja UVIJEK koristim DDU da sve prvo obrišem, pa onda instaliram novo. Better safe than sorry.
ja sam samo pregazio stare drivere sa novom betom,
nije bilo problema i bsodova
win 8.1 pro
Di nađem taj mantle?instalirao sam 14.1 beta i nigdje ga nema za uključit u catalystu
Di nađem taj mantle?instalirao sam 14.1 beta i nigdje ga nema za uključit u catalystu
Pa normalno da nema. Imaš ga samo u Battlefieldu 4, jedinoj igri koja ga za sada podržava.
Uskoro će biti i u igri The Thief koja će imati odmah po izlasku.
Ekipa, jel to za 7 seriju isto? da neskidam bezveze.. sry ako je glupo pitanje.
Ekipa, jel to za 7 seriju isto? da neskidam bezveze.. sry ako je glupo pitanje.
Driveri su za sve verzije, ali DICE još nije optimizirao BF4 mantle za sve grafičke među kojima je serija 7xxx, 8xxx i R7 2xx
Svaki put kad čitam topic o AMD driverima sve više se udaljavam od mogućnosti da ikada kupim AMD karticu. Privlači me što su cijenom pristupačnije i daju više ali driveri su im za ku**c.
Čisto iz znatiželje pitam, radi li Mantle na HD7xxxM grafičkim karticama (u laptopima)?