AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Mador kaže...

Catalyst 12.8 su teško smece...

mozda tebi

ali meni na mojoj 6870ki su odlični Bgm

i BF3 mi ide odlicno a skyrim daleko bolje nego sto je isao na 12.6

{#}

13 godina
protjeran
Mador kaže...

Catalyst 12.8 su teško smece...

Donijeli boost za BF3 i Skyrim, i ostale novije igre, najbolji driveri do sada koji su konacno izjednacili 7970 sa GTX680 i 7950 sa 660TI.

clock2much
13 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Pozz, imam Catalyst 12.8 i predobar je za novije igre, ali u 3D applications nemogu nikako naći Mipmap postavke, jer sam cuo da s njim mogu dobiti na fpsu u starijim igrama, npr cod4, koji su stari driveri dobri za Cod2, cod4 i kolko povecaju fpsa? Evo slika, pise da ima mipmap u 3d applications a nigdje ga nemogu naci.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima me kakvi su za HD5850? Jesu dobri? Jel valjaju? Trenutno sam na 12.2 moddanim driverima...

\/\/ F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AbeDomeNuS kaže...

Zanima me kakvi su za HD5850? Jesu dobri? Jel valjaju? Trenutno sam na 12.2 moddanim driverima...

Odlicni ja imam 5850 i sila su driveri, preporuka.

17 godina

Za sve vlasnike legacy X2 kartica (4870 X2, 3870 X2), custom Catalys 12.6 driveri (finalni) koji ispravljaju više propusta, a najvažnije 2D taktove/ napone. Jest reklama, no primijetio sam da je topic ostao neprimijećen, ili su se svi porješavali svojih X2-ca {#}:

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/amd-legacy-126-multi-gpu-fix-driveri/160572.aspx

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

na 12.8 mi se nonstop crasha firefox.prije sam bil na 12.4 i sve ok.i na wot-u mi fps varira od 55fps do 115fps.koje mi preporučujete da stavim?da idem natrag na 12.4?

EDIT:stavljeni natrag 12.4

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 16:37 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja nemam takvih problema sa 12.8 (HD6670).

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
jura kaže...

na 12.8 mi se nonstop crasha firefox.prije sam bil na 12.4 i sve ok.i na wot-u mi fps varira od 55fps do 115fps.koje mi preporučujete da stavim?da idem natrag na 12.4?

Stari vidim da imaš crossfire kao ja, napravi disable hardware acceleration u firefoxu jer 12.8 imaju neki bug sa crossfireom.

17 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...
jura kaže...

Stari vidim da imaš crossfire kao ja, napravi disable hardware acceleration u firefoxu jer 12.8 imaju neki bug sa crossfireom.

ma več sam stavil 12.4 tak da mi se sad više neda stavljati opet 12.8,ali svejedno thx

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
protjeran
jura kaže...
hellbyte0 kaže...
jura kaže...

ma več sam stavil 12.4 tak da mi se sad više neda stavljati opet 12.8,ali svejedno thx

Nema frke, kasno sam ti vidio post. Ali uglavnom 12.8 imaju neki bug sa crossfire i rekli su da će izbacit neki fix za to u dogledno vrijeme.

12 godina
neaktivan

Dok pomjeram roler "sjecka" mi muziku na internetu ili ako otvaram neku sliku tj. malo vise opteretim grafiku nastaje duzi prekid zvuka, bas iritira. Probavao sam sa drugim drajverima, ali slabo pomaze. Da li je to mozda do graficke karte ili sta vec? Kada pustim muziku sa racunara, na winamp ili neki player, radi sve normalno. Ako neko zna sta je u pitanju ili ima takav problem zamolio bih ga za pomoc. Unaprijed hvala! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 13:24 (0g1).
17 godina
proteine1 kaže...

Pozz, imam Catalyst 12.8 i predobar je za novije igre, ali u 3D applications nemogu nikako naći Mipmap postavke, jer sam cuo da s njim mogu dobiti na fpsu u starijim igrama, npr cod4, koji su stari driveri dobri za Cod2, cod4 i kolko povecaju fpsa? Evo slika, pise da ima mipmap u 3d applications a nigdje ga nemogu naci.....

Ti se baš ne zamajavaš često updateovanjem drivera, pošto je taj 3D deo CCC-a neizmenjen već preko godinu dana?

Nije ni važno, mipmaping kontroliše "Texture Filtering Quality" klizač, Quality i High Quality daju puni mipmap kvalitet, dok ga Performance smanjuje. Nikad od toga nisam video ni 1fps razlike, ali ako kod tebe radi, tu je. {#}  Moja preporuka, koja bi trebalo da daje optimalan odnos kvaliteta prikaza i performansi, su default postavke,  "Texture Filtering Quality" na Quality i uključeno Enable Surface Format Optimization.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 13:13 (Ivan(4)).
12 godina
neaktivan

hvala ti za ovo ! vec sam lud sa tim rusenjem FireFoxa :) . budem probao kad dodem sa posla (imam crossfire)

14 godina
neaktivan

ZA sada nikakvih problema sa 12.8 na 7870.. cs source go mi se tilta kad je grafa masno naklokana.. sve drugo na tim postavkama radi normalno.. wierd ali eto.. cak i mrcvarenje b3 po cjeli dan je full stabilno..  taktovi su 1200 /1400 uz 1.255mv

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 13:55 (=xfact=).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jep.. i kod mene novi katalisti rade sasvim solidno (HD7950).

Nisam primjetio neke velike razlike u odnosu na 12.6, a na brzinskoj čmark (3dmark11) provjeri sam dobio 100 više (daklem cca 1,3%). Igre koje sam probao (ME3 i BF3) rade jednako kao i prije.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina

poz

Jel ima iko problema sa ovom sugavom ati stranicom(onih 5 koraka ) ?
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx   

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

poz

ne.. radi sasvim normalno. Provjeri da ti nije javascript isključen.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
Zura kaže...
psihoroba kaže...

poz

ne.. radi sasvim normalno. Provjeri da ti nije javascript isključen.

Ma uključena je ... :S 
sta bi moglo bit jos 

17 godina

Obriši cache ili probaj privremeno drugi browser. I kod mene radi kao i uvek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ivan(4) kaže...

Obriši cache ili probaj privremeno drugi browser. I kod mene radi kao i uvek.

dzabe nece probo sam i na drugim kompovima....

13 godina
ima kojih naznaka da ce izaci driveri 4xxx za win8 jer rusim windows8 nema mi ccc nit mogu stimat postavke inace snalazim se preko ati tray toolsa
17 godina
antimon95 kaže...
ima kojih naznaka da ce izaci driveri 4xxx za win8 jer rusim windows8 nema mi ccc nit mogu stimat postavke inace snalazim se preko ati tray toolsa

Neće izaći, nemaš brige.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina
antimon95 kaže...

Da probaš da instaliraš samo CCC? Koliko vidim, AMD ga ne nudi kao zaseban download, ali skini ceo driver, pokreni instalaciju, izaberi folder u koji će da se raspakuje i, kad to završi, prekini instalaciju. Nakon toga bi trebalo da možeš da pokreneš zasebno instalaciju CCC-a.

13 godina
Ivan(4) kaže...
antimon95 kaže...

Da probaš da instaliraš samo CCC? Koliko vidim, AMD ga ne nudi kao zaseban download, ali skini ceo driver, pokreni instalaciju, izaberi folder u koji će da se raspakuje i, kad to završi, prekini instalaciju. Nakon toga bi trebalo da možeš da pokreneš zasebno instalaciju CCC-a.

jesam, odem ja na amd vision to je taj ccc ali i da radi radi(imam 4 pinned, presets ,perfomance i power :) , jer nece ionako pokrenut a lot igrica nesto tipa ut1, minecraft fale neke datoteke koje koristi engine igre. nista ide stara win7 jao opet muka s activatorima 

14 godina
neaktivan

Isprike zbog ne korištenja tražilice,nadam se da ovaj post nece biti obrisan te da ju skladu sa pravilima...

Ovako...

Imam http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1037&pid=1270&psn=&lid=1&leg=0 ,no CanYouRunIt pokazuje da je potrebna min6850 da zadovolji recommended te pokazuje da moja grafa to ne zadovoljava iako je bolja od 6850,tu je i slika.

Isto tako imam i drivere s cd koje sam dobio uz grafu,ne snalazim se oko tih drivera na stranicama,odakle je bolji skinuti amd ili sapphire,te koje packove skinuti,ima vise ponuđenih...isto tako i directx,sleeping dogs nisam mogao pokrenit dok nisam update dx,a nakon toga mi se smanjio fps u lolu te vidljivo sporije loada...Ako ste u mogucnosti da mi pomognete molio bi link najnovije verzije dx11 te da mi preporucite koje drivere skinuti...

Unaprijed Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovdje imaš najnoviji driver za tvoju grafičku:

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

To je Catalyst Software Suite i to ti treba.

Ovdje imaš DXWebsetup koji ti pokrene instalaciju i preuzima najnoviji dopune za DirectX sa interneta:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Neka te ne brine datum 18.4.2011. što piše (tada je razvijen DXwebsetup). on ti skida najnovije s interneta.

CYRI (Can You Run It) nije uvijek mjerodavan. Ne moraš to striktno gledati. Glavno je da imaš jače računalo nego što proizvođač igre navodi da treba.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
pokusao sam vec s 5xxx driverima za win8 nece drugacija arhitektura drivera 40nm directx 11 tako da idem probat jos jednom za 4xxx seriju, dxtool sam probao i instalacija zavrsi za 1sec. http://www.minecraftforum.net/topic/1086017-ati-radeons-and-windows-8-the-fix/ ovdje neki muku muce s driverima
17 godina

gdje mogu nac zadnje drivere za 7550M vec sam trazio al nigdje na nalazim CC nego samo vga driver za isto 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 20:24 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi moze netko naci drivere za ati radeon x800 (r430) graficku....win xp a moze i za 7 ... 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice