Ima li Catalyst 12.6 podrsku za 48xx seriju ili su ju vec izbacili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
This article applies to the following configuration(s):
Hardware:
- AMD Radeon HD 7900 Series
- AMD Radeon HD 7970 GHz Edition
- AMD Radeon HD 7800 Series
- AMD Radeon HD 7700 Series
- AMD Radeon HD 6000 Series
- AMD Radeon HD 5000 Series
- AMD Mobility Radeon HD 7000M Series
- AMD Mobility Radeon HD 6000M Series
- AMD Mobility Radeon HD 5000 Series
aha, tnx, nisam gledao release notes, gledao sam onu stranicu, a morat ću probat i te 12.7 beta, jer su mi 12.6 očajni, a sa 12.4 sam baš bio zadovoljan
I jel se isplati sad staviti te 12.6 ili treba čekati 12.7 drivere?
Evo napravio sam tri benchmark-a u tri različita DiRT-a, sa tri različita ccc-a
za početak se ispričavam na kvaliteti slike, slikao sam mobom, nisam se sjetio drugčije jer print screen ne radi u igri
DiRT2 (iz nekog razloga baca bug u sva tri ccc-a (12.4/12.6/12.7beta) )
DiRT3 DiRT Showdown
EDIT:
da bude preglednije ću napisati average fps u dirt 3 i showdown
DiRT3
12.4: 36.59 FPS
12.6: 35.82 FPS
12.7 beta: 36.04 FPS
DiRT Showdown
12.4: 29.18 FPS
12.6: 29.58 FPS
12.7 beta: 31.28 FPS
Instalirao 12.7 drivere, a pokazuje kao 11.12. Javite kako je kod vas.
meni 12.4 drivere prikazuje kao 12.1, 12.6 prikazuje kao 12.6 i 12.7 beta prikazuje kao 12.1...
Otvori gpuz i vidi sto ti on kaže
Isto kaze kao i amd catalyst, sad cu instalirati 12.6
imam graficku 4890 xfx pa me zanima za te drivere prikazujemi samo 12.4 hotfix a 12.6 neznam dali mogu instalirat za svoju grafu ? :S
Sto se tice tih hotfix drivera da obrisem prvo stare 12.4 pa stavim te 12.4b ili samo da na 12.4 instaliram 12.b? hvala
edit: Ne mogu vjerovat da bi ukinuli podršku za 4xxx seriju :O
Sto se tice tih hotfix drivera da obrisem prvo stare 12.4 pa stavim te 12.4b ili samo da na 12.4 instaliram 12.b? hvala
Mozes i na 12.4 stavit 12.4b , a ako hoces mozes i prvo maknut 12.4 !
Još su stariji driveri bolji :)... Nego ima li kakav bench za 7xxx seriju?
Napokon ovi 12.4 rade kak spada, sad temperature grafe u idle ne skače gore, i temperatura je praktički konstantna, spram ostalih verzija, di je bezveze gpu usage variral od 20-27%, pa su temp. rasle do 55c...
Zasto ja nakon updatea na 12.7 ne mogu pristupit CCC-u.
Nije zato sto je beta, nego mi se stalno dogadja to ako updateam ccc. Nisam ga updateo jos od 11.x verzije, pa sam sad mislio da bi moglo raditi, no nije.
Da sweepam drivere i instaliram na cisto ili ima neka druga solucija?
Probaj instalirat na cisto !
Nije uspjelo, sad dobivam ovo kad pokusam pokrenut CCC "could not load file or assembly 'CLI.Implementation"
EDIT: Nasao sam da to ima veze sa .net frameworkom, ali nisam nikad baratao nicim vezanim uz to, pa molim malo pomoci :)
Nije uspjelo, sad dobivam ovo kad pokusam pokrenut CCC "could not load file or assembly 'CLI.Implementation"
EDIT: Nasao sam da to ima veze sa .net frameworkom, ali nisam nikad baratao nicim vezanim uz to, pa molim malo pomoci :)
Imal isti problem, net framework i visual c++, mislim da sam moral ove brisat u add/remove, i instalirat ih ove kaj dolaze s ati driverima..
I dalje imam problem :(
Instalirao sam .net framework 4.5, sweepao drivere, pocistio s ccleanerom, restartao komp, opet instalirao 12.7 i ne radi, i dalje kaze da nedostaje cli.implementation.
Sta sad da radim?
EDIT: 12.6 radi, hebena beta je predstavljala problem.
Hvala ipak :)
Jeli neko probo 12.6 na 4xxx seriji ???
Jeli neko probo 12.6 na 4xxx seriji ???
12.6 nema podrsku za 4xxx.
Izgleda da su 12.6/12.7 driveri pogođeni starom boljkom koju je imala i Geforce 560TI - driveri se sruše kad je uključena hardverska akceleracija u flashu. Već sam se uplašio da je problem u oc, ali na netu je već hrpa informacija glede ovog problema. Do tad se vraćam na stare 12.4 koji navodno rade ok sa uključenom hardverskom akceleracijom. Evo, tek informacija ako se još nekome ruše driveri dok se koristi neki od pretraživača...
Izgleda da su 12.6/12.7 driveri pogođeni starom boljkom koju je imala i Geforce 560TI - driveri se sruše kad je uključena hardverska akceleracija u flashu. Već sam se uplašio da je problem u oc, ali na netu je već hrpa informacija glede ovog problema. Do tad se vraćam na stare 12.4 koji navodno rade ok sa uključenom hardverskom akceleracijom. Evo, tek informacija ako se još nekome ruše driveri dok se koristi neki od pretraživača...
Meni sa 12.7 sve radi uredno.. U Skyrimu se itekako osjeti poboljsanje ^^
Meni sa 12.7 sve radi uredno.. U Skyrimu se itekako osjeti poboljsanje ^^
Možda su pogođeni samo određeni modeli, ali ti crashovi su zaista iritantni. Pogotovo jedan kad ti zavrti fan na 100% i sve se zacrni na ekranu. Navodno se radi o nekakvom bugu za voltažu prilikom 2d načina rada.
Sigurno se ne radi o bugu vezanom za napon u 2D modu, jer su ti podaci u biosu od kartice i nemogu se mijenjati od strane drivera, samo putem RBE-a i flasha, eventualno moze kartica tokom nerada prebaciti u 2D mod a driver forsirati 3D pa dolazi do crasha.
..
Problem sa grafom ne otvara mi CCC Ati Center.
Molim pomoć.
Reinstaliraj drivere, takodjer ih obrisi driver sweeperom
ima nade i za nas :)