AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.913.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima
BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

bilo je i vrijeme vec :D

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima

Jesu šta ti novi driveri? Da ne mjenjam ove sad, imam 11.4 već mjesec dana samo to su ovi preview (beta 2).

i do but you have a clue...
17 godina

Kažu da je oznaka verzije nešto viša ali da primetne razlike nema, pa ja za sada ostajem na previewu.

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije zašto prijeć na 11.4. Nisam osjetio nikakvo poboljšanje, a neki problemi su i dalje tu kao i sa starijim verzijama drajvera (npr. treperenje u NBA 2k11). {#}

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 9:02 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hi, pozdrav,

instalirao sam 11.3 drivere i imam jedan problem. Naime, upalim komp, dignu se windowsi i onda odjednom zacrni se ekran na nekih sekundu-sekdundu i pol i onda nakon toga sve bude ok. Kako riješiti taj problem? pretostavljam da je do drivewra jer kad sam imao stariji driver, 10.5, toga nije bilo. a ne da mi se sada oept vraćatina stari driver..... neka sugestija od vas?

e da, to se dogodi znači svaki put kad upalim komp, nakon dizanja windowsa, nakon toga sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 13:27 (mikica1).
17 godina
neaktivan

Instaliraj novi driver, 11.4.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesu uopće izašli??? i misliš da će to riješiti problem. ja bih ipak malo dublji odgovor i objašnjenje iz kog se to razloga događa i što je odgovorno za takvo stanje

17 godina
neaktivan

Lol, pa zadnjih par stranica se raspravlja o njima. A link imaš na vrhu ove stranice.

Pa ako ti se to počelo javljati od kad si stavio 11.3 onda je vjerojatno u driverima problem. Novo ne mora uvijek značiti bolje. Pogotovo kad je ATI/AMD u pitanju :).

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 13:41 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pozdrav. Zanima me je li popravljen (u novim driverima 11.4) bug 99% gpu usage u idlu. Taj bug imam od 11.1 drivera. Sada sam jos na 10.12 zbog tog buga. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 16:16 (morpheus10).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
morpheus10 kaže...

Pozdrav. Zanima me je li popravljen (u novim driverima 11.4) bug 99% gpu usage u idlu. Taj bug imam od 11.1 drivera. Sada sam jos na 10.12 zbog tog buga. Hvala

Koja grafa?

I will follow.....
15 godina
neaktivan

11.4 HOTFIX 29.04
https://a248.e.akamai.net/f/674/20307/1m/www2.ati.com/DRIVERS/hotfix/catalyst_11.4_hotfixes/amd_catalyst_11.4a_hotfix_8.84.9rc2_win7_vista_apr27.exe - Win 7/Vista x86/x64
https://a248.e.akamai.net/f/674/20307/1m/www2.ati.com/DRIVERS/hotfix/catalyst_11.4_hotfixes/amd_catalyst_11.4a_hotfix_8.84.9rc2_winxp_apr27.exe - Widows XP x86/x64

AMD Catalyst™ Driver 11.4c Hotfix Feature:
Resolves intermittent flickering issues seen in the following applications in a system using an AMD Radeon™ HD 6600 series graphics card with DDR3 memory and running in DirectX® 9 mode:
Civilization 5
Dead Rising 2
Fallout 3
Mafia 2
NBA 2010
ShenGuiChuanQi
Starcraft 2
Warcraft III
World of Warcraft

Build Info:
DriverVer=04/27/2011, 8.840.9.0000
8.84.9-110427a-118103E

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 21:45 (CrNa StreLa).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
morpheus10 kaže...

Koja grafa?

sapphire hd 5850

14 godina

Crna Strela @ daj mi reci imas li kakvih problema s 2 HD 6870 u crossfire X?

BSOD-ova itd . ?

I jesu li to referentne HD 6870 ,  imaju li dovoljno mjesta za hladenje ? 

Hvala

http://www.youtube.com/watch?v=jNu9XoF_FZc&feature=related
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesu referentne sapphirke,nemam nikakvih problema s njima stvarno nemogu se pozalit na drivere amd svako 30ak dana izdaje whql drivere a svako 10ak hotfixove,e pa sad hlađenje i je mali problem gornja je kartica uvijek 10c toplija ali nikad ne prelazi 85-86(na stock cak i manje jer su moje clockane) u igrama tako da ono...meni nije bed.malo se cuju istina ali uvijek ih mozes stavit u slot 1 i 3 s minimalnim gubitkom fps'a. eto toliko od mene ako te zanima jos nesto pitaj

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 0:00 (CrNa StreLa).
14 godina

zas mi je score sa ovim novim driverima na win 7 pa na 6.3 sa 7.7 :O

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pusti taj index to nista ne znaci probaj odvrtit par benchmarksa ja san dobija 4fpsa vise u crysis 2 benchmark

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 0:06 (CrNa StreLa).
14 godina

iden ca vidit sad ja koji bench...vise nema botlenecka u mene {#}

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

E dns popodne idem i ja vidit sa tim 11.4 official kako vrte Crysis 2 benchmark.

Za sada nema bottlenecka ni u mene jer sam degradirao karticu pred dva tjedna!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ma meni još najbolje radi kombinacija drivera s Microsoft Update-a + ATI Tray Tools.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 8:56 (Hummer).

0 0 hvala 0
14 godina
CrNa StreLa kaže...

jesu referentne sapphirke,nemam nikakvih problema s njima stvarno nemogu se pozalit na drivere amd svako 30ak dana izdaje whql drivere a svako 10ak hotfixove,e pa sad hlađenje i je mali problem gornja je kartica uvijek 10c toplija ali nikad ne prelazi 85-86(na stock cak i manje jer su moje clockane) u igrama tako da ono...meni nije bed.malo se cuju istina ali uvijek ih mozes stavit u slot 1 i 3 s minimalnim gubitkom fps'a. eto toliko od mene ako te zanima jos nesto pitaj

Hvala na odgovoru.

Mislio sam u skoroj buducnosti kupit jos jednu 6870 i stavit ih u crossfireX , ali me zabrinulo to sto je kolega Hyperion imao dvije 6850 u crossfireX pa je imao same probleme.

E sad ne znam da li je pametno da kupim jos jednu kad mi i ova radi odlican posao. Sad budi ti pametan {#}

http://www.youtube.com/watch?v=jNu9XoF_FZc&feature=related
17 godina
protjeran

HD6850 OC je dosta za Crysis 2 na full D i extreme grafici danas. 11.4 beta su jako dobri mi se pokazali sa svim radeonima koje sam kupio prošlih 6 mjeseci i prije drajveri 10.12 i 11.1. Druge nisam stavljao.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
CrossFire, ne crossfireX. Ne znam zakaj je svima tak fora stavljat taj x na kraju. CrossFireX je konfiguracija od 4 GPU-a, dakle ili 4 takve kartice, ili dvije dvoglave...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

tijekom instalacije 11.4 javlja mi grešku:DRIVER INSTALL:the INF file was not found.

inače napravil sam deinstall starih drivera.kak da to riješim?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 16:11 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
CrossFire, ne crossfireX. Ne znam zakaj je svima tak fora stavljat taj x na kraju. CrossFireX je konfiguracija od 4 GPU-a, dakle ili 4 takve kartice, ili dvije dvoglave...

Krivo, CrossFire i CrossFireX je ista stvar, samo što X na kraju znači mogućnost potencijalnog uparivanja do 4 GPU-a. Dakle CFX je i 2 GPU setup, ali sa mogućnošću proširivanja. Danas je pravilno reći CrossFireX jer je CrossFire brand pojavom 790FX čipseta dobio mogućnost uparivanja 4 GPU-a i cijeli je sustav preimenovan iliti rebrandiran u CFX.

jura kaže...

tijekom instalacije 11.4 javlja mi grešku:DRIVER INSTALL:the INF file was not found.

Pobriši sa Driver sweeperom u safe modu, preuzmi još jednom drivere pa probaj onda.

17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
DamageHigh kaže...

Krivo, CrossFire i CrossFireX je ista stvar, samo što X na kraju znači mogućnost potencijalnog uparivanja do 4 GPU-a. Dakle CFX je i 2 GPU setup, ali sa mogućnošću proširivanja. Danas je pravilno reći CrossFireX jer je CrossFire brand pojavom 790FX čipseta dobio mogućnost uparivanja 4 GPU-a i cijeli je sustav preimenovan iliti rebrandiran u CFX.

jura kaže...

Pobriši sa Driver sweeperom u safe modu, preuzmi još jednom drivere pa probaj onda.

isprobal opet isto.problem je  u tome da mi to javlja samo na 11.4 do sad sam imal 11.2 i sad sam isprobal ponovo 11.2 i grešku mi ne javlja.

15 godina
ATiGamer kaže...
DamageHigh kaže...

Opet se AMD igrao s imenima..{#}

Hvala u svakom slučaju i isprike kolegi..;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

stavil sam 11.4 preview i sad je dobro.ne kužim zakaj me zeza sa 11.4 driverima.i kak to da je preview veci za kojih 50 mb od ovih službenih???

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 20:10 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Preview, valjda, u istom paketu ima i x32 i x64 verziju drajvera.

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
na kojoj rezoluciji igras? jedna 6870 pozdere sve danasnje igre na highest 1080p s iznimkom metroa u directx 11 kojeg stvarno nijedna single chip grafa nemoze maxat..
ja imam dva monitora i veliku rezu zato mi treba cf,no kazem nikad nisam imao problema s driverima ili icim drugim.
ali za jedno 7-8 mjeseci kad izadu i malo zahtjevnije igre ubodi jos jednu polovnu 6870 za dobre novce i bit ces miran jos godinu ipo i vise,ili prodaj tu i kupi noviju seriju 7000..
INSOMNIJA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice