Izašli su službeni 11.4 driveri
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst114ReleaseNotes.aspx
Izašli su službeni 11.4 driveri
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst114ReleaseNotes.aspx
bilo je i vrijeme vec :D
Jesu šta ti novi driveri? Da ne mjenjam ove sad, imam 11.4 već mjesec dana samo to su ovi preview (beta 2).
Kažu da je oznaka verzije nešto viša ali da primetne razlike nema, pa ja za sada ostajem na previewu.
Ma nije zašto prijeć na 11.4. Nisam osjetio nikakvo poboljšanje, a neki problemi su i dalje tu kao i sa starijim verzijama drajvera (npr. treperenje u NBA 2k11).
Hi, pozdrav,
instalirao sam 11.3 drivere i imam jedan problem. Naime, upalim komp, dignu se windowsi i onda odjednom zacrni se ekran na nekih sekundu-sekdundu i pol i onda nakon toga sve bude ok. Kako riješiti taj problem? pretostavljam da je do drivewra jer kad sam imao stariji driver, 10.5, toga nije bilo. a ne da mi se sada oept vraćatina stari driver..... neka sugestija od vas?
e da, to se dogodi znači svaki put kad upalim komp, nakon dizanja windowsa, nakon toga sve ok.
Instaliraj novi driver, 11.4.
jesu uopće izašli??? i misliš da će to riješiti problem. ja bih ipak malo dublji odgovor i objašnjenje iz kog se to razloga događa i što je odgovorno za takvo stanje
Lol, pa zadnjih par stranica se raspravlja o njima. A link imaš na vrhu ove stranice.
Pa ako ti se to počelo javljati od kad si stavio 11.3 onda je vjerojatno u driverima problem. Novo ne mora uvijek značiti bolje. Pogotovo kad je ATI/AMD u pitanju :).
Pozdrav. Zanima me je li popravljen (u novim driverima 11.4) bug 99% gpu usage u idlu. Taj bug imam od 11.1 drivera. Sada sam jos na 10.12 zbog tog buga. Hvala
Pozdrav. Zanima me je li popravljen (u novim driverima 11.4) bug 99% gpu usage u idlu. Taj bug imam od 11.1 drivera. Sada sam jos na 10.12 zbog tog buga. Hvala
Koja grafa?
11.4 HOTFIX 29.04
https://a248.e.akamai.net/f/674/20307/1m/www2.ati.com/DRIVERS/hotfix/catalyst_11.4_hotfixes/amd_catalyst_11.4a_hotfix_8.84.9rc2_win7_vista_apr27.exe - Win 7/Vista x86/x64
https://a248.e.akamai.net/f/674/20307/1m/www2.ati.com/DRIVERS/hotfix/catalyst_11.4_hotfixes/amd_catalyst_11.4a_hotfix_8.84.9rc2_winxp_apr27.exe - Widows XP x86/x64
AMD Catalyst™ Driver 11.4c Hotfix Feature:
Resolves intermittent flickering issues seen in the following applications in a system using an AMD Radeon™ HD 6600 series graphics card with DDR3 memory and running in DirectX® 9 mode:
Civilization 5
Dead Rising 2
Fallout 3
Mafia 2
NBA 2010
ShenGuiChuanQi
Starcraft 2
Warcraft III
World of Warcraft
Build Info:
DriverVer=04/27/2011, 8.840.9.0000
8.84.9-110427a-118103E
Koja grafa?
sapphire hd 5850
Crna Strela @ daj mi reci imas li kakvih problema s 2 HD 6870 u crossfire X?
BSOD-ova itd . ?
I jesu li to referentne HD 6870 , imaju li dovoljno mjesta za hladenje ?
Hvala
jesu referentne sapphirke,nemam nikakvih problema s njima stvarno nemogu se pozalit na drivere amd svako 30ak dana izdaje whql drivere a svako 10ak hotfixove,e pa sad hlađenje i je mali problem gornja je kartica uvijek 10c toplija ali nikad ne prelazi 85-86(na stock cak i manje jer su moje clockane) u igrama tako da ono...meni nije bed.malo se cuju istina ali uvijek ih mozes stavit u slot 1 i 3 s minimalnim gubitkom fps'a. eto toliko od mene ako te zanima jos nesto pitaj
zas mi je score sa ovim novim driverima na win 7 pa na 6.3 sa 7.7 :O
pusti taj index to nista ne znaci probaj odvrtit par benchmarksa ja san dobija 4fpsa vise u crysis 2 benchmark
iden ca vidit sad ja koji bench...vise nema botlenecka u mene
E dns popodne idem i ja vidit sa tim 11.4 official kako vrte Crysis 2 benchmark.
Za sada nema bottlenecka ni u mene jer sam degradirao karticu pred dva tjedna!
Ma meni još najbolje radi kombinacija drivera s Microsoft Update-a + ATI Tray Tools.
jesu referentne sapphirke,nemam nikakvih problema s njima stvarno nemogu se pozalit na drivere amd svako 30ak dana izdaje whql drivere a svako 10ak hotfixove,e pa sad hlađenje i je mali problem gornja je kartica uvijek 10c toplija ali nikad ne prelazi 85-86(na stock cak i manje jer su moje clockane) u igrama tako da ono...meni nije bed.malo se cuju istina ali uvijek ih mozes stavit u slot 1 i 3 s minimalnim gubitkom fps'a. eto toliko od mene ako te zanima jos nesto pitaj
Hvala na odgovoru.
Mislio sam u skoroj buducnosti kupit jos jednu 6870 i stavit ih u crossfireX , ali me zabrinulo to sto je kolega Hyperion imao dvije 6850 u crossfireX pa je imao same probleme.
E sad ne znam da li je pametno da kupim jos jednu kad mi i ova radi odlican posao. Sad budi ti pametan
HD6850 OC je dosta za Crysis 2 na full D i extreme grafici danas. 11.4 beta su jako dobri mi se pokazali sa svim radeonima koje sam kupio prošlih 6 mjeseci i prije drajveri 10.12 i 11.1. Druge nisam stavljao.
Krivo, CrossFire i CrossFireX je ista stvar, samo što X na kraju znači mogućnost potencijalnog uparivanja do 4 GPU-a. Dakle CFX je i 2 GPU setup, ali sa mogućnošću proširivanja. Danas je pravilno reći CrossFireX jer je CrossFire brand pojavom 790FX čipseta dobio mogućnost uparivanja 4 GPU-a i cijeli je sustav preimenovan iliti rebrandiran u CFX.
tijekom instalacije 11.4 javlja mi grešku:DRIVER INSTALL:the INF file was not found.
inače napravil sam deinstall starih drivera.kak da to riješim?
Pobriši sa Driver sweeperom u safe modu, preuzmi još jednom drivere pa probaj onda.
Krivo, CrossFire i CrossFireX je ista stvar, samo što X na kraju znači mogućnost potencijalnog uparivanja do 4 GPU-a. Dakle CFX je i 2 GPU setup, ali sa mogućnošću proširivanja. Danas je pravilno reći CrossFireX jer je CrossFire brand pojavom 790FX čipseta dobio mogućnost uparivanja 4 GPU-a i cijeli je sustav preimenovan iliti rebrandiran u CFX.
tijekom instalacije 11.4 javlja mi grešku:DRIVER INSTALL:the INF file was not found.
inače napravil sam deinstall starih drivera.kak da to riješim?
Pobriši sa Driver sweeperom u safe modu, preuzmi još jednom drivere pa probaj onda.
isprobal opet isto.problem je u tome da mi to javlja samo na 11.4 do sad sam imal 11.2 i sad sam isprobal ponovo 11.2 i grešku mi ne javlja.
Opet se AMD igrao s imenima..
Hvala u svakom slučaju i isprike kolegi..;)
stavil sam 11.4 preview i sad je dobro.ne kužim zakaj me zeza sa 11.4 driverima.i kak to da je preview veci za kojih 50 mb od ovih službenih???
Preview, valjda, u istom paketu ima i x32 i x64 verziju drajvera.