9800Gt nije skoro nista slabija od hd4850,tak da...
uskoro izlazi 9800gtx+ koja je radjena u 55nm...
pogledaj testove malo O_O
meni frend ima 280 i trosi mu preko 300w u loadu...sto se tice te 9800gt..imam 9800GXx2..i zamene je to promasaj..prodat cu je ubrzo i kupi 4850..jer je puno bolja..iako je špaker...dobru grafu daje....1200kn....imas testova po netu....jedino ti je lose da se u 42% slucajeva..slika rusi ako upalis world in conflict...a ako imas crossfire..nes je ni pokrenut,....al svakako...moja preporuka...ostaviti 9800gt na polici....i kupi radeona...i potrosi 200kn na zalmana...odes u rivu i dignes je jos za 200-300kn...ja sam clockao kad sam imao 2600xt...sa zalmanom i dobio sam 10 FPS-a u igricama....a temp nije bila preko 50stupnjeva..tak da znas
Cijela GeForce 9 generacija kartica je premalen pomak nad 8. generacijom i totalno je neisplativa... Čekam nasljednika GTX-a 280...
Cijela GeForce 9 generacija kartica je premalen pomak nad 8. generacijom i totalno je neisplativa... Čekam nasljednika GTX-a 280...
thx za savjet. Već su mi i rekli btw ali nikako da je skinem s uma... Tu gigu memorije... ili
gle ak mislis igrat na rezoluciji 2560xnesto onda kupi,ak ne onda ti se ne isplati,budi pametan i spremi taj novac,jos ce ti trebat :D
Oasis, Definitely maybe
zdravo.....ja imam palit 9800gt 1gb ddr3 grafu...ii nisam baš zadovoljan ..prvo kad sam tek dobio comp odma sam inst cod2 i grid..na cod2 mi je bio fps 500 lokan a sada mi je jedva 333..grid...kada igram sastane sekund..ma nije ni toliko..manje..al to živcira...šta da uradim............
možel mi iko pomoćć!!!!...kada sam dobio komp int sam cod2 i fps mi je bio 500 lock..sada je jedva 250..šta je to..šta da radim...
virus imas na kompu...-.-
kao što si i sam rekao riječ je o poboljšanoj verziji 8800GT sa većim taktovima,
ali moja ti je preporuka ako kupuješ novu karticu uzmi radeon 4850 jer je u istom ranku kao
i 9800GT(po cijeni) a ima bolje perfomanse
kao što si i sam rekao riječ je o poboljšanoj verziji 8800GT sa većim taktovima,
ali moja ti je preporuka ako kupuješ novu karticu uzmi radeon 4850 jer je u istom ranku kao
i 9800GT(po cijeni) a ima bolje perfomanse
Ti si preglup za takve stvari sta ce ti uopce makina od kompa kad neznas koristit njegove potencijale i mogocnosti
Ti si preglup za takve stvari sta ce ti uopce makina od kompa kad neznas koristit njegove potencijale i mogocnosti
Pišu se besmislice, svađate se, a i ovo je stara tema koje je reaktivirana bez razloga! Lock, a nekima sljede i kartoni!