Izgleda da bi bio dobar potez 4850 i dobar hladnjak?
Veoma dobar potez
imam jedan savjet za sve ljude koji misle kupovat graficke a naucio sam ga iz vlastitih pogresaka uglavnom ako imate u igramo oko 50fpsa vise manje na med-high postavkama ne mjenjat grafu.
isto mislim da je glup potez opcenito recimo ovi koji imaju 8800gts 512mb , 9800gtx ili cak hd3870 i 8800gt da idu na ove kartice jos,jer kolko ja znam a mozda se varam jos nit jedna igra osim crysisa nije tolko zahtjevna da bi trebala kartica tipa hd4870 a pogotovo hd4870x2
Varaš se.
Ja sam uzeo ATI HD4870 pred dva tjedna. Bolja je od prijašnje Geforce 8800GT, a ja sam sebi kupio bolju samo zato jer mi se činilo malo novaca za puno bolje performanse kod igranja, iako se to još dan danas ne vidi toliko. Ma, nisu sve igre još toliko zahtjevne kao da bi trebao mijenjati Geforce 8800GT za bolju, ali sam prodao staru, dodao 1000 KN koje sam imao sa strane i sada do jeseni-zime čekam da mi još 'koja kuna' sjedne na tekući račun i kupim bolju. Ja sam vam 'trendy guy'. Ako možeš imati bolje i imaj... Ha, ha! I ATI i Nvidia rade super kartice. ja još neznam koju da si sljedeću uzmem. Ciljam na Geforce GX280, ali kako čujem i ATI 4870x2 nije baš za bacit... Sada je cijena Geforce GX280 oko 3.300 KN, a na jesen...? Pa da vidiš!
Ja sam uzeo ATI HD4870 pred dva tjedna. Bolja je od prijašnje Geforce 8800GT, a ja sam sebi kupio bolju samo zato jer mi se činilo malo novaca za puno bolje performanse kod igranja, iako se to još dan danas ne vidi toliko. Ma, nisu sve igre još toliko zahtjevne kao da bi trebao mijenjati Geforce 8800GT za bolju, ali sam prodao staru, dodao 1000 KN koje sam imao sa strane i sada do jeseni-zime čekam da mi još 'koja kuna' sjedne na tekući račun i kupim bolju. Ja sam vam 'trendy guy'. Ako možeš imati bolje i imaj... Ha, ha! I ATI i Nvidia rade super kartice. ja još neznam koju da si sljedeću uzmem. Ciljam na Geforce GX280, ali kako čujem i ATI 4870x2 nije baš za bacit... Sada je cijena Geforce GX280 oko 3.300 KN, a na jesen...? Pa da vidiš!
Varaš se.
Varaš se.
Hm sve te igre uredno imam i sve rade na full postavkama sa time da je moja najvisa reza 1440x900
i da crysis je malo cudan na high rezi al je igrivo
zna li tko koja je trenutno najbolja graficka kartica i za koje kuciste bi odgovarala i naravno koliko kosta?????
Kad bih birao, uzeo bih BFG GTX260,neznam zasto me ta kartica toliko privlaci... Mislim da je cijena oko 2200. U tom razredu reko bih da je best buy.
zna li tko koja je trenutno najbolja graficka kartica i za koje kuciste bi odgovarala i naravno koliko kosta?????