4870 Koji je problem?

poruka: 7
|
čitano: 664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
4870 Koji je problem?

http://m.njuskalo.hr/graficke-kartice/sapphire-hd-4870-silent-efficiency-512mb-gddr5-neispravna-oglas-6094963

Jel netko možda imao ovaj problem?Jel se to može popraviti pećnicom?Čuo sam da 4870-tke krepavaju najviše od svih,ali ili pregore pa bude artifekata,ili ekran pun upitnika i sl.

Oprostite ako sam dosadan,ali planiram kupiti novi komp pa razmatram svaku mogučnost.Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 4870 Koji je problem?
AxeAwesome kaže...

http://m.njuskalo.hr/graficke-kartice/sapphire-hd-4870-silent-efficiency-512mb-gddr5-neispravna-oglas-6094963

Jel netko možda imao ovaj problem?Jel se to može popraviti pećnicom?Čuo sam da 4870-tke krepavaju najviše od svih,ali ili pregore pa bude artifekata,ili ekran pun upitnika i sl.

Oprostite ako sam dosadan,ali planiram kupiti novi komp pa razmatram svaku mogučnost.Hvala unaprijed.

Na tvom se mjestu ne bih mučio s tom grafičkom, jer je popravak najvjerojatnije nemoguć , pritom mislim na popravak pećnicom .
Radije za malo više love kupi poštenu grafičku karticu u trgovini , to ti je moja preporuka.

Ova 4870 ti i troši puno struje , a i ovu sa gore navedenog linka ne bi uspio dovest među žive. 

14 godina
4870 Koji je problem?

Zato je cooler bolestina.

iclock2much

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Zato je cooler bolestina.

Imam ja tog doma, isti cooler, a imam i bolji ( sa PCS+ 4870 zajedno sa VRM coolerom ) .

14 godina
4870 Koji je problem?

Taj VRM cooler je sa moje bivse PCS+ 4870.

iclock2much

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Taj VRM cooler je sa moje bivse PCS+ 4870.

To je i tvoja bivša 4870 ( dead ) ;)

13 godina
neaktivan
4870 Koji je problem?

Hvala svima na odgovima,znam da je offtopic ali kako popraviti ovo na forumu kada se piše poruka neki error bude i neće poslat poruku,ni da sam Sveti Petar!

Uglavnom,riješeno,može lock.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 21:17 (AxeAwesome).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice