Ovako,imam SAMSUNG ES65 digitalni fotoaparat i kada pokušavam snimati video,čuje se jaki jaki jaki šum i treba se derati,ali doslovno derati da bi snimio glas tj.nečiji govor.....helpajte!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ti se to događa stalno, neznam kolko dugo imaš fotić, jel se prije dešavalo ili se počelo događati u zadnje vrijeme (taj šum)???
meni je poznato da, neki aparati (mikrofoni kad se snima video) kupe zvuk mehanizma iz samog fotića, kad mičeš aparat dok snimaš, on namješta fokus automatski, a rijetko koji mehanizam u objektivu je bešuman, pa moguće da kupi od njega zvuk..
to je stalno,odkad sam ga dobio i više stvarno ne znam što da radim....aj da je to mali šumić i da se barem do nekih granica čuju glasovi,al to šumi ka ludo(ka da je bura udarila....ma i još gore)i mora se stajat tik do fotiča i derat mu se u mikrofon da bi se glas čuo....nešto abnormalno -.-
volio bi da mogu pomoći, jedino na šta mi smrdi je upitna ispravnost tog mikrofona...ako ti se stalno događa..
stvarno i sam zaključuješ da to nije normalno...
jel imaš kakvih opcija za snimanje videa, jesi probo snimit video sa isključenim zvukom, pa onda drugi clip probaj uključit snimanje zvuka..
ili defektan zvučnik, problem sa software-om ili te zakačio baš model sa "labavim zvučnikom"
volio bi da mogu pomoći, jedino na šta mi smrdi je upitna ispravnost tog mikrofona...ako ti se stalno događa..
stvarno i sam zaključuješ da to nije normalno...
jel imaš kakvih opcija za snimanje videa, jesi probo snimit video sa isključenim zvukom, pa onda drugi clip probaj uključit snimanje zvuka..
ili defektan zvučnik, problem sa software-om ili te zakačio baš model sa "labavim zvučnikom"
probo i neće....sad mi dođe da ga sravnam sa zemljom....
http://www.bug.hr/forum/topic/digitalni-fotoaparati/panasonic-lumix-dmc-fz45-iskustva/91335.aspx
MOOLIM MMM vass odite pogledat raspravu i recite svoje misljenje
!
hvala!