Problem s snimanjem videa

poruka: 6
|
čitano: 2.275
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako,imam SAMSUNG  ES65 digitalni fotoaparat i kada pokušavam snimati video,čuje se jaki jaki jaki šum i treba se derati,ali doslovno derati da bi snimio glas tj.nečiji govor.....helpajte!!!

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s snimanjem videa

jel ti se to događa stalno, neznam kolko dugo imaš fotić, jel se prije dešavalo ili se počelo događati u zadnje vrijeme (taj šum)???

meni je poznato da, neki aparati (mikrofoni kad se snima video) kupe zvuk mehanizma iz samog fotića, kad mičeš aparat dok snimaš, on namješta fokus automatski, a rijetko koji mehanizam u objektivu je bešuman, pa moguće da kupi od njega zvuk..

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
neaktivan

to je stalno,odkad sam ga dobio i više stvarno ne znam što da radim....aj da je to mali šumić i da se barem do nekih granica čuju glasovi,al to šumi ka ludo(ka da je bura udarila....ma i još gore)i mora se stajat tik do fotiča i derat mu se u mikrofon da bi se glas čuo....nešto abnormalno -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

volio bi da mogu pomoći, jedino na šta mi smrdi je upitna ispravnost tog mikrofona...ako ti se stalno događa..

stvarno i sam zaključuješ da to nije normalno...

jel imaš kakvih opcija za snimanje videa, jesi probo snimit video sa isključenim zvukom, pa onda drugi clip probaj uključit snimanje zvuka..

ili defektan zvučnik, problem sa software-om ili te zakačio baš model sa "labavim zvučnikom"

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
neaktivan
oly570 kaže...

volio bi da mogu pomoći, jedino na šta mi smrdi je upitna ispravnost tog mikrofona...ako ti se stalno događa..

stvarno i sam zaključuješ da to nije normalno...

jel imaš kakvih opcija za snimanje videa, jesi probo snimit video sa isključenim zvukom, pa onda drugi clip probaj uključit snimanje zvuka..

ili defektan zvučnik, problem sa software-om ili te zakačio baš model sa "labavim zvučnikom"

probo i neće....sad mi dođe da ga sravnam sa zemljom....

14 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/digitalni-fotoaparati/panasonic-lumix-dmc-fz45-iskustva/91335.aspx 

MOOLIM MMM  vass odite pogledat raspravu i recite svoje misljenje 

!

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 9:42 (mojsije1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice