Olympus e-420 "šteka"

poruka: 5
|
čitano: 4.257
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Olympus e-420 "šteka"

U Italiji sam kupio polovni Oly e420 i sve je bilo u redu dok sam bio tamo, oko 2 i pol tjedna je radio kak spada, a onda kada sam se vratio u Hrvatsku je počeo štekati, jako sporo rada(nekad i ne radi), nekada treba i minuta da se upali, ali ni sam ne znam kako se upali, stišćem dosta tipki, mijenjam modove i onda se nekako upali...

Bateriju sam punio cijelu noć, tako da to nije problem... I stvarno ne znam u čemu je problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Olympus e-420 "šteka"

Prije par mjeseci mislili smo kupiti meni ozbiljniji fotoaparat (sestra je za te novce otišla u Luxemburg, nismo se još pomirili) i ja sam se od tad do sad načitao svakakvih stvari što se tiče kupovine polovnog aparata, ali ovo mi je poprilično ludo.

Ne mogu ti ništa reći što se tehničkog problema tiče, jer tko zna šta je to (znaju serviseri), ali otići u Italiju i kupiti fotoaparat bez garancije je suludo (osim ako te nije došao 600Kn).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Olympus e-420 "šteka"

Nekakav problem sa elektronikom, možda je bio smočen ili izložen značajnoj vlazi. Probaj napraviti reset postavki, iako sam skeptičan da će to pomoći.

Ako si siguran da nije baterija, bojim se da je jedino što ti preostaje odlazak u servis, ali svakako prije pitaj koliko će te doći popravak, moguće da je potpuno neisplativ.

Inače savjet za ubuduće - polovnu foto opremu kupuj samo od nekog koga znaš ili od nekog tko se bavi fotografijom, a ne ovako preko oglasnika.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Olympus e-420 "šteka"

Nije bilo preko oglasnika već u trgovini s polovnim i novim fotapratima, imam i garanciju...

13 godina
neaktivan
Olympus e-420 "šteka"

Onda ga nosi natrag dolje ili im probaj nekako poslati poštom.

Iz iskustva, foto opremu tog ranga se ne isplati popravljati. Ja sam nemadavno popravljao 40-150 objektiv za Olya E-3 i platio 1000kn. Polovni možeš uzet za 700-800kn. No obzirom da sam ovog kupio novog i imam ga vec dugi niz godina (sto znaci, znam da nije izgreban) odlucio sam ipak popravljati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice