Koji fotić?

poruka: 3
|
čitano: 1.401
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji fotić?

Zanimaju me vaša mišljenja, pošto sam bukva za digitalce.....kupujem neki jeftiniji fotić, a nebi htjela da me preveslaju.....

dakle, dvoumim se između Panasonic Lumixa LS80 i Olympusa Fe45.....točnije, kupujem preko oglasa....

Zanimaju me iskustva, mišljenja......čula sam da Fe serija ima probleme sa baterijama....dajte bilo kakav komentar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji fotić?

aka baš mora biti mešto od ova dva modela, onda glasam za olympusa. inače ne baratam s kompaktima, nego s slr fotoaparatima, ali gledajući specifikacije jednog i drugogog, dajem glas olympusu.

između ostaloga, ne volim to što za olympusive digitalce moraš kupovati isključivo njihove olympus sd kartice, dok u panasonica možeš stavit koju god želiš (pretpostavljam da je olympusova praksa još uvijek takva).

inače, optika im je oboma ista,s time da je ovaj panasonicov model izašao još 2008, ali mu dajem prednost jer ima video snimanje, koje uvijek dobro dođe, što olympus nema.   sve u svemu, ovaj olympus je noviji model i trebala bi uzeti njega, jer nema smilsla kupovati model fotića koji je izašao prije dvije godine.

15 godina
neaktivan
RE: Koji fotić?

Za Olympus traže 450 Kn, a za Panasonic 200 :)

Video mi nije bitan, a za olympus imam karticu od 2gb.

Mislim, dosta mi je hitno zbog jednog događaja, a najbitnije mi je da ne platim nešto skuplje nego bi trebala. U užem krugu je i samsung es65 (sviđa mi se zoom 5x, ali nisam  baš naišla na neke dobre preporuke).

Ako ovo čita neko ko ima za prodat neki jeftiniji fotić (do 500 Kn), a da je ispravan i kvalitetan, slobodno se javi :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice