Koji digitalac

poruka: 15
|
čitano: 3.023
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji digitalac

Pozdrav

Evo u maloj sam dilemi

Planiram si uzet fotoaparat novi,nista ozbiljno samo evo vako za budalastine...

Razmisljam o 3 a to su:

Sony DSC-T50

Pentax x70

Panasonic DMC-FZ28

Te sam izabrao iz vise razloga:
Sony mi se sviđa jer je super za đepa,znaci uvijek ga imam sa sobom i "HD" Video sa dobrim zvukom (2 mikrofona)
Pentax i Panasonic mi se sviđaju radi super-zoom-a i ocigledno boljih fotografija (panasonic također ima podosta manual postavki,ali to nije obavezno jer imam DSLR)

ali također bi volio imat video (oba imaju prihvatljiv video ali zvuk me muci...)

Pa eto pomozite oko odluke i ako imate kakav prijedlog u ovom price range-u...

Hvala Unaprijed

Antonio

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji digitalac

meni se od ova tri najboljim čini panasonic...

http://damir-zg.deviantart.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji digitalac

Po cemu si to zakljucio ?

17 godina
neaktivan
Koji digitalac

a nesto tipa canon sx10 ima 20x širokokutni optički zoom i IS, te 10 Mpix; cijena je 2.900?

Zadatak masovnih medija je 'oblikovanje mišljenja ljudi' da vjeruju u vrijednost močnih glupana koji vladaju. Noam Chomsky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
eterna luchar kaže...

a nesto tipa canon sx10 ima 20x širokokutni optički zoom i IS, te 10 Mpix; cijena je 2.900?

taj je najbolji
nešto je bolji pentax x70 od canona sx10is
ali pentax nema za kupit u hr
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD
17 godina
neaktivan
Koji digitalac

Ne sviđa mi se bas taj Canon koji si predlozio...

Ma meni je ovaj Panasonic super,video je prihvatljiv za ovu vrstu kamere samo me zvuk muci

Sto se tice kupnje nije problem,mogu ja nabavit svaki od ovih samo koji mi se sviđa :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 13:34 (xxtoni).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji digitalac

pa u biti su sličini šta se videa tiče ali mi ovaj panasonic ima HD AV output pa mi je to presudilo

neznam kakav bi ti zvuk bio, možda da ih isprobaš

vjerujem da si ti već njih proučio ali za svaki slučaj ;)

Panasonic Lumix DMC-FZ28

Pentax X70

http://damir-zg.deviantart.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji digitalac

ma skonto sam Panasonic-a uzet,pa sta bude bude,kad se oparim uzeme Canon HG20,pa eto hvala niste bas puno pomogli ali pokusali ste

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

ma skonto sam Panasonic-a uzet,pa sta bude bude,kad se oparim uzeme Canon HG20,pa eto hvala niste bas puno pomogli ali pokusali ste

kakvo pitanje, takav i odgovor. no, i ponuda je dosta jadna. Smijeh

ne vidim smisao kompaktnog fotića ako imaš SLR. no, ja ne vidim smisao videa na fotićima uopće. Namigiva
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan

neznam sta se tu ima vidit

necu da nosam skup,tezak i velik aparat sa sobom...video ima smisla jer nekad hoces da nesto snimis ali nema mi bas smisla uzet ovog malog sony-a jer mi bas fotografije nisu sto pa eto uzet panasonic-a jer snima nekakav i video koja moze biti i gori...

ajd ovo sam nebuloze sad malo piso ali nevazno eto odlucio a to je najvaznije...

17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

neznam sta se tu ima vidit

necu da nosam skup,tezak i velik aparat sa sobom...video ima smisla jer nekad hoces da nesto snimis ali nema mi bas smisla uzet ovog malog sony-a jer mi bas fotografije nisu sto pa eto uzet panasonic-a jer snima nekakav i video koja moze biti i gori...

ajd ovo sam nebuloze sad malo piso ali nevazno eto odlucio a to je najvaznije...

no dobro, ja imam pentaxa, dakle nit je jako skup, nit je jako velik, a bome nije ni jako težak. a može sve što može i skuplja, teža i veća konkurencija. Smijeh
obično svuda sa sobom nosim barem dva fotića i nekoliko objektiva, video mi znači tolko malo da me kvaliteta videa iz mobitela apsolutno zadovoljava, tak da - sve je relativno.

taj FZ28 je kao jedan od najboljih u svojoj klasi. FZ8 sam isprobao, i mogu ti reć samo da je izuzetno lagan i izuzetno plastičan (u negativnom smislu). isprobaj, pa vidi jel ti se sviđa.

btw, ako imaš kakav flash za SLRa, možda nebi bilo loše kupiti kompakta od istog proizvođača, zbog kompatibilnosti s blicom.
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan

Sony mi je SLR,a neznam meni se nekako najvise sviđa ovaj FZ28,doduse o x70 nisam ni mogao bas naci neke informacije nit sam bas vidio kakav je video niti slike...

ako imas neke primjere videa i slika, i ako mi mozes reci kakav je sa manualnim postavkama (tj. sta nudi) ?

17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

ako imas neke primjere videa i slika, i ako mi mozes reci kakav je sa manualnim postavkama (tj. sta nudi) ?

naći ga na nekom prodajnom mjestu i isprobati sam? :/
17 godina
neaktivan

ma nema ih bas ovdje,ja skonto koji uzimo narucit...

17 godina
neaktivan

aha, okej.. sori :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice