Fotoaparat do 700 eura

poruka: 3
|
čitano: 2.176
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Fotoaparat do 700 eura

Pozdrav ljudi... Aj malo da pomognete totalnom laiku da nabavi fotoaparat... Koristiće se u poslovne svrhe slikanje priredbi (ponekada će i mračno biti unutra :D), slikanje nekih gradilišta na otvorenom itd.... znači ništa posebno i zahtjevno... Obilazio sam malo prodavnice  i evo šta ima za te pare otprilike uzeti:

Canon powershot S90        oko 500 eura
Canon powershot SX30IS   oko 550 eura

Canon EOS 500D    700 eura
Canon EOS 1000D  500 eura

Nikon D3100 (18 - 55 mm VR) 550 eura
Nicon DIG P100  430 eura

Canon SX20IS 430 eura

Nikon D3100 + 18-105 mm VR  700 eura
Nikon D3100 + 18-55     500 eura
Nikon D5000 + 18-55 mm VR i 55 - 200 mm VR  740 eura
Nikon coolpix P100   400 eura
Nikon D5000 18-55 VR 550 eura

Možda sam malo i pretjerao sa ponudom ali šta je tu je...
U comtrade shopu su mi rekli da mogu pogledati i ponudu na stranici http://refot.com  i da oni mogu nabaviti koji god hoću fotoaparat iz njihove ponude...

E sada šta je najpametnije uzeti :D

EDIT: Bilo bi poželjno (možda i obavezno) da može i video sa zvukom snimati

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 9:54 (dzeremi).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Fotoaparat do 700 eura

Bok Dzeremi, mali doprinos tvojoj temi, evo mog odgovora i glasa koji dajem Olympusu;

U redu je tvoja lista ponude za odabir, ali bih na tvom mjestu pogledao i Olympusovu seriju PEN, imaš 5 modela, pa biraj; od E-P1, preko E-P2, E-P2 posebno crno izdanje, E-PL1 do E-PL2, svi aparati su mogući u nekoliko varijanti boja, barem dvije. 

Ovo ti predlažem kao izbor na osnovu velikog broja nagrada koje su u Olympusu pobrali kroz razne izložbe, a pogotovu sa EISA potvrdom za dizajn i kvalitetu, baš za te modele. Ništa manje bitno i važno, u tom cijenovnom rangu ( 700 € je pomalo više od 5.000 hrvatskih novaca), dobiješ i dizajn, i kvalitetu i nekoliko objektiva + ostalih pretećih gadgeta, a cijenom skoro i u pola cijene ili bitno jeftiniji a kvalitetom opaki.

Bitna je i činjenica, nisu kvarljivi, dobar i u hrvatskoj servis, jednostavni za korištenje, i još preko nekoliko razloga za kupnju, po meni više nego povoljnu. Inače, sam aparat bez neke pretjerane dodatne opreme, najskuplji čini mi se da u Zagrebu može koštati oko 4.000 hrvatskih novaca, dok onaj E-P1, tek nešto više od 2.000 hrvatskih novaca. Od srca predlažem, proguglaj o toj seriji Olympus foto-aparata, siguran sam da se nikako nećeš razočarati!!

Evo i link za početak istrage, a ostalo ćeš pronaći dalje i sam;

http://www.olympus.hr/consumer/21693.htm 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Fotoaparat do 700 eura

sve su to dobre dileme koje imaš uključujuć i savjet ispod.  ja gledam po sebi što mi treba i zašto pa ti zato preporučam ovaj od tih tvojih.

da se sad ne objašnjavam dugo jednostavno mi j ebest buy medju njima za neki entry level DSLR

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice