Fotoaparat do 3000kn

poruka: 18
|
čitano: 4.660
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fotoaparat do 3000kn

U ovom slucaju nebitna mi je velicina.

Aparat bi koristio za podvodno snimanje, uzeo bi i kuciste ili original ili dao napravit.

Koristio bi ga naravno i za ostalo, ali mi je podvodno snimanje i slikanje prioritet.

gledao sam slike od SP 560 UZ-a i zadivilo me, ali me zanimalo mozda ima tko bolji prijedlog?

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fotoaparat do 3000kn

meni je zakoon moj novi olympus miju 1010..... fotic je zakon i s njim neces pogrijesiti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fotoaparat do 3000kn

uzmi neki sony iz alpha serije ili olimpus polu profesionalne serije btw obavezno sa dodatnim auto fokusom

pogledaj u vemila

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 23:18 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fotoaparat do 3000kn
sk8 4 life kaže...

uzmi neki sony iz alpha serije ili olimpus polu profesionalne serije btw obavezno sa dodatnim auto fokusom

pogledaj u vemila

kaj je "dodatni auto fokus"?

oly SP560UZ u podvodnom kućištu je odličan, a ako nemaš namjeru roniti ispod 3 m dubine, razmisli i o pentaxu W60 - vodootporan je do 3 m bez ikakvih kućišta. no, nemoj ići dublje.

sony alpha? olympus polu-profi? misliš valjda na olympus e-seriju SLR aparata. to ćeš teško nać za manje od 3k kn, a podvodno kućište ćeš nać nikad - jer ne postoji. tak da to otpada.
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 23:32 (elkarrde).
17 godina
neaktivan
elkarrde kaže...
sk8 4 life kaže...

pogledaj u vemila

oly SP560UZ u podvodnom kućištu je odličan, a ako nemaš namjeru roniti ispod 3 m dubine, razmisli i o pentaxu W60 - vodootporan je do 3 m bez ikakvih kućišta. no, nemoj ići dublje.

sony alpha? olympus polu-profi? misliš valjda na olympus e-seriju SLR aparata. to ćeš teško nać za manje od 3k kn, a podvodno kućište ćeš nać nikad - jer ne postoji. tak da to otpada.
  ma ono dild*o što se nabije na aparat za dodatne zoomove mislim da Sony iz serije alpha sigurno ima neki od 2500 do 3000kn fotic

17 godina
neaktivan
Fotoaparat do 3000kn

Dragi korisniče nadimka sk8 4 life, ajde molim te nemoj pisati o stvarima o kojima nemaš pojma. Čovjek koji je postavio pitanje računa da ljudi znaju što mu savjetuju i govore, i samim time postoji opasnost da te posluša, a tebe poslušati nikako ne bi bilo dobro. Pusti ljude koji znaju da napišu koju pametnu.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ksoric kaže...

Dragi korisniče nadimka sk8 4 life, ajde molim te nemoj pisati o stvarima o kojima nemaš pojma. Čovjek koji je postavio pitanje računa da ljudi znaju što mu savjetuju i govore, i samim time postoji opasnost da te posluša, a tebe poslušati nikako ne bi bilo dobro. Pusti ljude koji znaju da napišu koju pametnu.

pa ajde dragi korisniče nadimka ksoric daj neko rješenje na autorovo pitanje ja sam samo reka da pogleda za sony-a iz alpha serije jer svi koji ga imaju kažu da je perfektan a za olimpus se zna da je najbolji
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
  pa ajde dragi korisniče nadimka ksoric daj neko rješenje na autorovo pitanje ja sam samo reka da pogleda za sony-a iz alpha serije jer svi koji ga imaju kažu da je perfektan a za olimpus se zna da je najbolji
 poanta je u tome kaj nećeš naći za 3000kn niti olympus e-seriju niti sonyjeve alphe. a da ne spominjem podvodna kućišta za SLR aparate. čak možda i postoji podvodno kućište za oly e-seriju, ali samo za neke modele, i samo za neke objektive. i definitivno nije za do 3000 kn. ;)

prvo treba nać podvodno kućište, pa onda po tome tražiti aparat. uostalom, lijepo sam napisao - pentax W60, za do 3 metra. ispod 3000 kn, radi odlične fotke (za kompakta) i nad i pod vodom.
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan
ksoric kaže...

dragi korisniče nadimka ksoric, vi ste meni jedna jako draga osoba na ovom forumu, ako smijem primjetiti Nevinašce
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 0:52 (draenei).
17 godina
neaktivan
draenei kaže...
ksoric kaže...

dragi korisniče nadimka ksoric, vi ste meni jedna jako draga osoba na ovom forumu, ako smijem primjetiti Nevinašce
  jbt jesi se ti zaljubi??? 
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
draenei kaže...
ksoric kaže...

jbt jesi se ti zaljubi??? 

da, i sad si mi sa svojom izravnošću sve uništio....
(a trebalo je biti kao na filmu....Mršti se)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 15:25 (draenei).
17 godina
neaktivan
Fotoaparat do 3000kn

molim MODove da ne dopustaju djeci da se igraju po forumu.

Hvala na velikoj pomoci !

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fotoaparat do 3000kn

ispričavam se Neodlučan

Šutim

EDIT: ako je uopće bilo namjenjeno meni Smijeh štajaznam Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 12:40 (draenei).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

draenei, i ti si meni simpatična.

Riječki hakeru, elkarrde ti je sve rekao.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 17:06 (ksoric).
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

U ovom slucaju nebitna mi je velicina.

Aparat bi koristio za podvodno snimanje, uzeo bi i kuciste ili original ili dao napravit.

Koristio bi ga naravno i za ostalo, ali mi je podvodno snimanje i slikanje prioritet.

gledao sam slike od SP 560 UZ-a i zadivilo me, ali me zanimalo mozda ima tko bolji prijedlog?

oly sp-310 u kombinaciji s podvodnim kucistem pt-030...prosao sam dosta povoljno na ebayu...fotke mrak...kombinacija sp-560 i kuciste pt-037 mi se cini jos mocnija kombinacija, ali i skuplja...svakako preporucam nabaviti izvan nasih granica
elkarrde kaže...
sk8 4 life kaže...

pogledaj u vemila

imas podvodna kucista za oly E seriju...samo morati ces raditi i nocnu smjenu da si ga priustis...cini mi se da se cijene kod nas krecu negdje iznad 10k...gledao sam sebi kuciste za e-510, MRAK
17 godina
Fotoaparat do 3000kn

canon sx10is

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
ksoric kaže...

ovo je da rikneš Iznenađen olympus s mini senzorima i gomilom šuma na fotkama
17 godina
neaktivan
Fotoaparat do 3000kn

hmmm...mozda a200?Pogledaj na usporedi.hr...

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice