ako ste se registirali (to više ne može) možete kupiti ulaznice čak 72 sata prije nego počne prodaja to jest od petka, 11. Travnja u 9 sati
Top Gear
- poruka: 468
- |
- čitano: 82.433
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Arena će biti puna. Ima nas u HR jako puno koji ćemo dati te novce.
Ja cu sad uzeti dvije karte.
Sto mislite, jel bolje za raniju ili kasniju prestavu?
Raniju.
Dali bi netko htio mijenjati dvije karte za kasniju.
Ja sam kupio dvije karte za raniju, a nakon toga sam saznao da su nam frendovi uzeli za kasniju, pa bih htio mijenjati da idemo sa njima na kasniju.
Ili, dali bi netko htio ići na raniju, a nije još kupio karte, da kupi za kasniju, pa se mijenjamo.
EDIT: Kupio sam ove dvije najjeftinije(240kn)
Ja sam kupio 2 za kasniju također... Jedva čekam :)
Raniju.
Koja je razlika??
Vjerojatno će na ranijoj biti odmorniji i dat će im se više nego na kasnijoj.
Ja idem na kasniju jer buraz mora iz Rijeke sa posla pa nećemo stići na raniju...
Vjerojatno će na ranijoj biti odmorniji i dat će im se više nego na kasnijoj.
Ja idem na kasniju jer buraz mora iz Rijeke sa posla pa nećemo stići na raniju...
Ukrao si mi riječi iz usta ;)
evo ak niste vidjeli ima tema samo za top gear live!
http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/top-gear-live-hrvatskabug/208195.aspx
pa tamo ocekujte najnovije vijesti od mene i ostalih forumasa...LP
Ali nije njegova tema. LP
Jel došao novi Top Gear časopis ?
Danas sam gledao na 3-4 kioska i u Kauflandu i nigdje ga nema.
Pvi broj je odavno dosao,za drugi ne znam :D
Imam prvi, tražio sam drugi danas i nigdje ga nisam našao.
Imam prvi, tražio sam drugi danas i nigdje ga nisam našao.
Izlazi 07.05.
kakve to ima veze s icim pa ne citaju ovo samo ljudi koji su prijavljeni ovdje na bagu, i koji su "it" nadnaravno pismeni poput tebe i koji u sekundi pronalaze u hrpi teksta tocno nesto sto traze! ovako ima tema i kad ljudi upisu u google trazilicu nemoraju kopati 10 stranica beskorisnog teksta u kojoj nema ni rijeci o tome!(osim na zadnjoj stranici) komentar ti je totalno beskoristan kao i tvoje sudjelovanje u ovih 5 godina na forumu, tako da chill out!LP
kakve to ima veze s icim pa ne citaju ovo samo ljudi koji su prijavljeni ovdje na bagu, i koji su "it" nadnaravno pismeni poput tebe i koji u sekundi pronalaze u hrpi teksta tocno nesto sto traze! ovako ima tema i kad ljudi upisu u google trazilicu nemoraju kopati 10 stranica beskorisnog teksta u kojoj nema ni rijeci o tome!(osim na zadnjoj stranici) komentar ti je totalno beskoristan kao i tvoje sudjelovanje u ovih 5 godina na forumu, tako da chill out!LP
Ovo je bilo jadno od tebe. Nema logike ići tamo pisat kad je ovdje tema već razrađena. Ovo što si napisao se odnosi na tebe.
Zato je tako nabrijan, bezveze spama forum sa novim temama.
Hoće li biti prijenos na nekoj tv ili stream na netu??
Sumnjam.
Jedva da je HRT nekak poceo emitirat Top Gear,....
Mislim da se niti ne rade prijenosi toga, po Youtubu ima samo ovih "civilnih" snimka
Onda negine YT.
Jutros sam dobio mail s kodom za popust na karte, vrijedi 48h. Kod je TGZgStig ako nekome treba. Ja sam karte kupio jučer
Jutros sam dobio mail s kodom za popust na karte, vrijedi 48h. Kod je TGZgStig ako nekome treba. Ja sam karte kupio jučer
hm nece
kako uopce dobiti kod?
Ja sam dobio na mail isti taj kod za 30% popusta.
Uzmeš ih za 30% manje i prodaš na dan predstave 70% više
EDIT: Ja sam ih uzeo onaj dan kad je krenula prodaja.
imate na 24 sata 50 % off za ove skuplje karte, izgleda da su ovi koji su prvi kupili karte najgore prošli, očito se loše prodaju karte
Nije uopće iznenađenje to, još će karte biti za kunu na kraju kao na Dinamovim utakmicama