Pronađimo zajedno film
- poruka: 2.073
- |
- čitano: 616.154
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražim film koji je star 10-ak godina, radnja je na nekom otoku na kojem se sruši mali avion (bar mislim da su tako dospjeli tamo) i jedini putnici su bili neki pisac i još jedan čovjek (koji ga želi ubit, bar mislim). Sjećam se scene kad su se htjeli orijentirati pa su stavili spajalicu protrljanu u vunenu majicu na list i stavili u vodu kako bi odredili strane svijeta. Zatim kad su prešli dobar dio otoka, vratili su se na isto mjesto i shvatili su da kopča remena tog pisca je u biti privlačila tu spajalicu.
Nisu na otoku nego na Aljasci http://www.imdb.com/title/tt0119051/
Hvala!
License to drive, 100%
Star film !
Secam se filma samo po tri scene - pa ako moze neko da prepozna (mada cisto sumnjam (posto nemam vise informacija)) bio bih zahvalan
Mladic se ne seca svoje proslosti (kako zasto ne secam se ), istrazuje, ubija neke likove kako bi otkrio ''svoju proslost''
Prva scena -
Kad ubije nekog lika ,tako sto na pistolj stavlja flasu umesto prigusivaca (tad sam taj fazon u filmu prvi put i vidio )
Druga scena -
Vozi se autom po nekom kao predgradju (dal tako nesta) i onda dodje pred neku veliku zgradu - tako nesta. (znam da nije od nikakve pomoci )
Treca scena -( mislim da je uopste ova scena najzanimljivija i najprepoznatljivija za ovaj film )
Ulazi u tu gore navedenu zgradu i u njoj nalazi neku prostoriju ! U toj prostoriji nalazi neki veliki ''sto''. Nekako vec otvara taj ''sto'' i u stolu se nalazi kao neki udubljeni odliv(kalup), ljudskog oblika. Leze u taj ''odliv'' i pokrece neki mehanizam. Neka tecnost ispunjava taj odliv(kalup) i onda se ''sto'' zatvara... i on se valjda tad priseca proslosti :P
Sad vec lupam - al' dali je on klon ili... nzm..
Zna iko ?
Epizoda u Star Treku TNG-u..
Neka bica pocnu expermentirat na posadi enterprise-a u valjda nekoj pomaknutoj fazi tako da budu nevidljiva; jedino ih Data moze vidjeti. Znam da dodje pricat sa ja msm Picardom, al onda vidi da su i kod njega pa brzo pita nesto besmisleno da nebi otkrili da ih vidi.
Znam da je long shot, al et..
Neka bica pocnu expermentirat na posadi enterprise-a u valjda nekoj pomaknutoj fazi tako da budu nevidljiva; jedino ih Data moze vidjeti. Znam da dodje pricat sa ja msm Picardom, al onda vidi da su i kod njega pa brzo pita nesto besmisleno da nebi otkrili da ih vidi.
Mislim da je to epizoda 158 - "Phantasms"
Ali probaj pretraziti ovdje sa searchem "Data", jer filtrira epizode gdje je Data jedan od glavnih charactera.
Zna iko ?
Nisam gledao Memento, ali mi po ovome da se tip ne sjeća to pada prvo na pamet.
Zna iko ?
Nije Memento sigurno.
Mislim da je to epizoda 158 - "Phantasms"
Ali probaj pretraziti ovdje sa searchem "Data", jer filtrira epizode gdje je Data jedan od glavnih charactera.
Thx, evo skidam je, pa da i nije ta, vrijedi pogledat :))
Procesljo sam ja svaku epizodu u svakoj sezoni na imdb-u, al nisam naisao na opis bas te "moje" radnje.
Upravo sam na re-runu Voyagera i ovo kako si opisao mi više liči na epizodu Scientific Method. U njoj je Sedma mogla vidjeti fazni pomak i imala takav razgovor sa Janeway.
Upravo sam na re-runu Voyagera i ovo kako si opisao mi više liči na epizodu Scientific Method. U njoj je Sedma mogla vidjeti fazni pomak i imala takav razgovor sa Janeway.
Aaaaa bravo, to je ta :DD Ma i voyager i TNG sam davno gledao pa mi se ocito pomijesalo.
Tnx. Evo prvo cu pogledat TNG-ovu kad sam ju vec skinuo pa onda i tu :))
Zna iko ?
Nije Memento sigurno.
Nije starije je film, mislim da je iz 90tih ako ne čak 80te
Ne mogu da se prisjetim iz kojeg je filma scena kad kao boss bande neke pita nekog lika,iz njegove ekipe valjda,da nakon greske neke sto je uradio za kaznu bira da li ce da odgrize sebi prst ili ce ga ovaj ubiti,znam samo da ga je ubio kad nije ovaj mogao i pokazao je svoju ruku na kojoj nema prsta i rekao nesto kao kako mu nije nikad jasno sto uvijek izaberu metak umjesto prsta.Valjda je dosta info da se prisjeti neko.
Ne mogu da se prisjetim iz kojeg je filma scena kad kao boss bande neke pita nekog lika,iz njegove ekipe valjda,da nakon greske neke sto je uradio za kaznu bira da li ce da odgrize sebi prst ili ce ga ovaj ubiti,znam samo da ga je ubio kad nije ovaj mogao i pokazao je svoju ruku na kojoj nema prsta i rekao nesto kao kako mu nije nikad jasno sto uvijek izaberu metak umjesto prsta.Valjda je dosta info da se prisjeti neko.
Baš imam loše pamćenje. Gledao sam taj film nedavno, sjećam se više manje te scene, ali nikako da se sjetim imena filma. Googla sam sad pola sata i ništa . Možda mi se do sutra upali lampica ili se netko drugi sjeti.
Jack Reacher?
pozdrav.nemogu se sjetiti imena jednog filma.ovako,idu muž i žena u autu,žena je trudna,muž vozi ženu u bolnicu da rodi.brzo vozi policija ga zaustavlja ali on ne staje.u međuvremenu on je odvede i kasnije ga iz bolnice zovu i kažu mu da mu je žena i dijete umrli.on poludi i zabije se punim gasom u blokadu i nestaje u pepelu.molim ako znate ime filma recite mi,ja nemogu pronać ime tog filma.
90-tih je bila prikazivana serija
Fracuska animirana serija, možda se neko seća o nekom ''plavom dečaku(ili bi princ)''. pokušavao sam da nadjem po netu.. ali neuspešno... možda se neko seća...
Kao neki plavi dečko, sav plav koža kosa sve ne njemu... imao je nekakve male kao igračke sa sobom koje su oživljavale... sećam se bio je neki, kao kamen... leteo je na nečemu(mislim na tog plavog), ne sećam se šta je u pitanju...
neka pomoć...
Cuo sam da pricaju da ovo nije pravi spot pjesme, vec da je ovo iz nekog filma, ako neko zna neka mi kaze
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ru7HoHB2ErQ
MOLIM VAS POMOZITE AKO ZNATE !!
i trazim film, isto bio sam bas mal, gledao sam hiljadu puta taj film, oko nindzi, ne sjecam se pocetka, ali znam da se pojavljuje jedna scena prikazuju kucu, onda momka koji je trenirao kao ninja, pa stavlja stvari na krevet, otvara uzima onu opremu, i sljedeca scena on u sumi, i gadja nekog frajera koji je pusio cigaru u rukama, pa baca oko njega kamencice, i onda ga ubije.. i zadnja scena bori se protiv ostali ninji, sjecam se da se samo prikazuje tu maska od ninje, stavljena maska ko crveni djavo nesto, ako zna neko.hlp
E... to ... bravo, hvala
jel neko zna ime mog filma?
Cuo sam da pricaju da ovo nije pravi spot pjesme, vec da je ovo iz nekog filma, ako neko zna neka mi kaze
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ru7HoHB2ErQ
MOLIM VAS POMOZITE AKO ZNATE !!
i trazim film, isto bio sam bas mal, gledao sam hiljadu puta taj film, oko nindzi, ne sjecam se pocetka, ali znam da se pojavljuje jedna scena prikazuju kucu, onda momka koji je trenirao kao ninja, pa stavlja stvari na krevet, otvara uzima onu opremu, i sljedeca scena on u sumi, i gadja nekog frajera koji je pusio cigaru u rukama, pa baca oko njega kamencice, i onda ga ubije.. i zadnja scena bori se protiv ostali ninji, sjecam se da se samo prikazuje tu maska od ninje, stavljena maska ko crveni djavo nesto, ako zna neko.hlp
Evo mene zanima jedan stari ratni film, ali se više ne sijećam ni glumaca i točne radnje.
Jedna grupa (specijalaca) treba srušiti branu koju čuvaju Švabe.
Glavni inženjer (miner) sa sobom nosi kofer sa raznim vrstama eksploziva.
Jedna vrsta izgleda kao pasji drek (nagazna mina) - to mi je ostalo onako duboko u sijećanju.
Kad su unutar brane detonirali su eksploziv brana se sa odgodom počela rušiti taman toliko
da glavni akteri mogu pobjeći iz unutrašnjosti brane.
Možda se zove "Diverzanti" ili tako nekako?
Uspio sam saznati ime filma, ako nekog zanima: Force 10 from Navarone iz 1978.g.
Dobra glumačka postava: Harrison Ford, Robert Shaw, Edward Fox, Barbara Bach, Franco Nero,...
Zna li netko kako se zove onaj film gdje je neki klinac u školi dobio za partnera nekakvog čudnog lika i onda su ga svi zezali zbog njega, ali su se oni sprijateljili i tako dalje... ?
stari horror drama o klincu kojem pogiba brat (nesjecam s tocno kako)ali je vrhunski plivach kao i on sam (nedoreceno je dosta odmah film prelazi na glavnu pricu).. pa se nakon tog tragichnog dogadjaja on seli sa starcima u novi grad, skolu obicno kako to biva... di upoznaje neke speed metalce, darkere sotoniste wonabee . film je iz 1997, 1998 i bio samo jednom na HRT-u ali davno .... tnx in advance
Zanima me dali netko zna gdje bi mogao naći za pogledati ili downlodati ovaj film to jes crtić, mlađa sestra moli me da joj ga nađem a neznam di: http://www.imdb.com/title/tt0242599/ ...to je španjolski crtani kod nas se zove legenda o sjevernom vjetru ima i drugi dio, ako netko zna neka pomogne, hvala!
Prijateljica traži dugometražni crtani film u kojemu neki mali dlakavi smeđi spašavaju svijet od nekakvog jajoglavog, također valjda na početku filma ulaze u televizor, a na kraju su u nekome laboratoriju i jedna od scena je kada budu u kafiću i spase nekoga iz kaveza