Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 41.019
|
čitano: 8.310.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
10 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
AFARON kaže...
HOME123456 kaže...

The Raid: Redemption

Raid 2

Slučajno naletio na ove bisere koji su  definitivno među najboljim akcijskim filmovima ikada snimljenim. Iako sam odgledao oba filma prilično davno, uživao sam u gledanju.

Jesu ovo neki bolywood spektakli? Btw ovaj drugi nije još izašao kolko vidim.

izaša je drugi, evo ga https://www.imdb.com/title/tt2265171/?ref_=nm_knf_t_2

to je valjda kliknuo na krivi film koji se isto tako zove

3 godine
AFARON kaže...
HOME123456 kaže...

Raid 2

Slučajno naletio na ove bisere koji su  definitivno među najboljim akcijskim filmovima ikada snimljenim. Iako sam odgledao oba filma prilično davno, uživao sam u gledanju.

Ne, vjerojatno je mislio na Raid 2 iz 2014.

14 godina
Cansee kaže...
AFARON kaže...
HOME123456 kaže...

Raid 2

izaša je drugi, evo ga https://www.imdb.com/title/tt2265171/?ref_=nm_knf_t_2

to je valjda kliknuo na krivi film koji se isto tako zove

gast0n kaže...
AFARON kaže...
HOME123456 kaže...

Raid 2

Ne, vjerojatno je mislio na Raid 2 iz 2014.

Kliknuo sam krivi link, editirano je. Hvala kolegama na upozorenju.

9 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

In the lost lands (2025)

Guglajuci, ako naletite na ovaj film uglavnom ce biti negativne kritike. Te nisu razumjeli pricu, te je radnja kaoticna, te ovo, te ono....

Na srecu, ja sam guglao nakon odgledanog filma.

Jednostavna prica o vjestici, vukodlaku, crkvi, zloj kraljici, cudovistima, smjestena u post apokalipticki Mad Max svijet. Ima tu svega, naravno, i nejasnih dijelova, nelogicnih stvari, steta sto cijeli lore nije dublje odradjen, ali, bojim se da ne razumijem mentalni kapacictet ljudi koji kazu da ne razumiju pricu.

Kombinacija klasicnig spagetti westerna, mad maxa, resident evila koja funkcionira sasvim korektno. Scenografija je po meni odgovarajuca, svijet doduse je nesto praznjikav, ali ima i fenomenalnih scena. Prica isto tako, u biti, ako covjek trazi mane, naci ce ih, ali sasvim solidna zabava za kisno popodne, mozak u sleep mod, kokice, cola, i imas jako dobro rjesenje za ubiti 2 sata.

S jedne strane, preporuka.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
13 godina
Damir22 kaže...

In the lost lands (2025)

...

Meni je taj film izgledao kao pokušaj kopiranja Sin city koji opet ima objašnjenu priću u potpunosti!

Nije da nisam skužio In the lost lands, ali ostaju upitnici koji bi trebali biti odgovoreni - a nisu!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
13 godina

Kod nas nisu prikazivali revenge of the sith za 20god od izlaska? Žena imala želju gledati u kinu, ali očito puškica lagana...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
7 godina

Havoc. 3.5/10 Totalni gubitak vremena.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
16 godina

Rijetko prekidam gledanje filmova, ali Havoc je bio jedan od tih. Katastrofa od radnje, CGI-a, potpuno isprani hollywoodski kliše...nakon par dana ipak sam ga odgledao do kraja i u onom metežu i pucnjavi di se ne zna ni ko pije ni ko plaća, doživio još veće razočarenje. Pitam se da li je Tomu Hardy-ju i Whistakeru trebalo ovo...? Preskočiti, pod obvezno!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
14 godina

Došao sam do pola filma i bio nimalo impresioniran, znaći preskačem ostatak čini se....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice