Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.845
|
čitano: 8.044.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
13 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Pogledao Gladijatora jučer, evo da sam gledao doma, ne bi mogao u komadu to probaviti mislim...doslovce iz scene u scenu sam se morao hvatati za glavu. Nikakav spoiler, ali doslovce početak filma, evo nama na galiji zapne most, dere se ekipa zapeo je, naravno, svi redom oduzeti, mora general uzeti štit, staviti kacigu i onda proci cijelom galijom dok njega gađaju, popeti se lojtrama, naravno, došao sam do lojtri, ne treba mi više ni štit, ni kaciga bacim to, onda se popnem i presjecem uže da se most spusti, jer brat bratu, evo svi su drugi redom oduzeti osim njega, i ajmo u prvoj liniji napad preko zida...ekipa se kolje na svakom koraku, sve puno strijelaca, ali evo, umre lik kraj mene, aha, znam ja da njega baš pogodio tamo sa zidina neki archer, znaš kaj, skinite tocno njega, jer jebeš sto drugih gore što stoje i pucaju,lol, narvno kuži i ekipa tocno na kojeg misli general.

Spomenuta scena galija u koloseumu, ok, nije problem, bilo je toga. Bolje ne razmišljati kako su morske pse tocno doveli do koloseuma, još vjerojatno bi se tu dalo uci malo u dubinu da li je to vrsta morskog psa koja može mirovati da ne umre ili je kao vecina onaj koji se mora kretati jer ce krepnuti inace da li je slatkovodni ili slanovodni (ukoliko je slanovodni problematika kako su doveli slanu vodu u koloseum?)...onda naravno fizika u kojoj imaš tu gromadu od broda, nemaš toliko veslaca, imaš jako mali zalet obzirom na razdaljinu, ali ti si generirao dovoljnu silu da ovu drugu galiju raspoloviš maltene? lol

I tako je to s dobrim dijelom scena...necemo dalje da ne spoilam nekome, ok, naučio sam da su i među elitom, pretorijancima očito i crnci bili...dobro ništa čudno kad na čelo rima može doći crnac i sve pet, nikome nije problem...malo rasistički što nema azijata u filmu, ali to sam samo ja...

16 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Daj si upali jedan od naših kanala i natjeraj se pogledati 2h domaće serije ili filma....budeš vidio koliko si sretan da si pogledao Gladijator2, ne cendraj

3 godine

Pogledao jučer novi odn. Venom2 i iako je ovdje od dosta forumaša popljuvan, meni se čini kao ok razbibriga.

Nisam ništa bolje ni očekivao, a ni lošije.

Taman 7/10

I prvi dio je napravljen nepretenciozno, humorno, tako je i nastavljen.

Drago mi je da sam vidio glavnu glumicu iz zadnje sezone serije Fargo.

合氣道
6 godina

Subservience. Megan je još uvijek dobraa. 6.5/10

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
13 godina
Ugasio Venom nakon pocetne scene za šankom!
AUDIOFIL
9 godina

Dear Santa

Kako me zena udavi da skinem neki "bozicni romanticni film" (bljuv), odlucih se za ovaj. Naletio na neki ss, pa sam pomislio da cu podvaliti kakav hororcic ili barem neku R rated komediju, koji zayeb.

Premisa filma je - disleksicni klinac pise pismo Santi, no, umjesto To Santa, naslovi ga To Satan. Stvarno bi covjek ocekivao odlicnu zezanciju, na zalost, dobije jedan minimalno smijesan, relativno nezanimljiv djecji filmic prikladan za nedjeljno popodne na hrt3. Ok, kuzim, ciljana publika su djeca, znam....

Mislim, nije totalno negledjiv, ima par dobrih fora, nije naporan, tako da, ako bas morate gledajte.

Red One

Jos jedan iz serijala "ne davi evo ti bozicni film".-...

Ponovo, dobra ideja, par korektnih fora, veliki potencijal s obzirom na pricu i radnju, nazalost, 95% filma je klasicni "the rock movie", koji je uvijek isti i ne mjenja se, 5% su iskoristive fore koje su cak i zabavne. Hrpa nelogicnosti, hrpa gluposti, tako da je i ovo ustvari kategorija filma za klince i napaljene kucanice.

I megaultimatini woke shit - sobovi su zenskog roda i spola. Znaci, zayebi ti 300 godina tradicije, zayebi cijeli lore o bozic bati i njegovim sobovima, em vise nemaju ni imena, em su zenskog spola. New age woke sranje bazirano na misljenju "strucljaka" po kojem su sobovi zenski, jer, eto, muzjaci gube rogove po zimi, a zenke ne. Ili su kastrirani muzjaci, onda ne gube rogove, ali sigurnije je da su zenske sobice (ili koji je vec naziv za zenskog soba).... Sto bi znacilo da je nas bozic bata vrhunski zenomrzac jer im je dao (u osnovi) muska imena. I krampus, naravno, kao usvojeni brat svetog nicka, jadnicak, nije dovoljno sto je usvojen, vec uopce nije niti covjek. I svi likovi su takvi, neuvjerljivi, neinteresantni, njihovi odnosi su jednolicni, interakcije mlake i neuvjerljive......

Uglavnom, osrednje zabavan film, tu i tamo dobra fora, nista posebno, ako ste ljubitelj "the rocka" i boli vas spolni organ za spol sobova djeda mraza (bozic bata, djed bozicnjak), i nije vam pretjerano cudno sto djed mraz ne vice "Now, Dasher! now, Dancer! now, Prancer and Vixen!
On, Comet! on, Cupid! on, Donder and Blitzen!", nego ispusta neke krikove i bojne poklice, ocjena bi bila 4, sasvim upotrebljiv umjereno zabavan bozicni filmic, bolje to gledati nego 3532 reprizu "sam u kuci 3"..... u svakom ostalom slucaju, 2.5 je ocjena....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2024 12:41 (Damir22).
14 godina

Carry-On na Netflixu je skroz neloš, kao da ga nije netflix pravia... isto "božićni" kao, za vrijeme blagdana, aerodrom, čuvara ucjene da propusti terorista, solidno...

...

I sinoć žena upalila Terminator:Dark Fate i bia mi je neloš. Znam da sam gleda Terminator 3: Rise of the Machines (2003) koji mi je bio bzvz pa sam odustao od novih terminatora.

A u ovom Terminator: Dark Fate (2019) ima čak humora, pravog humora (!). Znači uspjeli su napisat par šala koje je Arny dobro bacia. Terminator, stari model, od 200kg, u ulozi voljenog obiteljskog čovjeka, ne prakticiraju fizičku vezu ali ga voli zato što sluša bez prigovaranja, i ekstremno je humorističan, njegovim riječima, a nakon što je odavno izvršia svoju misiju u međuvremenu se bavio uređenjem interijera i vrlo je strastven u vezi svog posla, savjetuje kljente itd, tipa, kad je cuo koji uzorak jedan kljent želi stavit u sobu za curicu mu je reka ni slučajno to radit, tu idu jednorozi i vile, objašnjava on ozbiljno :D.

I tako, radi to malo humora se isplati pogledat film za stare dane - plus vidit novi model terminatora kako izgleda i šta može... i akcijske scene neloše... ovo je bia dobar film za otić u kino. Moga bi ćirnit Terminator Salvation (2009) i Terminator Genisys (2015) čisto da sam sve pogleda. 

...

Pogledam koji film svako koji dan ali nemam šta posebno za prijavit ili se ne mogu sjetit. Ako još neko radi izlete u prošlost, Audition 1999, japanski "hororić" eventualno...

5 dana

Jeziv i zanimljiv horror. 

Last shift

3 godine

Za ljubitelje duhovito napravljenih drama, Ghostlight. Slažu se ciglice od početka do kraja.

Lijepo odrađeno, solidna 7/10.

14 godina

The Shawshank Redemption? :D

14 godina

Forest Pump (+18)

5 dana

Dobar Korejski horror akcijski film sa čudovištem iz 2006 godine. Moja ocjena 7/10

The host

9 godina

Jučer ostao duže budan zbog HRT 3 i ...

Three Days of the Condor

kak volim štih tih starih filmova iz sedamdesetih...

13 godina
*carry-on*
Jebote pa jel niko vise ne noze napravit dobar film..koji sam ja kreten kad idem od dosade pogledat film na jebenom Netflixu.
Koliko nelogicnosti koliko gluposti i na kraju kad je ovaj reka..”samo da mi muza ne ubiju*
AUDIOFIL
10 godina

Heretic (2024)

https://www.imdb.com/title/tt28015403/

Vrlo kvalitetan horor/triler, drži pažnju Grant odradio ulogu vrhunski, preporuke. 

Anora (2024)

https://www.imdb.com/title/tt28607951/

Prvo sam se iznenadio kad sam vidio ocjenu za film a nisam čuo uopće film nikada, film vrhunski, nema tu nikakve romantične komedije za kakvu sam se uplašio da će biti, tople preporuke.

Conclave (2024)

https://www.imdb.com/title/tt20215234/

Meni najbolji film ove godine.

Juror #2 (2024)

https://www.imdb.com/title/tt27403986/

Također vrlo dobar film, uz neke nelogičnosti i nedorečenosti ali ipak u moru smeća koje je izašlo ove godine svakako se izdvaja za jedan od boljih filmova. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice