Gledao sam Crank 2, nevjerovatno glup film za uzet još koju kintu na temelju odličnog prvog dijela.
-
Martyrs - odličan horror, ni slično glupavoj hollywoodskoj produkciji. Must see!
Gledao sam Crank 2, nevjerovatno glup film za uzet još koju kintu na temelju odličnog prvog dijela.
-
Martyrs - odličan horror, ni slično glupavoj hollywoodskoj produkciji. Must see!
Star Trek (2009) Izvrsni efekti, vrlo dobra gluma, dobra prica, ali eto nekako me nije previse odusevio.
Mozda zato sto sam ocekivao vise ili sam mozda gledao film u krivom razpolozenju.
Film je izvrstan, ali ne mogu reci da me se nesto previse dojmio, ima par stvari koje su me iznervirale u filmu (poput spustanja padobranom i borba macevima na onoj velikoj "busilici", ono... u pitanju je opstanak planeta, a oni se "mlataraju" macevima i sakama, i jos nekoliko scena), ali dobro, to je vise subjektivni dozivljaj.
Kao sto sam rekao, film je izvrstan, prica je dobra (mada sam procitao da je netko rekao da je genijalna, ali ne slazem se time), efekti su izvrsni i svakako bih preporucio, ali mislim da ne treba ocekivati previse.
Ocjena: 8/10
xXx
xXx
ok film, ali ima nepotrebnih akcijskih scena.
spomenuta tuca na busilici, bjezanje od dinusaura na ledenom planetu... mislim da ih ima jos.
meni je star trek solidan akcijski, ali fali mi nesto...
xXx
Bas sam pogeldao Fast and Furious 4, jako dobar film sviđa mi se.
preporučujem yes,man sa jimom caryjem
push (2009)
Che: part one. Dobar film...
Sinoć sam pogledao "Gran Torino". Film je odličan, ali samo zahvaljujući Eastwoodu. Sve ostalo, sa naglaskom na sporedne glumce, više je nego prosječno. Iz sivila sporedne glumačke postave iskače tek mali Thao, koji nije siv, nego crn - mali je očajno loš. No tu je Herr Clint koji spašava film i svijet svojom pojavom. :) Pogledajte, prilično dobro.
White Noise - OK.
Potraga za forresterom-odličan film!Već ima jedno 5 god.
Nacho libre (nisam siguran dali se ovako zove ali film je za pišat od smjeha)glumi Jack Black.
Che: part one. Dobar film...
Film je stvarno za preporučiti.
Dokumentarac:
"The Obama Deception"
Film je stvarno za preporučiti.
Pride and Glory 6/10
Evo gledao sam ''Angeli i Demoni''. Film napravljen prema knjizi istoga autora kao i ''Da Vincijev kod''. Mogu reci da mi se vise dopao Angeli i Demoni, iako nisam fan takvih filmova, film je stvarno dobro napravljen, dobra prica ima akcije... Preporuka.
Valkyrie - krenuo sam gledati film sa predrasudom kako je film upropašten (glasine) tako da nisam ništa očekivao a gluma Tom Cruisea je navodno katastrofalna. Mogu reći da sam se ugodno iznenadio jer je film čisto ok za pogledati, nije da odudara od prosjeka ali se može gledati. Za iskoristiti 2 h slobodnog vremena dušu dao. A Tom na kraju krajeva i nije tako loše odglumio iako mi on ne predstavlja nešt posobno kao glumac.
Za sve koji ne znaju radi se o pokušaju atentata na Hitlera i rušenja njegove Njemačke... (i Hitlerova uloga mogla je biti malo bolje odrađena al dobro sad)
Taken - dosta dobar film ; radi se o otetoj djevojci koju otac traži ; film ima dosta akcijskih i smješnih scena , ima ponešto i strašljivih ; odlični efekti
Taken - dosta dobar film ; radi se o otetoj djevojci koju otac traži ; film ima dosta akcijskih i smješnih scena , ima ponešto i strašljivih ; odlični efekti
Nije film, ali svakako preporuka:
Serija Dexter, predobra, imam sve tri sezone i upravo sam na 4 nastavku treće sezone i serija je fenomenalna. Obavezno štivo.
Dexter je munjen! Dobra serija.