Ne prepoznajete pjesmu
- poruka: 2.083
- |
- čitano: 794.379
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta nitko nezna ime one pjesma na rtl2?aaaa :(
Ja sam poslo RTL-u mail ali ne odgovaraju, tako da neznam :/
evo u nedjelju sam slusao na Max tv-u na CMC-u mjuzu i bila je jedna pjesma a neznam niti kako se zove niti rijeci tocne...al evo ovak nesto: tu jednu noc, tu jednu noc da je isprobam....hhhh tak nesto pa ako netko zna o kojoj se pjesmi radi...Hvala
Jel zna neko pjesmu kada na RTLu prikazivaju one najbolje filmove,lara croft,iron man 2,doom itd.......puno mi znaci :=)
Znači neznam ni ime pjesme ni pjevača :D
ali znam kako otprilike ide spot :D
znači on na početku se sprema na neki koncert i trči na njega i na kraju stigne u tunel neki na kincert :D
može pomoć..mislim da je dossta detaljno D:
Znači neznam ni ime pjesme ni pjevača :D
ali znam kako otprilike ide spot :D
znači on na početku se sprema na neki koncert i trči na njega i na kraju stigne u tunel neki na kincert :D
može pomoć..mislim da je dossta detaljno D:
@hrvojestr evo je Bon Jovi - It's My Life
Duboke zahvale :)
Španjolska pjesma svirala na radio jaski prije cca 1h nisam upamtio naziv mislim da nešto na P,no nisam siguran,a pjevačica je nešto rei,rai ne znam molim pomoć?
jel rihanna umbrella?
i dajte ljudi ako neko skuzi ono od rtla i mene zanima
jel rihanna umbrella?
i dajte ljudi ako neko skuzi ono od rtla i mene zanima
poslje te..ide pjesma ta koju ja trazim :)
hvala stari,nemas pojma koliko si mi olaksao...trazim je vec sedam dana,cak sam u naletu ocaja neke idiotske programe za prepoznavanje pjesama instalirao...vidim da si ih dosta pronasao za ostatak ekipe s foruma,,,svaka ti dala..:D
Zna li možda netko naziv pjesme iz Soprana (mislim da je kraj 2. sezone), kad Tony Soprano bježi od FBI, a prije toga se sastao s J. Sackom kojega su FBI-jevci uhapsili.
Na službenoj stranici serije piše Van Morrison, a kad pustim tu pjesmu ne čini mi se da je ta.
Pa dajte linkove audio,video materijala nemam volje jos i trazit
Zna li možda netko naziv pjesme iz Soprana (mislim da je kraj 2. sezone), kad Tony Soprano bježi od FBI, a prije toga se sastao s J. Sackom kojega su FBI-jevci uhapsili.
Na službenoj stranici serije piše Van Morrison, a kad pustim tu pjesmu ne čini mi se da je ta.
Probaj po ovome naći pjesmu.
Probao sam, bila je ta pjesma na jednoj radio stanici pa glaz. urednik nije znao koja je.
Probao sam, bila je ta pjesma na jednoj radio stanici pa glaz. urednik nije znao koja je.
daj mi video s pjesmom i probat cu