kako se zove ona pjesma, bila je na tv plus... pjeva crnkinja na hrvatskom i u nekim dijelovima spota ima onako cd na glavi????
Ne prepoznajete pjesmu
- poruka: 2.083
- |
- čitano: 794.387
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna neko... crnkinja ima frćkavu duzu kosu
aaaaaa nemogu se sjetit imena te pjesme ://// al znam je sig.
Jel zna tko ovu moju pjesmu (10sec, instrumental na dnu 14.str.)....pliiiiz :D
Ja nikako nemogu pogodit dvije pjesme ako itko pomogne veliki sam dužnik
prva:
počinje na 3:20 do 3:59
druga:
je reklama od rtl 2 gdije na početku krene lagani ritam kao na klaviru, a prikazuje se planine ii šume ometene sniegom i odmah nakom toga prijeđu na swat specijalce, znači samo taj dio
Call to arms - WoW soundtrack
Zna tko pjesmu iz staare American Express reklame... ide neki klarinet... pa virtuozno svira... to bih pokušao odsvirat...
Kaj nitko nezna onu gore pjesmu? :(
hahhahaha :)
Tako je i meni sa ovom mojom, pjesma mi je preje*ena a nigdje nemogu nać ime....
hahhahaha :)
Tako je i meni sa ovom mojom, pjesma mi je preje*ena a nigdje nemogu nać ime....
šaljemo mail rtlu hahah moramo nabavit ime
šaljemo mail rtlu hahah moramo nabavit ime
hahah...ja sam poslo poruku prije par tjedana na njihovu youtube stranicu, al ne odgovaraju...treba pokušat sa rtl mailom :)
jel znate kako se zove ona pjesma, pjeva ju crnkinja na hrvatskom koja ima frćkavu kosu, u nekim dijelovima spota ima cd na glavi
Jesi poslo možda mail RTL-u??
Jesi poslo možda mail RTL-u??
haha, skroz zaboravih :D
moramo ju nabavit hehe
haha, nema veze :)
Jel znaš možda koji je RTL-ov mail za takve stvari...ja sam prije imao, ali sam negdje zagubio mail.
haha, nema veze :)
Jel znaš možda koji je RTL-ov mail za takve stvari...ja sam prije imao, ali sam negdje zagubio mail.
this?
zna netko mozda koja je ovo pjesma:http://www.streetfire.net/video/porsche-vs-lambo_54643.htm??
zna netko mozda koja je ovo pjesma:http://www.streetfire.net/video/porsche-vs-lambo_54643.htm??
prije dvije godine sam ju cuo na slovenskom Studiu D. Malo ima ritma ko da je neka folk a ima i elektronskog dijela malo, al je uglavnom na spanjolskom/francuskom il tak nes, nema previse rijeci al znam da ponavlja nesto kao Amore Amore, ili amora il tak nes i onda ide pjesma pa opet nes prica na spanjolskom/francuskom ili vec kojem jel. Nisam nis nasao lyricse... Molim vas ako znate vazna mi je.evo jos da pokusam. ide ovako: taj elektronski ritam neko vrijeme, i onda mozda pol minute, minutu on prica i zvuk je tih , i onda se jacina pojacava i opet taj ritam, i ima ono tipicno jak bass kao recimo to tako "bum, bum, bum, bum" jel :D
Pozdrav!
Nadam se da bi netko mogao znati.
Koja stvar svira u pozadini sportskih vijesti na HR2?