Sandman
druga sezona, tocnije, prva polovica druge sezone, nije lose, nikako...sad treba docekati kraj mjeseca za zavrsetak, bas me zanima....s obzirom da ce to biti, kako kazu, i kraj serije.

Sandman
druga sezona, tocnije, prva polovica druge sezone, nije lose, nikako...sad treba docekati kraj mjeseca za zavrsetak, bas me zanima....s obzirom da ce to biti, kako kazu, i kraj serije.
Dexter Resurrection (2025)
Konacno, serija koju (ni)smo cekali....
Ozbiljno, ne pisite spojlere ;)
Konacno, serija koju (ni)smo cekali....
Ozbiljno, ne pisite spojlere ;)
Slažem se, ne želim cuti mrvu radnje.
Scavangers reign - https://www.imdb.com/title/tt21056886/
Jedna od boljih sf animiranih serija što sam gledao lately. Veoma kreativno, svaka epizoda je dobra, mature content.
Šteta što su otkazali S2, zbilja nejasno obzirom na jako visoke ocjene svuda...ali eto, mase očito vole talog i osrednjost...doduše S1 defakto se može gledati kao complete story, no svejedno šteta, bilo bi tu još materijala, ah...definitivno preporuka!
Morate ju naravno piratizirati jer bez obzira što je na MAX-u, iz nekoga razloga stremaju je u svega par zemalja.
Scavangers reign - https://www.imdb.com/title/tt21056886/
Jedna od boljih sf animiranih serija što sam gledao lately. Veoma kreativno, svaka epizoda je dobra, mature content.
Šteta što su otkazali S2, zbilja nejasno obzirom na jako visoke ocjene svuda...ali eto, mase očito vole talog i osrednjost...doduše S1 defakto se može gledati kao complete story, no svejedno šteta, bilo bi tu još materijala, ah...definitivno preporuka!
Morate ju naravno piratizirati jer bez obzira što je na MAX-u, iz nekoga razloga stremaju je u svega par zemalja.
Kome se sviđa ova serija neka obavezno pročita stripove brazilskog autora koji de potpisuje kao LEO.
Mislim da je ova serija dosta inspiracije vukla iz njegovog serijala Svjetovi Aldebarana.
Ludi svjetovi sa nevjerovatnom florom i faunom, za neke stvari se baš zapita čovjek kako to nekom uopšte padne na pamet.
U Hrvatskoj ih je izdala Fibra, ali su rasprodani.
Mogu se relativno lako naći na internetu.
Inače autor Scavengers Reigna je napravio seriju Common Side Effects (TV Series 2024– ) - IMDb
Baš sam juče odgledao cijelu sezonu u komadu. Ima sličnu atmosferu kao i Scavengers Reign iako je dosta prizemnija (a i radnja se dešava na Zemlji ).
Čeka se druga sezona.
Pogledao jučer 2. sezonu Severance i ostao sam ugodno iznenađen jer nisu sjebali mistiku, napetost i neizvijesnost (khmm westworld...).
Začudo čak mi nije ništa slabija nego prva sezona. Čista preporuka.
Još bi bilo idealnije da su jednostavno završili seriju s onim krajem jer mu ništa ne nedostaje, ostaje na gledatelju i njegovoj mašti. Ali vidim da bude i 3. sezona, ne znam da li da se veselim ili plačem :/
Sad se vraćam na godišnje gledanje Sopranosa :)
Je li, vidim ide druga epizoda.
Pričekat ću ovaj put da sve izađe pa ću onda gledati (vjerojatno ću izdržati).
Lost
sve drugo što me zanimalo pogledao već :)
Nakon toliko godina odgađanja i odbojnosti, ipak sam posustao i konačno pogledao Squid Game - sve tri sezone u komadu :D
Moram priznati da mi je žao što nisam ranije pogledao, super je serijal
Je li, vidim ide druga epizoda.
Pričekat ću ovaj put da sve izađe pa ću onda gledati (vjerojatno ću izdržati).
Kolega potpuno te razumijem, treba biti strpljiv i kad izađu sve epizode guštati od prve do zadnje. Ja nisam mogao jer obožavam Dextera, a prve dvi ep su i više nego . . . Neću spojlati, Dexter Resurrection
ja jos odoljevam, samo sam pogledao koliko epizoda ima, steta tako malo, ali, brze cu docekati da cijela sezona bude vani, da se zavucem u sobu i sve na miru odgledam u jednom potezu.
Di se uopće može gledati Dexter?
Penny dreadfull
Posto nisam ustvari nikad odgledao do kraja, sad ubijam vrijeme s ovom serijom (i jos nekim manje bitnim) do kraja mjeseca....
Uglavnom, tko nije gledao - meni jako dobra serija, izuzetno dobra ideja, fenomenalno su uzeli i povezali "povijesne" osobe (naravno, ne mislim na stvarne osobe, vec fiktivne likove iz literature).
Bez spojlera, od Frankensteina, Doriana Graya, Drakule, Dr. Jekyll, Mina Harker i ostali, manje ili vise znani junaci engleske knjizevnosti, objedinjeni u jednu pricu o vragu, vjesticama, borbi dobra i zla, vampirima, vukodlacima.... nema sta nema.
Losa strana je sto je serija nenormalno i enormno razvucena, stvarne radnje je vrlo malo, istina, sva prica sluzi radnji, karakterizaciji likova, njihovim ulogama u svemu, s te strane nema zamjerke, ali ipak su mogli malo vise nekih konkretnih desavanja ubaciti, a sve ove storije smanjiti i dozirati, jer, realno, od 3 sezone, ukupna minutaza gdje se nesto desava sto je sama radnja je...mozda 5 epizoda maksimalno ,sve ostalo su supporting price.
Feeling viktorijanskog Londona odlican, gluma super, likovi interesantni.....
Tako da, ako niste gledali, vrijedi, ali ne ocekujte (po opisu) League of extraordinary gentlemen, budite spremni na jako polaganu i dugacku pricu.... kojoj nikad necete vidjeti stvarni kraj.
Odgledao Tlou sezona 2 i ono, shitara samo takva. Jedino sto je izvuklo seriju je atmosfera samog svijeta za, ovo ostalo, teski shit. Ko da gledam walking dead sezonu 58..Te rainbow sranja su toliko ugurana, da doslovno iskacu iz paštete i da samo slušam o tome i glrdam o tome. Bzvz
Hell motel
Nakon prve dvije epizode, nakupilo se malo, pa sam nastavio...
Sukladno ocekivanjima, niti extremno odusevljava, niti razocarava, drzi solidnu sredinu kao i cijeli serijal.
Btw, ST: Strange new worlds sezona 3 je krenula, krajem mjeseca stize nastavak Sandmana, izlazi i nova sezona Twisted Metal-a, dexter se vec prikupljaju epizode lagano...
Ah, ceka nas teska jesen, rekao bih.
prvih osam sezona na netflixu, a ovaj resurrection ne znam, a ne znam i zašto bi to netko gledao.
pogledao nekidan Untamed, https://www.imdb.com/title/tt31710822/ na netflixu.
nije loše, radnja se odvija u Yosemite NPu tako da ima puno lijepih kadrova. gluma ide od jako dobre do može proći. sama priča je čist ok, najveći problem je što je takav zaplet već viđen previše puta i nema tu nikakve originalnosti, ali može se i isplati pogledati.
ocjena: 6.5 / 10
Torenti. Novi Dexter je savrsenstvo kao i prva dva. Po meni najbolja serija ikad snimljena.
Šaltam po HBOu prošli tjedan, niš mi se ne gleda, počeo Pacific (opet) i sad završavam Band of Brothers (opet).
HBO nema konkurencije
Vele mi da je Masters of the Air sljedeći logičan korak. Jel gledao netko?
Vele mi da je Masters of the Air sljedeći logičan korak. Jel gledao netko?
dobra je, ali nije na tom nivou kao Band of Brothers (pogledao ne tako davno jednu za drugom pošto sam totalno zaboravio da sam gledao Band of Brothers nekad pa da se podsjetim)
btw Mobland - progutali 10 epizoda samo tako, odličan Tom Hardy, ludi Pierce Brosnan i Hellen Mirren, preporuka...
Torenti. Novi Dexter je savrsenstvo kao i prva dva. Po meni najbolja serija ikad snimljena.
nešto mi se čini da nisi pogledao previše serija u životu ili stvarno nisi imao sreće s odabirom.
HBO nema konkurencije
Sarkazam?
Resident Alien - smece
rijetko sta je na tom nivou.... Gledao 3x minimum i opet cu...
nešto mi se čini da nisi pogledao previše serija u životu ili stvarno nisi imao sreće s odabirom.
HBO nema konkurencije
Sarkazam?
Ma sali se 100%.....
Sandman
Ostatak epizoda druge sezone nije razocarao, jako dobra serija.
Hint - ako ste odgledali i 11 epizodu, to je to, 12 nemate potrebe gledati, jer nema nikakve veze sa radnjom.
Apsolutno. Sandman, nevjerojatna serija, za ljubitelje žanra naravno. Dexter također, svaki put pogledam epizodu 2 puta.
Daredevil: Born again. Odlican nastavak. Ni blizu Dextera, ali malo serija je u tom rangu.