Koju seriju trenutno pratite? izdvojena tema

poruka: 16.416
|
čitano: 3.156.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Koju seriju trenutno pratite?
“Landman” 8.5/10
Za sad top serija..Billy Bob Thornton odlican kao i ostali dio ekipe!
Svaka preporuka!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 9:09 (volegradele).
12 godina
volegradele kaže...
“Landman” 8.5/10
Za sad top serija..Billy Bob Thornton odlican kao i ostali dio ekipe!
Svaka preporuka!

Da nema njega serija bi bila "ni vrit ni mimo", realno.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
9 godina
Koju seriju trenutno pratite?

Light shop

jos jedna korejska serija, stancaju ih kao nekad meksikanci.... televisa presenta :)

nacelno dobra serija, vrijedi pogledati. ima nelogicnosti, ima nejasnih dijelova, ne u smislu da nije otkriveno "o cemu se tu radi", vec to jednostavno nema smisla, ili je jako plitko i nedoreceno.

druga sezona neizbjezna, ali to je danas tako.

necu nista o radnji, serija gledatelja vjesto navuce na pomisao da se radi o nekom supernatural horroru, i iako serija stvarno ima par maestralnih horror momenata, u osnovi nije horror. i bez obzira na atmosfericnost i maestralnost istih, oni su u osnovi nepotrebni, kako radnja odmice i kako gledatelj sve vise shvaca o cemu se tu radi, tako uocava nepotrebnost svega toga.

dobra serija, s interesantnom tematikom i kutom, ali nije bas za svaciji ukus, masa detalja je prikazana kroz simboliku, kroz percepciju, nekima se to vjerovatno nece svidjeti i smatrat ce je dosadnom i nerazumljivom, a ni spomenuti horror elementi jednostavno nece biti dovoljni da ih drze 8 dugih epizoda.

preporuka, uz ogradu.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
3 godine

Odgledao i Hotel Cocaine

Uvijek mi je žao što latinoamerički glumci dobiju uvijek malo nagrada, a ima ih hrpa odličnih.

Serija kao i već slične viđene, kraj sedamdesetih, mafija, potkupljeni visoki političari, policija, CIa, korupcija na svakom ćošku, otmice, mrtvih kao salate, sve već viđeno, malo mora biti i nelogičnosti, ali kažem, gledljivo jer je odlično isproducirano, izrežirano, američki producenti od osrednjeg naprave vrlo dobro.

7,5/10 (zbog odličnih latino glumaca i glumica)

合氣道
14 godina

Još jedan spin off Dexter: Resurrection će uskoro na ekrane, cijedit će i zadnju mogučnost da iskoriste odlični original dok na kraju ne zaseru.

14 godina

Pozdrav, ne mogu se sjetiti imena serije pa molim pomoc.

Radnja se odvija negdje gdje ima snjega, nesta nordicki mislim, manje mjesto ima problema sa zagadivanjem vode za sta je kriva tvrtka imucne obitelji, oni su nekakvi vampiri tako nesta, ima i incesta tu haha

To je sve cega se sjecam, kopam i ne mogu naci

9 godina
HOME123456 kaže...

Još jedan spin off Dexter: Resurrection će uskoro na ekrane, cijedit će i zadnju mogučnost da iskoriste odlični original dok na kraju ne zaseru.

ovo ustvari zvuci puno interesantnije nego prequel.

gledajuci original sin, pomislio sam da ce ovo biti one-liner, jedna sezona, jer, tko gleda, zna da su original sin ustvari dexova sjecanja, ili bolje receno ono cuveno "proleti ti zivot pred ocima", tako da pretpostavljam da ce se nova serija jednostavno nastaviti na dogadjaje iz new blood, i onih prvih par minuta original sin-a.

a svakako mislim da ce fanovi bolie docekati starog dextera nego bilo kakve pokusaje "novog".

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
15 godina
Strm kaže...

Pozdrav, ne mogu se sjetiti imena serije pa molim pomoc.

Radnja se odvija negdje gdje ima snjega, nesta nordicki mislim, manje mjesto ima problema sa zagadivanjem vode za sta je kriva tvrtka imucne obitelji, oni su nekakvi vampiri tako nesta, ima i incesta tu haha

To je sve cega se sjecam, kopam i ne mogu naci

Možda ovo?

https://www.imdb.com/title/tt9251798/

Tigar Krezumica
14 godina

Je, hvala puno 

13 godina

Šteta lošeg kraja

7 godina

Motherland. Paše mi serija. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
16 godina
Završil preksinoć sa Squid Game season 2.

Od samog početka nije mi to bilo to, previše sporednih stvari, premalo igara.
U sredini dolazi do dosadnih dijelova, dok kraj postaje daleko previše akcijski za ovu seriju.
I stvarno su pretjerali s krvlju na podu i razmrzavamjem iste.

Nekih 7/10

Treća bi prema svemu sudeći mogla biti bolja od druge, ali izgubila je druga sezona tu čar koju je imala prva.
11 godina

Jel netko gledao Escape at Dannemora?

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
14 godina
Super64 kaže...

Odlična mini serija.

11 godina
HOME123456 kaže...
Super64 kaže...

Odlična mini serija.

Mislim, sasvim slučajno sam naišao na ovu seriju. Nikad čuo da je igdje itko spominje. Pogledao sinoć 4 epizode u cugu, sad nastavljam. Serija mi je fenomenalna. Glumci bolesno dobri posebo Patricia Arquette, a Benicio najbolji još tamo od Sicaria 1.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
16 godina
Na kojem to servisu ima?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
9 godina
Pero Dinamit kaže...
Na kojem to servisu ima?

ima sigurno na Captain Jack Sparrow servis 

3 mjeseca

Jučer navečer krenuo ponavljati gradivo sa 1. sezonom odlične serije Severence. Inače danas izlazi prva epizoda 2. sezone 

14 godina
Pero Dinamit kaže...
Na kojem to servisu ima?

Imaš DM.

7 godina

Gledao sam je, sad mi je na zalost u magli. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
10 godina

šta ne vičete da je Severance druga sezona vani...

13 godina
A majketi ja umirem od dosad ..na 3 epizodi 1. sezone…kako ovo moze imat 8.7/10…silim se da dojdem do dobrog i zanimljivog dijela…
AUDIOFIL
3 mjeseca
volegradele kaže...
A majketi ja umirem od dosad ..na 3 epizodi 1. sezone…kako ovo moze imat 8.7/10…silim se da dojdem do dobrog i zanimljivog dijela…

Slažem se kolega, malo je sporija radnja u prvoj polovici sezone i dosta je upitnika nad glavom, ali kada se sve krene rasplitati prema kraju postaje zanimljivije. Iskreno meni odgovaraju ovakve "čudne" serije koje te polako uvlače u svoj svijet misterija i zagonetki.

13 godina
Ma volim i ja ali ono pocetak je depresivan ajme…a valjda cu izdrzat do raspleta!
AUDIOFIL
10 godina

i ja sam na početku jedva izdržao...

16 godina

ja sam prvi put nakon 3. epizode prekinuo gledanje, pa sam na racun odlicnih kritika odlucio krenut ponovo i dobro da jesam. 

za drugu sezonu cekam da se skupi nekolko epizoda da krenem gledat jer pretpostavljam da ce u 1. i 2. ep bit zesci mindfuck. 

13 godina
Evo 5 zavrsena jedva izdrza….😢😅
AUDIOFIL
14 godina
volegradele kaže...

Imam isti problem sa serijom  The White Lotus, svi je hvale pa rekoh da pogledam, 1. sezona dosadna do bola i vjv drugu SE neču ni gledati.

16 godina
HOME123456 kaže...
volegradele kaže...

Imam isti problem sa serijom  The White Lotus, svi je hvale pa rekoh da pogledam, 1. sezona dosadna do bola i vjv drugu SE neču ni gledati.

A eto meni je prva sezona odlicna, druga malo losija ali poprilicno sam zadovoljan i sa njom. 

Sto ljudi sto ćudi, sto zena 200 sisa 

16 godina
Berlin (S1)

Završil sinoć s gledanjem i jako sam zadovoljan. Serija definitivno ima Money Heist štih i atmosferu, a Berlin kao drugi najkarizmatičniji lik serije, jako je dobro "obrađen" i ovdje. Velika pljačka i snažni odnosi među likovima, te dvije dobro nam poznate inspektorice, sve su kaj se od serije i traži.

Druga sezona je potvrđena i jedva čekam.
Velika preporuka.

9/10
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice