Elektronska glazba
- poruka: 6.813
- |
- čitano: 995.538
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovi remixani Imagine je predobar! Moga bi sad čitavi post samo to.
Ali neću glupo mi je.
Čekaj, zar je Arminu drugo umjetničko ime Gaia? Preglupo...pa zašto? o.O
Pa nije samo Gaia,ima ih puno a i nije jedini koji ima puno aliasa.A za mix,nije loše ali ne možeš mi u trance mixu mixat drugu stvar u breakdownu,tj. ponovnom buildu.Sva ljepota trancea je upravo u build up-u pa breaku,
barem po mom mišljenju.
Malo miješanog:
Vast Vision-Ambrosia(Arctic Moon Remix)
Indecent Noise-Acid Rampage
Čekaj, zar je Arminu drugo umjetničko ime Gaia? Preglupo...pa zašto? o.O
Pa nije samo Gaia,ima ih puno a i nije jedini koji ima puno aliasa.A za mix,nije loše ali ne možeš mi u trance mixu mixat drugu stvar u breakdownu,tj. ponovnom buildu.Sva ljepota trancea je upravo u build up-u pa breaku,
barem po mom mišljenju.
Pa baš se i ne bi složia s ovim ali nema veze..... Po meni je jedina greška šta nisan malo ranije utiša Rain, ali sad mi se neda popravljat.
I znan da ovaj ima puno aliasa, to je reka u jednon intervjuu....da ih koristi kad radi malo drugačiju muziku....ali ovo je u njegovom stilu.
Sorry, za offtopic, ali zna netko neku pjesmu, house je i ima malo francuskog. Mislim da je novija i na početku pjesme pjevač kaže "Allo, allo" ili tako nešto.. Youtube search ne daje rezultat.
Sorry, za offtopic, ali zna netko neku pjesmu, house je i ima malo francuskog. Mislim da je novija i na početku pjesme pjevač kaže "Allo, allo" ili tako nešto.. Youtube search ne daje rezultat.
Da nije ova?
Edit: Preduhitrilo me.
Je ova "Alors on danse", hvala svima :D
Dobra fora eterna :D
Gareth Emery - Global
Paul van Dyk ft. John McDaid - Home (Cosmic Gate Remix)
4:41 - 5:30 aaaaaaaaaaa
Dada Life - Let's Get Bleeped Tonight (Tiesto Remix)
Gareth Emery @ Trance Energy 2010 - Nenes Pascal Feliz - Platinum (Ben Gold Remix)
whoaaaawoooohoosdfjfydapsčččč hihihihi
Prvi link. Jel to minimal techno?
da! inace prije je suncica pustala progressive i tech trance(prije par godina).
Hebi ga bilo je partija ko blata,sjecam se da je u os svaji vikend bio party i to oba dana(pet i sub) pa makar neki manji party. petkom underground session u oxygenu pa sub nesta pravo,drumatica ili sl. najdrazi party u OS su mi industria 1 & 2,ajme onaj prostor i floor na onoj skeli,cisti underground.
Sunny Lax & Solex-Out of this World(Mike Koglin Remix)
Skytech-Rocket Science
Mat Zo-24 Hours
I ako netko želi glasati za tune of the year na ASOT-u,može ovdje.
da!
Ok. IMO, najgori podzanr elektronske glazbe.
da!
Ok. IMO, najgori podzanr elektronske glazbe.
je u k je,ja ga isto bas neslusam,ima tek ponesto dobri stvari. ..ali nije najgori,kud ces gore od basshuntera i sl.