DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DJ kutak
FiCoO kaže...

Moze li mi netko objasniti gdje ste vi ucili i kako postali dj? Ja bih htio malo u te vode samo nemam neko usmjerenje i sl. I sto mi za pocetak preporucate te koliko kosta neka skromna oprema za dj? hvala

DJ nemozes postati samo tako preko tutorijala ili sl.

Bitno je da imas osijecaja za ritam i muiziku, da te to interesira, a onda na red dolazi potrebno znanje da to ostvaris,

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 23:10 (xZero).
14 godina
xZero kaže...
FiCoO kaže...

Moze li mi netko objasniti gdje ste vi ucili i kako postali dj? Ja bih htio malo u te vode samo nemam neko usmjerenje i sl. I sto mi za pocetak preporucate te koliko kosta neka skromna oprema za dj? hvala

DJ nemozes postati samo tako preko tutorijala ili sl.

Bitno je da imas osijecaja za ritam i muiziku, da te to interesira, a onda na red dolazi potrebno znanje da to ostvaris,

Pa nebi ni pomislio na to da nemam ritma i osjecaja. Naravno da me interesira {#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Pogledaj malo postove iza, meni je onaj @kennydj bia nešto malo objasnia.

Evo šta ti ja mogu reć. Mada ja (još) nisan ništa postiga.

Mixaj, uploadaj na internet, govori prijateljima da to želiš i da se time baviš. Registriraj se @ SoundCloud, tamo ti je najbolje za uppanje mixeva/setova...

Pa ako si dobar neko te možda primjeti i nešto ti ponudi. Npr, meni je ovaj moj prjatelj ponudia da....evo sad ovde di ja živin uskoro bit jedna fešta pa možda ja buden pušta muziku. A i, sad je u Splitu ovaj Enter Summer festival,(ajde event-DJ contest; ali budimo realni to nemogu, neman ni nikakvu opremu niti išta).

Počet ti je najbolje u VirtualDJ-u, opcija nema previše ali jednostavan, najbolje za početak. I onda kad nešto napraviš usporediš sa setovima/mixevima nekih profića pa vidiš....

Dalke za početak samo mixaj na kompu, ako ti bude išlo, onda kupi nešto opreme. Za početak ti je najbolje neki kontroler(1000-2000kn)

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 0:55 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
FiCoO kaže...

Pogledaj malo postove iza, meni je onaj @kennydj bia nešto malo objasnia.

Evo šta ti ja mogu reć. Mada ja (još) nisan ništa postiga.

Mixaj, uploadaj na internet, govori prijateljima da to želiš i da se time baviš. Registriraj se @ SoundCloud, tamo ti je najbolje za uppanje mixeva/setova...

Pa ako si dobar neko te možda primjeti i nešto ti ponudi. Npr, meni je ovaj moj prjatelj ponudia da....evo sad ovde di ja živin uskoro bit jedna fešta pa možda ja buden pušta muziku. A i, sad je u Splitu ovaj Enter Summer festival,(ajde event-DJ contest; ali budimo realni to nemogu, neman ni nikakvu opremu niti išta).

Počet ti je najbolje u VirtualDJ-u, opcija nema previše ali jednostavan, najbolje za početak. I onda kad nešto napraviš usporediš sa setovima/mixevima nekih profića pa vidiš....

Dalke za početak samo mixaj na kompu, ako ti bude išlo, onda kupi nešto opreme. Za početak ti je najbolje neki kontroler(1000-2000kn)

Ja sam dosad od postignuca pustao mjuzu frendu na rockasu, i na nekoj zurci kod mene u mjestu. {#}

Od opreme sam imao laptop, mixer, i iznajmljeni pult/kontroler.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 1:02 (xZero).
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Ja sam dosad od postignuca pustao mjuzu frendu na rockasu, i na nekoj zurci kod mene u mjestu. {#}

Kako je bilo, šta si pušta, jel išta dobro ekipa reagirala? {#}

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
xZero kaže...

Kako je bilo, šta si pušta, jel išta dobro ekipa reagirala? {#}

Pusto sam track set koji sam prije toga posebno pripremao uz naravno nesto vise mixanja na licu mjesta. Naravno tu nisam izostavio LOca People, kao ni ostale fantasticne stvari od Davida Guette, Afrojacka, Erica Navarre i jos nekih poznatijih DJ-a.
Bio mi je to prvi nastup, ako se moze tako nazvati, pa me grizla trema, napravio sam dvije male greke (nedopustivo za live nastup), na srecu valjda nitko nije primjetio jer sam brzo ispravio, jbg trema :D.

Ekipa je reagirala fantasticno, tako da sam bio izuzetno zadovoljan.

Pogledat cu ako je tko snimao od prisutnih pa postavit sliku na YouTube

Sto se frendovog rockasa tice, tu nije bilo nista posebnog reagiranja ekipice jer su svi bili pijani ko guzice. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 2:02 (xZero).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Moj novi RMX

Release name:DJ D4rkXel - Martijn Ten Velden - I wish you would RMX

Album: Mixes of 2011

Type: RMX

Genre: ProgressiveHouse

Duration: 00:23:54

http://soundcloud.com/dj-d4rkx3l/martijn-ten-velden-i-wish-you

EDIT: Napokon uploadano na SOundCloud. Novi link.

1 Jako Loše
2 Loše
0 Dobro
0 Jako Dobro
1 Odlično
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 5:33 (xZero).
14 godina
DJ kutak

Skinuo virtual dj, polako se navikavam na sve one kontrole i sl. jel mi moze ko rec ja nisam nigdje nasao mozda ni nema onako kao gumb za bass u pozadini onako samo jedan udarac. Ima li toga uopce?

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
DJ kutak

I ako je netko voljan da mi malo pokaze sve te kontrole cemu sluze i sl...mozemo se dogovoriti preko facebooka, xfirea, steama, teamspeak kaj god al da malo skuzim sve te opcije. hvala

15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

I ako je netko voljan da mi malo pokaze sve te kontrole cemu sluze i sl...

Evo ja ću ti.

Prvo stavi skin koji ti najviše odgovara, meni je najbolji MixLab v3.1

Imaš dakle dva decka(bar na tom skinu), između njih ti je mixer.

Na mixeru imaš EQ(tu pojačavaš/smanjivaš bass, mid i treble), crossfader(za pribacivanje sa jedne pjesme na drugu, jednu pojačava drugu stišava), i za pojačavanje/stišavanje glasnoće za pjesme na oba decka.

Na decku imaš pitch(za BPM pjesme), play, pause(kad dva puta pritisneš - stop), loop set(ako oćeš da ti se neki dio pjesme ponavlja), ovaj ka ekran na kojem vidiš tu "strukturu" pjesme, sync(to je jako važno, to pritisneš kad mixaš obe stvari u isto vrime, pa da bi se BPM poklopia), za puštat efekte(effects) i dodavat samplove(loop sampler).

I još dole ispod toga svega.... Prvo ovo browse ti je za nać pjesme, sampler za radit samplove, effects za radit efekte, i record za snimat mix.

Ako ti nešto nije jasno pitaj.

A meni bi dobro doša tut za nešto u FL-u {#} npr. kako napravit remix.

@xZero, tia bi poslušat mix, ali ti neradi link. Ni jedan ni drugi.

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 21:10 (dr. zlo).
14 godina
dr. zlo kaže...
FiCoO kaže...

I ako je netko voljan da mi malo pokaze sve te kontrole cemu sluze i sl...

Evo ja ću ti.

Prvo stavi skin koji ti najviše odgovara, meni je najbolji MixLab v3.1

Imaš dakle dva decka(bar na tom skinu), između njih ti je mixer.

Na mixeru imaš EQ(tu pojačavaš/smanjivaš bass, mid i treble), crossfader(za pribacivanje sa jedne pjesme na drugu, jednu pojačava drugu stišava), i za pojačavanje/stišavanje glasnoće za pjesme na oba decka.

Na decku imaš pitch(za BPM pjesme), play, pause(kad dva puta pritisneš - stop), loop set(ako oćeš da ti se neki dio pjesme ponavlja), ovaj ka ekran na kojem vidiš tu "strukturu" pjesme, sync(to je jako važno, to pritisneš kad mixaš obe stvari u isto vrime, pa da bi se BPM poklopia), za puštat efekte(effects) i dodavat samplove(loop sampler).

I još dole ispod toga svega.... Prvo ovo browse ti je za nać pjesme, sampler za radit samplove, effects za radit efekte, i record za snimat mix.

Ako ti nešto nije jasno pitaj.

A meni bi dobro doša tut za nešto u FL-u {#} npr. kako napravit remix.

Di ima tih skinova? to trebam skinut ili? i ako mozes da se cujemo prek nekog chata da mi objasnis kontrole ili preko teamspeaka

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

A srry tek sad vidim da link vise ne radi. Pokusat cu opet uploadat na SoundCloud. ;)

EDIT: Eno novi link je u updatean.

http://soundcloud.com/dj-d4rkx3l/martijn-ten-velden-i-wish-you

U mixu ima gresaka, moram priznati jer se osjete, ali moja isprika je to sto sam bio pospan i zahvaljujuci tome i dezorijentiran jer sam mix radio u 4 ujutro :D

O mom (ne)spavanju dovoljno govori i vrijeme pisanja ovog posta {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 5:32 (xZero).
15 godina
DJ kutak

evo jedan moj remix pa recite šta treba ispravit da može ic na soundcloud (tamo nisam stavio jer ipak imam 16 followersa pa da se ne brukam xD) ^^ :D

http://www.mediafire.com/?dvxsatn3q3e2jwo

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
14 godina
loky4i4 kaže...

evo jedan moj remix pa recite šta treba ispravit da može ic na soundcloud (tamo nisam stavio jer ipak imam 16 followersa pa da se ne brukam xD) ^^ :D

Meni Je Mix ok može proć, ali u neki djelovima pjesme ima previse nabacanih efekata(ritmova).Onaj loop in(ili kako vec) je jako lose izveden :P , i nako dvije (ajmo reć dizalice) ritam pocinje ispocetka polako nabacivanjem basa i ostalog. To treba nako dizalice razderat (refren). Ima još toga što se mora popravit , al sve u svemu ok :D nije loše. Da jos napomene, na nekim mjestima ti je zatrzala (oko 2-3 puta)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 22:06 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Moj novi RMX

Iskreno, ovo mi je loše. Prijelazi se malo previše primjete i nema ti beatmatcha.

I, koliko si toga ovde mixa, koliko ja vidin svega 5-6 stvari....

Probaj slušat malo neku radio stanicu di puštaju pravi DJ-evi pa gledaj kako tamo rade prijelaze....

Npr, ova ti je dosta dobra, ima svaki žanr elektronske muzike, odaberi ono šta tebi odgovara.

EDIT: lol, pa nije to remix nego mix.

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:39 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Evo ti i moj komentar.

Prvi prijelaz mi i nije baš dobar, stavia si buildup nakon buildupa.....(kako kolega kaže - dizalice ;) xD) Možda bi bilo bolje da si jedan malo veći loop(sa efektima) napravia prije nego si potpuno pribacia na ovu Deniz Koyu - Tung.

Ovaj drugi prijelaz sa "Tung" na "C'mon" je dobar.

Ovo treće, kako si prije breaka na "C'mon" ubacia dio iz ove druge, to mi se sviđa.

Sve u svemu, nije loš, može proć.....{#} Ali još malo poradi.

Btw, ja dok nekupin neki kontroler ili se naučin na nešto bolje od VDJ neću ništa više novog radit. VDJ mi je pre slab, pa se samo iznverviran dok radin, za kontroler kad skupin, a druge programe kad mi se bude dalo pručavat...

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
loky4i4 kaže...

Evo ti i moj komentar.

Prvi prijelaz mi i nije baš dobar, stavia si buildup nakon buildupa.....(kako kolega kaže - dizalice ;) xD) Možda bi bilo bolje da si jedan malo veći loop(sa efektima) napravia prije nego si potpuno pribacia na ovu Deniz Koyu - Tung.

Ovaj drugi prijelaz sa "Tung" na "C'mon" je dobar.

Ovo treće, kako si prije breaka na "C'mon" ubacia dio iz ove druge, to mi se sviđa.

Sve u svemu, nije loš, može proć.....{#} Ali još malo poradi.

Btw, ja dok nekupin neki kontroler ili se naučin na nešto bolje od VDJ neću ništa više novog radit. VDJ mi je pre slab, pa se samo iznverviran dok radin, za kontroler kad skupin, a druge programe kad mi se bude dalo pručavat...

probajte MixMeister,odličan je za mixanja ali nije standardan( nema 2 decka već se trackovi slažu kao u onom nerinom programu)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
DJ kutak
za sve ljubitelje club house mjuze otvorena facebook stranica Clubdance Clubdancehouse
14 godina
DJ kutak

e dj-evi :D

prodajem mixetu Numark iCDMIX 2, cijena 2000kn nije fixna. kontakt na pp

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
xZero kaže...

Moj novi RMX

Iskreno, ovo mi je loše. Prijelazi se malo previše primjete i nema ti beatmatcha.

I, koliko si toga ovde mixa, koliko ja vidin svega 5-6 stvari....

Probaj slušat malo neku radio stanicu di puštaju pravi DJ-evi pa gledaj kako tamo rade prijelaze....

Npr, ova ti je dosta dobra, ima svaki žanr elektronske muzike, odaberi ono šta tebi odgovara.

EDIT: lol, pa nije to remix nego mix.

Ma znam da je loše, i znam kako se rade prijelazi, nisam pocetnik...

Radio sam mix podosta umoran u 4 ujutro, sto opravdava ovako los mix, ipak sam ga iz nekog cudnog razloga objavio...

13 godina
neaktivan
DJ kutak

Pozdrav!! evo citam temu pa reko da i ja nesto napisem!! evo bavim se mjuzom(house) 3 god. iskljucivo mixanje,produciranje slabo.trenutno sam jos na traktor dj-u i behringerovoj mikseti,ali razmisljam neki kontroler kupiti!! imao sa par privatnih party-a i dobro je proslo.. :) evo ako je netko zainteresiran za moj mix moze poslusat na : http://soundcloud.com/tomca-deejay/house-party-vol-6-mixed-by . Uživajte i naravno nabacite koji komentar!! :)

14 godina
neaktivan
DJ kutak

Moj odgovor decku koji je pitao kako postati dj, ali eto i moj post opcenito {#}

Svi kazu, kupi miksete, opremu, miksaj, kupuj ploce...i dalje, ali gotovo svima to je prvi odgovor. Meni to nema smisla, ne kazem da ne moze nekoga odvesti negdje, ali postoje i drugi nacini!

Moj savjet je: zanemari to. Ne treba ti nikakva oprema osim racunala i dj programa, iako je za pocetak i audio player dovoljan. Ja bih (i jesam) na pocetku potpuno zanemario mixanje. Posve ti se ljudima, oktrij sto vole."Izmisli" njuh za pjesme koje ce ljudi voliti. Jeste vidjeli kada dja koji je odlican u mixanju, radi savrsene prijelaze, udubljen je u svoju mixetu i glazbu koju pusta, ocito je da se on trudi i uziva..ali klub je poluprazan, ljudi plesu na silu i nisu bas zadovoljni? O tome pricam.

Osjecaj za ljude. Prvo sto treba svakome jer mix i prijelazi mogu biti i losiji za pocetak ali bez ljudi na podiju nema nicega. Ne budite egoisticni, pustite neku pjesmu i ako je ne volite a znate da ju ljudi vole? Radi koga ste tu, njih ili sebe? Ako radite u istom klubu duze vrijeme, trebate gledati vise u ljude i podije nego u mixetu. Pamtite koje stvari vole, sto puni podij? Sto spusta atmosferu? Vidite li da na ono sto sada pustate ljudi odlaze, promijenite plocu! Ako pola sata nitkone plese na house glazbu, zavrnite rnb! Bitno je napuniti i zadrzati podij, kasnije je lagano {#}

Zatim, naslusanost. Naslusanost do bola. Posvetili se jednim ili svim glazbenim pravcima, slusajte sve sto se moze slusati. Kod dva jednaka dja naslusanost cini razliku, plus sto vasa naslusanost dize kriterije za kvalitetan glazbeni odabir - mozda vam se neka stvar svidja samo jer niste culi bolje a stvar je zapravo katastofa.

Osjecaj za pjesme. Pod time mislim osjecaj za pustanje pjesama redosljedom kojim se poklapaju ritmicnost i melodicnost pjesama, pogotovo ritmicnost. Sloziti mix od deset pjesama koji dobro zvuci - deset dobrih pjesama pustenih losim redosljedom zvuci lose, i vice versa.

Zatim, nakon sto ste u stanju prpeoznati sto ljudi zele i pustati to u ritmu i melodicnosti, mozete se uhvatiti mixanja, sto nije problem ukoliko ne zelite izvoditi akrobacije koje su teze od produciranja glazbe valjda {#}

Receno se odnosi na sve vrste glazbe. Ja radim kao dj 8 godina, prvih pe godina (!!) sam pustao glazbu u winampu i sve je bilo savrseno. Moj koleg je radio u dj programu i mizao i nikada nije imao amosferu kao ja.

Volim svu glazbu, naravno pretezito pustam house, dance, rnb, ali putem tematskih veceri i radio emisija radio sam gomilom glazbe - blues, jazz, rock, pop, lounge, world, od pedesetihpa nadalje.

Ljubav prema glazbi, osjecaj za ljude, i osjecaj za ritmicnost i melodicnost - mixanje ce doci sa vremenom..

Eto moje misljenje, koje je za mene radilo.. {#}

Kakav alat takav majstor, vrijedi za zidare pa tako i za dje. Trazite nove i pametne nacine sortiranja glazbe jer kako se kolicina iste povecava problem ih je sve sloziti tako da se sto lakse slozi playlista (cak u jednom zanru, nedaj boze sve skupa drzati).

Sto ja koristim, najosnovnije:

VirtualDj

Mp3Tag

Foobar2000

Adobe Audition (ex. Cool edit)

I NE pustajte glazbu lose kvalitete, moj kriterije je mp3 ne ispod 248kbps ako vec ne FLAC (zaboravite svu najnoviju glazbu u velikim kolicinama u flacu - lako ga je naci kada su u pitanju razni hitovi - kada zelite lounge kompilaciju koja ima za skinuti na dva tri torrenata na cijelom netu..).

Pozdrav svima

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 17:52 (Dragon23288).
15 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

Slažen se, al opet ja mislin da je mixanje važno i za početak. Pa nemoš to zanemarit! Kako ćeš dospit u taj club, ko će te zvat ako ne neko kome si pokaza da znaš mixat?

A i ne samo to. Može tebi izbor stvari koje puštat bit vrh, ali ako neznaš osnove mixanja ka šta je npr. beatmatch, onda zaqurac....

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 19:23 (dr. zlo).
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Dragon23288 kaže...

Slažen se, al opet ja mislin da je mixanje važno i za početak. Pa nemoš to zanemarit! Kako ćeš dospit u taj club, ko će te zvat ako ne neko kome si pokaza da znaš mixat?

A i ne samo to. Može tebi izbor stvari koje puštat bit vrh, ali ako neznaš osnove mixanja ka šta je npr. beatmatch, onda zaqurac....

dobro podrazumijeva se da su prijelazi cisti - a to sa danasnjim programima izvedes bez truda gotovo. Mislio sam na "pravo" mixanje, pustajne vise stvari odjednom, rada sa acapellama i slicno!

13 godina
neaktivan
DJ kutak

Evo da se i ja uključim u temu, počeo sam prije neka 3 tjedna malo mixati u Virtual DJ-u, DSS DJ-u i sličnim programima... Planiram si kupiti Numark kontroler Mixtrack 1400kn košta i slušalice ili Numark Red Wawe ili Stanton PRO DJ 2000, i htio bi se time baviti, za svoj gušt, jer jednostavno me opušta mixanje, pokušavanje mixanja i te radnje, ako me shvačate... Da li se isplati uzimati taj kontroler i slušalice ? Učio bi koliko treba, odnosno vježbao, jer sam fanatik za mixanjem i glazbom opčenito, pratio tutoriale i mixeve drugih pa  pokušavao sam nešto složiti postepeno... Pa ako možete dat koji link sa tutorialima i slično, i slobodno napišite mišljenje o ideji, o Numarku, o slušalicama, preporuku itd...

Jack Daniels is the way to go !
15 godina
neaktivan
DJ kutak

U zadjne vrijeme konstantno imam problema s uploadom pjesama na soundcloud. Nekad moze normalno, nekad me hebe. Evo vec 2h pokusavam uploadat novu stvar koju sam napravio, upload dodje do 80% i onda se vrati na 0%, zatim opet dodje ali ovog puta nesto vise pa opet se vrati na 0% i onda opet ide upload i onda dodje do 47% i opet se vrati na 0%, kako kad. Do mene nije(bar mislim) jer na sve stranice mogu normalno uploadat.

Zanima me dal jos ikoga tako hebe soundcloud pri uploadu?

14 godina
neaktivan
DJ kutak

Evo ovako pitanje za vas, koji program je bolji vama: VirtualDj ili TraktorDjStudio?

Meni je mozda Traktor bolji, ima nekih jednostavnih opcija koje Vdj nema, kao sto autofader pritiskom na jednu tipku, dok ga u vdju moras rucno prebacivati na drugi kanal, sto je nezgodno ako uz to zelis neki efekt ili vec neku dodatnu radnju. Ali zato Traktor ima katastrofalan, ma prestrasan browser, nekoga treba tuci radi toga. Mali i nepregledan, za razliku od onog u vdju koji je odlican. Efekti su mi kod jednog i drugoga odlicni, s time da ih imas vise u vdj, koji ima i video efelte, mogucnost snimanja kamerom, slideshow, itd. Vdj mi je i pregledniji.

Najveci nedostatak vdja je kako mi se zasada cini los beatmatch, jednostavno ne radi puno vise puta nego sto bio to bio slucaj u traktoru. Na gomili pjesama ne uspije napraviti sync ili se odjednom sjeti napraviti pitch change i onda to zvuci lose. Na Traktoru to radi super.

Najveci i za mene neoprostivi nedostatak traktora je sto otprilike za svaku petu pjesmu kaze da ima drm zastitu ili da ne moze svirati tu vrstu datoteke (iako je mp3 ili flac kao i ostale), dok u vdj mozes utrpati bilo koji format.

Moj winner: VirtualDj iako sa nekim djecjim bolestima.

15 godina
Dragon23288 kaže...

Najveci i za mene neoprostivi nedostatak traktora je sto otprilike za svaku petu pjesmu kaze da ima drm zastitu ili da ne moze svirati tu vrstu datoteke (iako je mp3 ili flac kao i ostale), dok u vdj mozes utrpati bilo koji format.

meni se to nije nikad desilo u traktoru :/ 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
13 godina
neaktivan
DJ kutak

http://soundcloud.com/tomislav91/summer-groove

Moj novi set, rađen iz dosade :D, svi komentari su dobrodosli, ako je tko zainteresiran za tracklistu neka se javi

15 godina
neaktivan
tomislav91 kaže...

http://soundcloud.com/tomislav91/summer-groove

Moj novi set, rađen iz dosade :D, svi komentari su dobrodosli, ako je tko zainteresiran za tracklistu neka se javi

Prijavi se za DJ Contest na Enter 2011 {#}

http://www.enter-festival.com/

event - dj contest

EDIT: tek sad vidin, netraju prijave više

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 17:24 (dr. zlo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice