Olegovu biografiju!
Može i autobiografiju.
Olegovu biografiju!
Može i autobiografiju.
Olegovu biografiju!
Može i autobiografiju.
Zapravo sam mislio na autobiografiju,da.Ali može i obična biografija.
Imam jedan mali prijedlog za poboljšanje u našem omiljenom časopisu.
Vjerujem da bi nam svima bilo lakše prosuđivati neki uređaj,kada bismo znali koliko mu traje baterija. Ugl,volio bih vidjeti oznaku sa trajanjem baterije kod svakog uređaja koji ih koristi,ne samo kod prijenosnika i njihovih podvrsta.
Znači da se oznaka baterije i njeno trajanje stavi i kod fotoaparata,glazbenih svirača,smartphone-a,tableta,kamera,bežičnih periferija itd.
Što kažete?
26 | Da |
---|---|
1 | Ne |
Znači da se oznaka baterije i njeno trajanje stavi i kod fotoaparata,glazbenih svirača,smartphone-a,tableta,kamera,bežičnih periferija itd.
Što kažete?
Review-ovi njihovih mobitela su smeće, sjećam se kakvi su review-ovi grafičkih kartica bili u PC Chip-u prije 5 godina (performanse ocjenjivane zvjezdicama i četvrtina stranice teksta i za top modele). Takve su danas recenzije mobitela u BUG-u.
Što se smartphone-a tiče, trebali bi uvesti 5-10 benchmark-a i voziti ih na svakom modelu. Ne da nas lažu kao Sve se činili brže nego na Nokia-i.
I trebali bi uvesti QR kodove direktno u tekstu, svakako su oni glupi naslolvi tipa: Ponoć je stigla u grad svima dosadili.
Review-ovi njihovih mobitela su smeće, sjećam se kakvi su review-ovi grafičkih kartica bili u PC Chip-u prije 5 godina (performanse ocjenjivane zvjezdicama i četvrtina stranice teksta i za top modele). Takve su danas recenzije mobitela u BUG-u.
Što se smartphone-a tiče, trebali bi uvesti 5-10 benchmark-a i voziti ih na svakom modelu. Ne da nas lažu kao Sve se činili brže nego na Nokia-i.
I trebali bi uvesti QR kodove direktno u tekstu, svakako su oni glupi naslolvi tipa: Ponoć je stigla u grad svima dosadili.
Ah,čuj-ne pišem ih ja.
Usporedni test pretraživača, da vidimo koliko su se popravili ili nisu u odnosu na zadnji takav test u magazinu.
usporedni test noviteta u mobilnoj industriji....
Kad ce novi Iphone.
gramatičke lekcije...
Na forumu sam aktivan skorom godinu dana, ali BUG čitam, ohoOHoOhoHooO, pa se malo i ljutim na dečke u ekipi koji su "nekada" radili i "neke" druge zanimljive i interesantne teme, primjetio sam da već najmanje dvije godine nisu niti malim prstom maknuli po tom pitanju, a tema koja mene pere je foto aparati i to, DSLR foto aparati !
Ne pričam o školi slikanja, jer se podosta već priča o programima za uređivanje fotografija, što btw me ne smeta uopće i apsolutno podržavam, ali, ALI, što je nova na današnjem tržištu, već duuuuuuugo NULA , zar slijedjeći puta moram uplatiti da bude nešto na takvu temu, ili
????
Osobno sam u planiranju nabavke jednog Nikona D700, paaaaa, ako bi mogla usporedba po razini kvalitete kategorije modela ili samo Nikon aparata, evo sada na tržište dolazi novi Nikon D4 !!
Nije da nema materijala, samo da se neko želi potruditi, pa makar sa kojim foto aparatima slikate po raznim sajmovima IT opreme, dam se kladiti da imate nešto opako, da niste naoružani sa jednim Vrhunskim, pa daklem, lijepo molim, inadam se da neću duuugo predugo čekati
!!!!
BTW; ako netko zna, jer nikako ne mogu pronaći na BOL-u, da li je i kada učinjen ikakav test ili osvrt na Nikon D700 foto aparat, bio bih jako zahvalan ako bi netko bio toliko ljubazan da me uputi u temu, temu na forumu sam našao, ali ne i na BOL-u !
Ionako stiskaju sadržaj na pola stranice, čudo da su dali za jednu igri Olegu tri stranice, a ti bi još i audio-video sekciju. To je off-topic pa Bug je oduvijek imao PC komponente na repertoaru i poznate teme broja...
Volio bih vidjeti test SonicGear Armagedon A7 zvučnika.
I ako može jedan lijepi članka o tome kako uvesti u HR neke komponente koje nisu dostupne kod nas.
Isto tako, zvučnici su stvar audio tehnike i premalo mi zvuče Pc-iaški.
ITX maticne i vezano uz to kako iskoristit takvo racunalo (server, web server, nas...)
Može može, kao protuteža ovim media-gonjačima
Ma još i to, možda samo poneki model sa LAN priključkom i sl. USB konekcijom i sl. ali sad tevejce ganjat u PC časopisu, ludilo!
Ja oćem za slijedeću temu "Mobile Ivy Bridge processori & Laptopi koji će ih "ugostit"" Priti pliz
A pošto ja volim šaraf't, i što više DIY projekata
Može jedna mala zamolba za cijenjenu nam redakciju?
Volio bih kada bi BugTV bio u cijelosti dostupan na BOLu kada izađe časopis. Ovako na kapaljku je malo bezveze.
P.S. Davno sam raskrstio sa optičkim medijima pa ni ne posjedujem čitače za iste.
Volio bih vidjeti članak koji secira državne službe (policija, pravosuđđee, Uskok, MORH) i koliko su potkovani i stručni po pitanju nedozvoljenih i kažnjivih računalnih prijestupa (ne znam bolji izraz ali ne mislim samo na piratluk već i upadanje u tuđe mreže i ine stvar). Koliko pridaju obuci i uvrštavnju novih tehnologija u svakodnevni rad.
Volio bih vidjeti članak koji secira državne službe (policija, pravosuđđee, Uskok, MORH) i koliko su potkovani i stručni po pitanju nedozvoljenih i kažnjivih računalnih prijestupa (ne znam bolji izraz ali ne mislim samo na piratluk već i upadanje u tuđe mreže i ine stvar). Koliko pridaju obuci i uvrštavnju novih tehnologija u svakodnevni rad.
To možeš vidjeti na vijestima kada se radi istrage odnose i monitori.
To možeš vidjeti na vijestima kada se radi istrage odnose i monitori.
Upravo o tome bih htio da pišu. BUG (i ostala izdanja BUG d.o.o.) godinama pišu i podižu razinu poznavanja IT-a kod običnog i geekovski nastrojenog puka. Jedna dobra stručna kritika po prethodno navedenim službama bi bila itekako poželjna.
Zanima me da li postoji plan o osnivanju ili možda već postoji služba (na nivou države) koja daje suport kad su u pitanju specijalistička znanja potrebna za prikupljanje relevantnih dokaza.
Više softvera, konkretnih rješenja problema, tutorijala i sl.
Više softvera, konkretnih rješenja problema, tutorijala i sl.
Potpis.
ma u BUG-u ima tema za svakoga, kad bi se htjelo svakome ugoditi, bi BUG ima cirka 2000 stranica i izlazio tjedno :) , kako nagradna igra postoji možda nebi bilo slabo napraviti natjecanje za izradu custom case-a s obzirom da je rubrika samogradnja puna uradaka pa bi bilo lijepo da neko za svoj trud primi neku nagradu ili barem sliku uradka u BUG-u pa da se hvali kako je najveći baja u svojem susjedstvu :)
o cosplay sisatim japankama + kojA SLIKA (games master babes) al to necu nikad docekat..
Nemorate me odmah nabiti na križ radi ovoga,ali Mogli biste odraditi test tableta.Tu ne mislim na razvikana imena poput ipada i galaxy taba za koje smo svi čuli,nego za neke manje poznate proizvođače (samim tim i jeftinije). Dobar primjer za to je Prestigio Multipad linija,jeftina je a u radu se dobro ponaša
Želio bi malo o kućnim projektorima. Nekakav test, recenzije, i tako...
Test/recenziju novog GTX-a :DD
Novi Ubuntu LTS.
Njegov ISO na DVDu kao +program u temi broja
Zadnji Ubuntu je bio 6.06, a zadnji veliki ISO Fedora prije 4 godine!
A osim toga ovo je prvi LTS koji traje kao i serverska verzija (i nesto je veci).
Real life usporedbu SATA2 i SATA3 SSD-ova. Dakle boot time, vremena potrebna za pokretanje aplikacija, učitavanje igara i sl.
Ne znam zašto, ali imam dojam da stari SATA2 SSD-ovi mogu rame uz rame konkurirati novim SATA3 SSD-ovima ako govorimo o iskustvu svakodnevnog korištenja, a ne benchmarcima, a da pritom nude znatno bolji omjer cijene i kapaciteta.
Novi Ubuntu LTS.
Njegov ISO na DVDu kao +program u temi broja
Zadnji Ubuntu je bio 6.06, a zadnji veliki ISO Fedora prije 4 godine!
A osim toga ovo je prvi LTS koji traje kao i serverska verzija (i nesto je veci).
Mislim da bi temu broja trebalo posvetiti Linux-u. Puno novih stvari se kotrlja, o kojima se manje više priča u krugu zajednice. Kako je Bug i edukativni časopis (barem ga ja takvim doživljavam) mislim da bi široj zajednici trebalo pokazati da postoji i nešto drugo.
Recenzija Coolermaster Cosmos 2 kučišta.
Stalnu temu za pomoć za Android mobitele vezano uz probleme.
A sta cu citat kad jos nisam Bug dobio a pretplatnik sam :)
Damn