Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 632.831
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Joco55 kaže...
Gnjavator komunikacije kaže...
Nešto o dvd pržilicama

A šta to ima posebno u današnjim dvd pržilicama, o njima su se rezencije pisale prije 6-7 godina(godina gore, dole), ovo je vrijeme BlueRay diskova.

Ok onda

BOLDOG ÚJ ÉVET
15 godina
neaktivan
opis blueray-a
koja je razlika u tehnologiji, cjene citaca i snimaca, nas izbor i best buy posebno za citace, posebno za snimace
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
16 godina

Možda je to čisto moje viđenje / doživljaj, ali imam nekako osjećaj da se vrte već prežvakane teme. 

Zašto se možda ne bi napisala koja riječ o biometriji, računalnoj forenzici, kriptografiji, kompresiji, stenografiji, socijalnom ižinjeringu, možda u svakom broju opisati jednu h4x0r tehniku (recimo u jednom DNS poising, u drugom DoS napad, u trećem port scanning, itd.)?

Eh, da, općenito napisati što su to socijalne mreže i malo o njima. Nekako imam osjećaj da 90% ekipe stavlja socijalna mreže ===  facebook.

"You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility." - Kevin Mitnick
16 godina
odjavljen
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Da u Bug-u bude tema "Socijalne mreže" ja bih ga prestao kupovati i prešao na neki drugi časopis.

Ako već mora biti softverska tema, onda neka bude neka škola rada u Linux-u kao što je bilo sa PS-om. Sviđa mi se što je Bug povećao udio slobodnog softvera.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
vexx5555 kaže...

Da u Bug-u bude tema "Socijalne mreže" ja bih ga prestao kupovati i prešao na neki drugi časopis.

Kako rekoh, 90% (da ne kažem i 99) HC informatičara ne zna recimo da je i youtube socijalna mreža... Da se i ovaj forum može gledati kao socijalna mreža.

"You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility." - Kevin Mitnick
16 godina
odjavljen

Što se mene tiče, i gmail može biti socijalna mreža, ali neču čitati to sr*nje. Neka bude hardvera kao i u ovom broju- XPC tema je totalni KICKASS!!!! Fenomenalno su je napravili-doduše cable menagment im nije jača strana, još uvijek sux-a kao i prošli put.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 21:17 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Što se meni tice, meni je sve ok, dobar omjer hardware-a, software-a i igara, a opet dovoljno kolumni. Nemam zamjerki.

Jedino bi mi dobro došao neki članak na zadnjoj strani kada hodam od trgovine ili tiska kući da imam što čitati :)

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 21:31 (kingmedo).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ako već mora biti softverska tema, onda neka bude neka škola rada u Linux-u kao što je bilo sa PS-om. Sviđa mi se što je Bug povećao udio slobodnog softvera.

I moj glas ide da bude nešto o slobodnom softveru pogotovo o radu u linuxu. palac gore

*-*
17 godina

Ja bih zelio citati novi Bug. Jos mi nije dosao. Pasmateripostarimaiposti.

EDIT: maloprije sam zaprimio jedan ugodan poziv od gospodje/gospodjice iz Bugovog odjela za pretplatu koja je gore u ovoj poruci procitala da jos nisam dobio Bug i koja me nazvala da vidi sto se da napravit.

Moram priznati da sam ostao veoma ugodno iznenadjem Bugovom sluzbom za pretplatnike i da sam stvarno iznenadjen sto sluzba cita i postove po forumu. It means you DO care :) U svakom slucaju, pohvala Bugovci... ovo je bila jako lijepa gesta.

Inace meni Bug redovito zna kasniti i po tjedan, dva tako da... strpljenje je vrlina :(

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 9:53 (tnakir).

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

BUG prvenstveno kupujem zbog kolumni, ali rubrika Samogradnja mi se jako sviđa, pa ako nije problem da u svaki broj ubacite više tema u tu rubriku(barem 2-3), jer ima nas dosta ovdije koji se vole igrati s lemilicom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Nije baš u Bug-u, ali na Bugovom DVD-u bi bilo vrlo korisno kada bi stavljali pune videe nekih bitnijih informatičkih predavanja/događanja kao npr. Apple-ov keynote, nekadašnje predstavljanje Project Natala i sl.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran

jedno pitanje, dali su ikada želje iz ove teme usklišene?

0 1 hvala 0
16 godina

Da i to češće nego što se to misli jer se uglavnom dobre ideje prihvate za 2-3 broja, jer ih je nemoguće odmah realizirati.

15 godina
neaktivan
evo jedna dobra tema, vodic o clokanju, procesora, grafe, rama.... kako bi to bilo optimalno, kakve rezultate mozemo ocekivati...
15 godina
1337Code_breaker kaže...
evo jedna dobra tema, vodic o clokanju, procesora, grafe, rama.... kako bi to bilo optimalno, kakve rezultate mozemo ocekivati...

Slažen se, malo detaljnije o tome, ako me pamćenje služi zadnji put su bile samo 3-4 strane o tome. I malo manje o onome hlađenju sa dušikon, to je istina zanimljivo ali baš i nije tako korisno. 

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan
danas ce puno klinaca jednostavno odvrtit sve skroz nadesno...
stovise, prije par tjedana ja bi to najvjerojatnije napravio
17 godina
neaktivan

Po meni tema u prošlom broju,tj u ovom o xpc je bila promašena.Sve je to lijepo ,ali tko to može priuštiti.Treba uvesti stranice tipa "s foruma" jedno 5-6 strana,teme koje su bile zanimljive,rasprave s foruma i sl. mislim da bi forum trebao zauzimati više mjesta u časopisu.Uvoditi recenzije iz digitalija,ono mišljenja o nekom hot gadgetu iz prve ruke i dr.

Također mogli biste uvesti u časopis i izreke mjeseca na forumu,kao što se na forumu svakodnevno mijenjaju izreke dana.

Također moglo bi se smiješne screenshootove iz teme na forumu(ona o screenovima iz igre) staviti pred sam kraj časopisa kao neki fun page,evo npr jedan forumaš je stavio screen iz cod 4 mp gdje je sa jednim metkom ubio njih četiri,to je zanjimljivo.

Onda najbolji video koji su forumaši objavili na bugonline-u bi mogao biti opisan i dr.

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Puno više samogradnje,hard test kućišta,uglavnom napravljen je odličan omjer softvera,hardvera i igara.Pohvale{#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neka uvedu ko u gameplayu na kraju top i optimal konfu
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
neka uvedu ko u gameplayu na kraju top i optimal konfu

Ne kužim

15 godina
neaktivan
na kraju gameplaya imas optimalnu konfu (oko 5000) i max slozenu od najjacih komponenti, korisna stvar, no cesto lose slozena, ako to bug dobro izvede bilo bi sjajno :)
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
na kraju gameplaya imas optimalnu konfu (oko 5000) i max slozenu od najjacih komponenti, korisna stvar, no cesto lose slozena, ako to bug dobro izvede bilo bi sjajno :)

Te teme su prečeste u bugu,ako redovno čitaš onda znaš,a s druge strane imaš forumaše i mali milijun tema pc do 2000k,do 3000k,do 4000 bla bla

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 0:04 (tandara).
17 godina
Uskoro će biti 3 godine postojanja Bug foruma pa bi Domagoj i ekipa mogli složiti neku temu na 4-5 stranica o forumu, forumašima, statistika, hall of fame i hall of shame itd. Moglo bi biti zanimljivo.
I'm just sayin'
17 godina
neaktivan

Evo ja mislim da bi vrh vrhova bilo kad bi forumaši sami osmislili tj,kreirali jedan broj bug-a.

Tj.nekoliko njih napiše kolumne,pa se izaberu najbolje.

Onda recenzije igara.

Nekoliko njih priloži svoju samogradnju,pa se opet izabere najbolja samogradnja i sl.

Ali ipak mislim da bi kao što sam naveo u nekliko postova iznad,trebalo uvesti 5-6 stranica s foruma

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tako je, bez forumasa bi bug izgledao totalno drugacije, nek se stave svi forumasi s 5 zvjezdica, nagrada micromanu za hard testove, nagrada ivi zbog predane sluzbe, borgu za avatare, deus ex mashini za pomaganje u programiranju,,meni sto sam tako zgodan....

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 0:11 (1337Code_breaker).
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

tako je, bez forumasa bi bug izgledao totalno drugacije, nek se stave svi forumasi s 5 zvjezdica, nagrada micromanu za hard testove, nagrada ivi zbog predane sluzbe, borgu za avatare, deus ex mashini za pomaganje u programiranju,,meni sto sam tako zgodan....

Ne spominji zvjezdice,nije da omalovažvam top forumaše,ali zvjezdice ništa ne znače,barem po meni

16 godina
neaktivan
tandara kaže...

Po meni tema u prošlom broju,tj u ovom o xpc je bila promašena.Sve je to lijepo ,ali tko to može priuštiti.

Treba uvesti stranice tipa "s foruma" jedno 5-6 strana,teme koje su bile zanimljive,rasprave s foruma i sl. mislim da bi forum trebao zauzimati više mjesta u časopisu.Uvoditi recenzije iz digitalija,ono mišljenja o nekom hot gadgetu iz prve ruke i dr.

Također mogli biste uvesti u časopis i izreke mjeseca na forumu,kao što se na forumu svakodnevno mijenjaju izreke dana.

Također moglo bi se smiješne screenshootove iz teme na forumu(ona o screenovima iz igre) staviti pred sam kraj časopisa kao neki fun page,evo npr jedan forumaš je stavio screen iz cod 4 mp gdje je sa jednim metkom ubio njih četiri,to je zanjimljivo.

Onda najbolji video koji su forumaši objavili na bugonline-u bi mogao biti opisan i dr.

Sad je bolje ;)

I ja mislim da bi mogao BOL tj. Forum dobiti "malo" više mjesta u tiskanom izdanju... :)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
neaktivan

Ne loše ideja, da se malo piše o forumu.

Možda s time se boljška i kvaliteta foruma, i ljudi koji će dolaziti na forum.

*-*
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tandara kaže...

Prije je bila ta rubrika na kraju, ako se ne varan zvala se Foto finiš. Doduše nisu bili iz igara ali ovako bilo je dosta zanimljivih stvarčica.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
1337Code_breaker kaže...

Zbog čega kad takve teme redovito izlaze kao teme brojeva? Pa ne promjeni se baš toliko tržište da se svaki mjesec treba slagat nova konfa. A ovo "max slozenu od najjacih komponenti.." neću ni komentirati. Potpuno beskorisno kao i XPC (ali ajde, ovo je jednom godišnje, za gušt, pa može proć..{#}).

tandara kaže...

Evo ja mislim da bi vrh vrhova bilo kad bi forumaši sami osmislili tj,kreirali jedan broj bug-a.

Tj.nekoliko njih napiše kolumne,pa se izaberu najbolje.

Onda recenzije igara.

Nekoliko njih priloži svoju samogradnju,pa se opet izabere najbolja samogradnja i sl.

Ali ipak mislim da bi kao što sam naveo u nekliko postova iznad,trebalo uvesti 5-6 stranica s foruma

Taj broj sigurno ne bi kupio. Ne znam zašto svi misle da mogu biti novinari.

I ovo s forumom u časopisu..isto ne kužim..jedino za produljenje nečijeg e-penisa, kak bi Ivo reko. To sve se može pročitati i na forumu i to - potpuno besplatno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice