Što biste željeli na Bug DVD-u?

poruka: 118
|
čitano: 39.791
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

možda programa za mobitele (igre,teme, za dekodiranje...) umjesto šaljivog videa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Taj šaljivi video je bezveze i ne znam šta radi na DVD-u. Shvaćam da treba popuniti DVD ali što je sljedeće - video recepti? :P

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

^^ slažem se to nek izbace i stave neki program ili alat ili neku igru...

mene zanima dali modovi razmišljaju o našim komenatrima tj. prijedlozima ili im prolete samo kroz glavu??Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakve veze modovi imaju sa BUG DVD-om?

0 0 hvala 0
17 godina

Idu li moji prijedlozi na DVD ili ne?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Što biste željeli na Bug DVD-u?
Lord Angel kaže...

mene zanima dali modovi razmišljaju o našim komenatrima tj. prijedlozima ili im prolete samo kroz glavu??Osmijeh

Svaki prijedlog, dobar ili los, je procitan, a je li uvazen ili ne - to ovisi o njegovoj kvaliteti :)

Work is for people who suck at video games.
17 godina
Miha LA kaže...

možda programa za mobitele (igre,teme, za dekodiranje...) umjesto šaljivog videa

Igre i programi za mobitele su komercijalni softver,eventualno ako ti se igra neka demo igrica na mobitelu u trajanju od 2minute....
Ionako te stvari možeš skinuti s specijaliziranih foruma (zamisli crackirane) :)

17 godina

možda zakrpe i dodatke za igre neke programe, još uvijek nema svatko adsl da skine 100 megabajta ili više

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2008 0:47 (Miha LA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je malcice doslovno, ali evo link na moju zelju -> ovdje

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
branimir kaže...

BUG imaš još samo da si nađeš komada :)
17 godina
neaktivan
branimir kaže...

e sad mogo si...

inače još jedan moj prijedlog za Win Xp SP2 ili noviji SP3 šta kažete???
17 godina
neaktivan

www.gamebasic.com

Treba nam gore navedeni program za izradu igri za početnike.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

// Dakle, definitivno uzimam prvi časopis  a volio bih da to bude dobri stari BUG, koji će nam ponuditi:

1. Service Pack 1 for Windows VISTA 32bit

2. Service Pack 3 for Windows XP 32bit

i još jedna velika želja:

Wikipedija se može skinuti na DVD! Pa znam da zauzme puno megabajta, ali ako ništa drugo, stavite 2 DVD-a jedan mjesec, mislim da smo mi vjerni čitatelji i to zaslužili. A ta enciklopedija bi jako dobro nam došla, nama studentima.

Dakle, da rezimiram, uglavnom želim si one programe i igrice koji su uglavnom besplatni a veličinom mi se neisplate skidati preko modema dakle sve veće od 50mb.

Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju.

lp

"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
neaktivan
// samo da se nadopunim, Linux Ubuntu ova najnovija verzija (znam da je Beta), al po svim forumima kazu da je OK. Pa bi bilo lijepo da se nađe na BUG-ovom slijedećem DVD-u. Samo da se zna da je nas Linux -saša Ubuntu -aša, svakim danom sve više i da se radujemo svakom programu za Ubuntu koji se nađe na BUGovom DVD-u.

hvala
17 godina
neaktivan

Možda nekakve konverzije i nove mape za neke igre, šale izbacite i ako već želite taj prostor želite  iskoristit za nakakve video materijale možda bi nam dobro došle kakve videolekcije. A i produžit BugTV nebi bilo na odmet. Sučelje ne dirajte.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad znam da se puno ljudi neće sa mnom složiti,ali Linux ti zanima negdje 0.001% čitača buga tak da se to ne isplati stavljati na BUG-ov DVD-.Linux je samo za ljude koji jako dobro znaju programirati,inače ti više od Windowsa ne treba,a mislim da ih nije jako puno vještih u programiranju.

Wikipedija zanima još manje ljudi,ima je na netu,a ako si student onda to možeš pogledati besplatno na netu.

Ja sam zadovoljan sa sadržajem DVD-a i ne treba ga mjenjati.Da služamo svačije želje trebali bi terabajtne diskove da svima udovoljimo.Ja bi isto tako bogao napisat milijun želja,ali nema svrhe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja mislim da su moji prijedlozi OK i da bi ih trebali stavit na DVD.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
// samo da se nadopunim, Linux Ubuntu ova najnovija verzija (znam da je Beta), al po svim forumima kazu da je OK. Pa bi bilo lijepo da se nađe na BUG-ovom slijedećem DVD-u. Samo da se zna da je nas Linux -saša Ubuntu -aša, svakim danom sve više i da se radujemo svakom programu za Ubuntu koji se nađe na BUGovom DVD-u.

hvala
 Loša ti je ideja. Radi se o developement verziji koja je nedovršena, sa hrpom propusta i bugova. Namjenjena je isključivo testiranju. Zamisli da BUG to objavi, dobar dio ljudi bi instalirao i popljuvao stabilnost kojom se "linuxaši" hvale...

17 godina
neaktivan
toma kaže...

Sad znam da se puno ljudi neće sa mnom složiti,ali Linux ti zanima negdje 0.001% čitača buga tak da se to ne isplati stavljati na BUG-ov DVD-.Linux je samo za ljude koji jako dobro znaju programirati,inače ti više od Windowsa ne treba,a mislim da ih nije jako puno vještih u programiranju.

Pričaš gluposti. Ne shvaćam zašto ljudi imaju potrebu davati svoju predodžbu nečega iako doslovce nemaju pojma o čemu pričaju. Kakvo vražje programiranje? Fulao si i postotak malo, ako nisi primjetio linux je u zadnje vrijeme sve zastupljeniji. PC Chip je redovan što se tiče toga, a i BUG u zadnje vrijeme sve više pozornosti daje linuxu.

17 godina

znam da dižem staru temu al moram...

Win XP SP3 kada izađe mislim da izlazi ubrzo... i možda SP2 (il je već bio na nekom dvd-u???)

Bez brige, SP3 će se naći na DVD-u čim izađe... Za sada su najave da će se pojaviti u lipnju, što će reći da bi se SP3 mogao naći na ljetnom dvobroju... No sve ovisi o datumu izlaska službene verzije SP3...

SP2 je bio objavljen na mediju uz Bug broj 142 u rujnu 2004. godine.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2008 10:34 (Matija).
17 godina
jabuka555 kaže...

// Dakle, definitivno uzimam prvi časopis  a volio bih da to bude dobri stari BUG, koji će nam ponuditi:

1. Service Pack 1 for Windows VISTA 32bit

2. Service Pack 3 for Windows XP 32bit

i još jedna velika želja:

Wikipedija se može skinuti na DVD! Pa znam da zauzme puno megabajta, ali ako ništa drugo, stavite 2 DVD-a jedan mjesec, mislim da smo mi vjerni čitatelji i to zaslužili. A ta enciklopedija bi jako dobro nam došla, nama studentima.

Dakle, da rezimiram, uglavnom želim si one programe i igrice koji su uglavnom besplatni a veličinom mi se neisplate skidati preko modema dakle sve veće od 50mb.

Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju.

lp

Bit će... Wikpediu ne smijemo distribuirati...

17 godina
neaktivan
Matija kaže...

Win XP SP3 kada izađe mislim da izlazi ubrzo... i možda SP2 (il je već bio na nekom dvd-u???)

SP 3 je izašo...

ja se nadam da će ga stavit...
17 godina
Babylon 7 ODLIČAN program za prevađanje na hrvatski s hrvatskog na eng- na talijanski... Sve Izvan Mrežno! i za punu verziju (inače 30dana) se može koristiti svi dijelovi Babylona! http://www.babylon.com/
+ http://www.babylon.com/category/54/Croatian.html + http://www.babylon.com/category/429/Bosnian.html
17 godina
neaktivan

Pa u svakom broju neki AntiSpyware alat ili Antivirus,redovno azurirani.

Adis Vezir

0 0 hvala 0
17 godina
Lord Angel kaže...
Matija kaže...

SP 3 je izašo...

ja se nadam da će ga stavit...

Još nije izašla službena puna verzija. Za sada je dostupan još jedan Release Candidate, a to neće završiti na DVD-u.
17 godina
neaktivan

a onda SP2

0 0 hvala 0
17 godina

A moji prijedlozi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GIMP( za Windowse, Linuxaši ga sigurno imaju)

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoćete li ponovno stavljati clipove iz igara u HD-u?

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ficho.joj kaže...

evo mene opet jer me je miro suspendiro! Napravio sam novi account.

Nisam te ja suspendirao, ali budem (mislim ovaj novi account) - ako nastaviš!

Zato: poštuj pravila foruma i poštuj upute moderatora (nije bitno da li se s njima slažeš)!

Sve prethodne postove (off-topic rasprave, nevezane za temu u kojoj se nalazimo) ću obrisati kako ova tema ne bi bila uništena i trajno zagađena!

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 23:24 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice