možda programa za mobitele (igre,teme, za dekodiranje...) umjesto šaljivog videa
Taj šaljivi video je bezveze i ne znam šta radi na DVD-u. Shvaćam da treba popuniti DVD ali što je sljedeće - video recepti? :P
^^ slažem se to nek izbace i stave neki program ili alat ili neku igru...
mene zanima dali modovi razmišljaju o našim komenatrima tj. prijedlozima ili im prolete samo kroz glavu??
Kakve veze modovi imaju sa BUG DVD-om?
Idu li moji prijedlozi na DVD ili ne?
mene zanima dali modovi razmišljaju o našim komenatrima tj. prijedlozima ili im prolete samo kroz glavu??
možda programa za mobitele (igre,teme, za dekodiranje...) umjesto šaljivog videa
možda zakrpe i dodatke za igre neke programe, još uvijek nema svatko adsl da skine 100 megabajta ili više
Ovo je malcice doslovno, ali evo link na moju zelju -> ovdje
Treba nam gore navedeni program za izradu igri za početnike.
// Dakle, definitivno uzimam prvi časopis a volio bih da to bude dobri stari BUG, koji će nam ponuditi:
1. Service Pack 1 for Windows VISTA 32bit
2. Service Pack 3 for Windows XP 32bit
i još jedna velika želja:
Wikipedija se može skinuti na DVD! Pa znam da zauzme puno megabajta, ali ako ništa drugo, stavite 2 DVD-a jedan mjesec, mislim da smo mi vjerni čitatelji i to zaslužili. A ta enciklopedija bi jako dobro nam došla, nama studentima.
Dakle, da rezimiram, uglavnom želim si one programe i igrice koji su uglavnom besplatni a veličinom mi se neisplate skidati preko modema dakle sve veće od 50mb.
Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju.
lp
hvala
Možda nekakve konverzije i nove mape za neke igre, šale izbacite i ako već želite taj prostor želite iskoristit za nakakve video materijale možda bi nam dobro došle kakve videolekcije. A i produžit BugTV nebi bilo na odmet. Sučelje ne dirajte.
Sad znam da se puno ljudi neće sa mnom složiti,ali Linux ti zanima negdje 0.001% čitača buga tak da se to ne isplati stavljati na BUG-ov DVD-.Linux je samo za ljude koji jako dobro znaju programirati,inače ti više od Windowsa ne treba,a mislim da ih nije jako puno vještih u programiranju.
Wikipedija zanima još manje ljudi,ima je na netu,a ako si student onda to možeš pogledati besplatno na netu.
Ja sam zadovoljan sa sadržajem DVD-a i ne treba ga mjenjati.Da služamo svačije želje trebali bi terabajtne diskove da svima udovoljimo.Ja bi isto tako bogao napisat milijun želja,ali nema svrhe.
Ja mislim da su moji prijedlozi OK i da bi ih trebali stavit na DVD.
hvala
Sad znam da se puno ljudi neće sa mnom složiti,ali Linux ti zanima negdje 0.001% čitača buga tak da se to ne isplati stavljati na BUG-ov DVD-.Linux je samo za ljude koji jako dobro znaju programirati,inače ti više od Windowsa ne treba,a mislim da ih nije jako puno vještih u programiranju.
znam da dižem staru temu al moram...
Win XP SP3 kada izađe mislim da izlazi ubrzo... i možda SP2 (il je već bio na nekom dvd-u???)
Bez brige, SP3 će se naći na DVD-u čim izađe... Za sada su najave da će se pojaviti u lipnju, što će reći da bi se SP3 mogao naći na ljetnom dvobroju... No sve ovisi o datumu izlaska službene verzije SP3...
SP2 je bio objavljen na mediju uz Bug broj 142 u rujnu 2004. godine.
// Dakle, definitivno uzimam prvi časopis a volio bih da to bude dobri stari BUG, koji će nam ponuditi:
1. Service Pack 1 for Windows VISTA 32bit
2. Service Pack 3 for Windows XP 32bit
i još jedna velika želja:
Wikipedija se može skinuti na DVD! Pa znam da zauzme puno megabajta, ali ako ništa drugo, stavite 2 DVD-a jedan mjesec, mislim da smo mi vjerni čitatelji i to zaslužili. A ta enciklopedija bi jako dobro nam došla, nama studentima.
Dakle, da rezimiram, uglavnom želim si one programe i igrice koji su uglavnom besplatni a veličinom mi se neisplate skidati preko modema dakle sve veće od 50mb.
Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju.
lp
Win XP SP3 kada izađe mislim da izlazi ubrzo... i možda SP2 (il je već bio na nekom dvd-u???)
+ http://www.babylon.com/category/54/Croatian.html + http://www.babylon.com/category/429/Bosnian.html
Pa u svakom broju neki AntiSpyware alat ili Antivirus,redovno azurirani.
a onda SP2
A moji prijedlozi?
GIMP( za Windowse, Linuxaši ga sigurno imaju)
Hoćete li ponovno stavljati clipove iz igara u HD-u?
evo mene opet jer me je miro suspendiro! Napravio sam novi account.