Pomoc kako otvoriti dvd

poruka: 29
|
čitano: 8.069
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
molim pomoc zasto ne mogu otvoriti bugov CD

Starije Cdove otvara normalno ali zadnje brojeve ne mogu otvoriti , Sve prije 2008 otvara normalno ali posle 2009 ne mogu otvoriti.Zelio bi da kupujem casopis ali nazalost imam problem. Molim nekoga iz BUG-a da me savjetuje sta da radim. hvala. svezeg

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: molim pomoc zasto ne mogu otvoriti bugov CD

Pa jel čita druge CDove/DVDove normalno?

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan
svezeg kaže...

Starije Cdove otvara normalno ali zadnje brojeve ne mogu otvoriti , Sve prije 2008 otvara normalno ali posle 2009 ne mogu otvoriti.Zelio bi da kupujem casopis ali nazalost imam problem. Molim nekoga iz BUG-a da me savjetuje sta da radim. hvala. svezeg

Valjda zato jer ti optički čitač/pisač ne podržava DL (Double Layer).

15 godina
neaktivan
vistma kaže...
svezeg kaže...

Valjda zato jer ti optički čitač/pisač ne podržava DL (Double Layer).

Imam isti problem,neočitava ga ali inače čita Dl jer sam instaliravao masu igri Dl-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 23:19 (Scorp).
16 godina
neaktivan
Moj CD citac/przilica cita sve normalno /CD i DVD/.Zar ja kao penzioner moram kupiti onaj citac sto cita 7GB a moj je samo 4.7GB. Ili kako ga zovu cita obadvije strane Hvala na tvom odgovoru
16 godina
neaktivan
Ja nemam double layer. Zar nema nekog nacina da sa obicnim DVD citacem otvorim Bugov CD???. Puno hvala na odgovoru
16 godina
neaktivan
Pomoc kako otvoriti dvd

Nažalost, ne. Probaj na nekom drugom kompu - na poslu ili kod frenda. Sa DVD-a prebaci na memory stick ono što te već zanima ili ako znaš što se nalazi na DVD-u i što već trebaš probaj to naći na netu i downloadaj na svoje računalo.

Edit: Možeš ih već nabaviti za 165 kn ...

http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=052112

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 8:45 (stalker).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
svezeg kaže...
Moj CD citac/przilica cita sve normalno /CD i DVD/.Zar ja kao penzioner moram kupiti onaj citac sto cita 7GB a moj je samo 4.7GB. Ili kako ga zovu cita obadvije strane Hvala na tvom odgovoru

Možeš li navesti proizvođača i model pogona?

BTW, pred koju godinu, na jednom pogonu (combo CD snimač / DVD čitač) mi se dogodilo da je prestao čitati data CD-ove, dok je audio CD-ove i DVD-ove uredno čitao. Budući da su novi pogoni koštali oko 210 kn (DVD snimači), praktičnije mi je bilo kupiti novi pogon (sa većom funkcionalnošću) nego se zezati sa traženjem problema.

15 godina
neaktivan

http://www.samsung-bih.com/images/catalog/132/775_black.jpg

Ovo ti je moj...uglavnom kao šta sam naveo inače čita,a sada sam kupio već 2 broj buga u 3 dana i stvarno sam razočaran!

Nakon poslana 2 maila od odgovora ništa...70 kn sve skupa 2 dvda a ne rade....I to daj na usb pa daj vamo pa daj tamo zašto bi onda uopće i kupovao više kada plaćam a ne dobijem  plaćeno!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 12:10 (Scorp).
17 godina
neaktivan
Pomoc kako otvoriti dvd

Meni se znalo sa sasvim novim pioneerovim čitačem događat slična stvar koji isto podržava čitanje i pisanje na DL, jedno vrijeme nije čitao BUG DVD 7 mjeseca, i onda ga 2 tjedna poslije čite bez po frke...

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prije svega opet hvala sto pomazes jedog starog penzionera. Ovako model je od "standard"  AD-7200A.Kad bi ja znao koji citac/przilica sigurno otvara Bugov CD onda bi ja kupio taj pogon ako je u rangu 200kuna Jos jedanput hvala .svezeg

15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 12:34 (Scorp).
16 godina
neaktivan

Cita sve normalno.Jeli moram kupiti citac/przilica onaj sto cita sa obe strane. To kosta uzasno mnogo Oko 3000 kuna a za to nemam love jer ova jadna penzija jedvo pokriva za hranu. Imas li neku ideju kako da otvorim Bugov CD.Hvala na tvom odgovoru

16 godina
neaktivan
svezeg kaže...

Cita sve normalno.Jeli moram kupiti citac/przilica onaj sto cita sa obe strane. To kosta uzasno mnogo Oko 3000 kuna a za to nemam love jer ova jadna penzija jedvo pokriva za hranu. Imas li neku ideju kako da otvorim Bugov CD.Hvala na tvom odgovoru

DVD przilica sto cita DL (double layer) dvd-ove dođe oko 150kn. Namigiva

Zašto sarma ne leti??
15 godina
neaktivan

A opet to ti se ne isplati jer ti ne garantira da će ti raditi,ja je imam malo sam je više platio od 150 kn pa ne čita....

16 godina
odjavljen

onda je neispravan - kupi si drugi dvd čitač. ako ne bude čitao, imaš garanciju na njega, pa ga vrati

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
15 godina
neaktivan

Znam u ovom trenutku  10 ljudi s kojima upravo pričam da im ne radi Bugov dvd...Nešto je netko zahebo i nema druge...I ako moj neispravan  od njih   10 nikom ne radi a imaju kompove boli glava uključujući s čitačima...Sad ko tu koga hebe!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 15:40 (Scorp).
16 godina
neaktivan
Pomoc kako otvoriti dvd

Ovdje je tema za problematični DVD u Bugu 202.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc kako otvoriti dvd

Imam istim problem, moja DVD čitač otvara sve CD DVD DL i dr., no kada stavim Bugov DVD DL, nema šanse ne želi se pokrenuti, no na svima ostalim radi, probao sam sve, no ne radi. Tada sam više puta otvorao ladicu i zatvarao i nekad pokrene nekad ne, ali nije problem u BUG DVD-u, već u laseru čitaču, nataloži se prašine i onda neće raditi jer ipak bi se reklo treba više snage za pokrenut DL.

Probajte očistit laser DVD za čišćenje.

π 

all those moments will be lost in time like tears in the rain

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc kako otvoriti dvd

Stariji (oni sa  početka implementacije DL DVD-a) DVD optički uređaji nemogu čitati DL DVD medije.

Uglavnom svi noviji mogu.

Najbolje ti je da kupiš novi DVD uređaj, dođe oko 150 kn.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 15:54 (Quark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc kako otvoriti dvd

Puno hvala na sugestiji. Reci mi koji imas ti pa da ja kupim istog. Ovakav problem ja nisam ranije imao. Znaci daj mi marku t broj tvoga pa da ga kupinm. Jos jedanput hvala. svezeg

16 godina
neaktivan
izgubio ga!
Molim pomoć,
Ja sam izgubio svoj bug dvd iz broja 202, jel ga netko moze u .iso stavit ili mi barem bug tv poslat?
Hvala unaprijed
Gordon Gordon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoc kako otvoriti dvd

Ovaj ti je dobar a i jedan od jeftinijih: LG GH22NS30 (HG Spot) - 169 kn.

Sučelje je naravno  SATA.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 15:19 (Quark).
17 godina
neaktivan
RE: izgubio ga!
Gordon Gordon kaže...
Molim pomoć,
Ja sam izgubio svoj bug dvd iz broja 202, jel ga netko moze u .iso stavit ili mi barem bug tv poslat?
Hvala unaprijed

Ako imaš starij BUG DVD, skini sa ove adrese datoteku sa sadržajem BUG DVD-a za 09.2009. i otvori tu datoteku sa Open nardbom preko BUG DVD sučelja.

Naravno tu nećeš dobiti same programe kao ni BUG TV ali ćeš imati linkove i opise programa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 15:22 (Quark).
16 godina
Pomoc kako otvoriti dvd

Ako ti je przilica stara onda probaj je ocistit(cd za ciscenje lasera) mozda uspije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav. Zalosno je to sto drustvo u BUGU ne zele pomoci da se rijesi ovaj problem.Kupio sam 5/6 brojeva  casopisa i znaci bacio lovu u vjetar.Onaj Roksandic bi trebao da cita ovaj forum pa bi vidio. stanje stvari. svezeg

16 godina
neaktivan

Pozdrav, Ovaj moj Citac/przilica sve drugo cita bez problema . Samo nece da otvori ove zadnje BUG-ove CDove.Jeli znas koliko love moram potrositi na onaj DL double layer ?. svezeg

17 godina
neaktivan
svezeg kaže...

Pozdrav, Ovaj moj Citac/przilica sve drugo cita bez problema . Samo nece da otvori ove zadnje BUG-ove CDove.Jeli znas koliko love moram potrositi na onaj DL double layer ?. svezeg

Probaj kod kolege otvoriti taj(te) BUG DVD-e.

Ako misliš na uređaj koji čita DL DVD medije, takav ti je svaki DVD čitač koji možeš danas naći u hr trgovinama, a kreću se oko 150 kn.

Već sam ti dao predlog: LG GH22NS30 (HG Spot) - 169 kn.

Isto tako vidi dali ti je uređaj ATA ili SATA tj. dali imaš SATA konektore na ploči, jer su većinom SATA sučelja jedina na današnjim optičkim uređajima.

15 godina
odjavljen
Pomoc kako otvoriti dvd

Ja sam sve do nedavno otvarao DVD iz Bug-a,s desnim klikom miša i na prvom mjestu mi je stajalo "pokreni Bug DVD" ,a sad mi kod desnog klika mišem ,kao prvo stoji "otvori".Sve sam pokušavao,i sa  pod svojstva,samopokretanje,pa i sa nekim savjetima sa interneta oko samopokretanja(autoplay) i još uvijek ništa.Molim za pomoć tko mi može pomoći u vezi ovoga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice