Najbolje BUG recenzije igara

poruka: 75
|
čitano: 14.557
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nedavna Raciceva recenzija Sim City Societiesa mi je nanijela teske bolove..... od padanja sa stolice, nemogucnosti disanja, zategnutosti trbusnih misica, i svih ostalih simptoma histericnog smijeha.

Kad sam procitao u prep. konfiguraciji "lobotomija", poplavio sam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slazem se sa Sim City Societiese ukljucujuci Gears of War recenziju i najavu. A i recenzija WoW-a je bila odlicna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mutno se sjećam recenzije Warcrafta 2, bilo je to vrijeme kad se većinom čitao Hacker.

Doduše, sjećam se starije recenzije za Dune 2. :)

Naslov "Začin bez okusa i mirisa" i tekst u kojem se autor jada da igra uopće ne sliči na prvi dio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbolje BUG recenzije igara

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 22:48 (XPCBIT).
17 godina

Meni je u sjećanju ostala ta famozna recenzija Warcrafta II, no ne sjećam ga se uopće, samo da mi je recenzija bila do bibera, i imala je veze sa kantama za smećem :) i Quake 2, IIRC, za koju su tvrdili da bi morala biti ugrađena u BIOS :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih rekao za Cod 4, Crysis i Guitar Hero III.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan

Recenzija koje se najviše sićan je UT2004 ( svibanj dvi iljade i neke, valjda četvrte ), Goran Račić. Recenzija završava:

Odabrao: J.Lo Hadžiselimović

0 0 hvala 0
17 godina
Funkenstein kaže...

Recenzija koje se najviše sićan je UT2004 ( svibanj dvi iljade i neke, valjda četvrte ), Goran Račić. Recenzija završava:

Rado bih uzeo zaslugu za tu recenziju, ali to je napisao, uvijek odlican, majstor Vrdelja.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Meni je u sjećanju ostala ta famozna recenzija Warcrafta II, no ne sjećam ga se uopće, samo da mi je recenzija bila do bibera, i imala je veze sa kantama za smećem :)

U klinici su mu za odvikavanje davali male doze TIE Fightera Smijeh
17 godina
neaktivan

Odlicna mi je recenzija Far Crya

Dobra mi je i recenzija Half Lifea 2, jer je nisu bez mozga nahvalili kao sto su to napravili na vecini drugih mjesta, nego su je realno ocjenili

Dobra mi je i recenzija Crysisa jer je takodjer nisu samo nahvalili nego su realno ukazali na sve mane... Taj koncept je mogao proci s odlicnim Far Cryem, jer je bio prvi, ali sad ipak ocekujemo nesto vise... Jedino je ocjena mozda malo prestroga, ali imam osjecaj kao da ju je dao razocarani zaljubljenik u Far Cry

A recenzija Call of Dutya 4 je losa, totalno subjektivna, igra je precjenjena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
Funkenstein kaže...

Rado bih uzeo zaslugu za tu recenziju, ali to je napisao, uvijek odlican, majstor Vrdelja.

Vidiš ( ustvari vidite ), ta mi je recenzija ostala u sjećanju. Sićan se i screenshota sa facea, " kada ste na mjesecu, možete zavijati na zemlju", spominje anju alavanju mislin, ... uglavnom pročitan sve recenzije ali ova mi je naj.

Iako ja još u glavi iman u potpisu Goran Račić. Iden iskopat taj bug, p2p je tema ( asti koja memorija )

Jel moguće da u bugu nije bilo recenzije za UT3? Ili je u ovom broju ( još ga stignen kupit )
17 godina

Doom, Warcraft 2 i bilo koja Vrdeljina recenzija... Jedi Knight 2 i debeloguzi Kyle, kad se samo sjetim ;)  Butcher, trgni se malo i napisi nesto osim kolumne, makar treba "ćovijek" naci vremena za sve to :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Not bad,not bad :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

drago definitvno s warcraftom, sjecam se one zakljucne

kako  se  u  groznici,  okupan  znojem  budi  pa pomisli...

alo,  miro daj malo  nostalgije,  krasan  filler  i  da  vide  novi  klinci  sto

znaci  recenzija  majstora  u  naponu  (kreativne) snage...

najjace  je  kad  oleg  napravi  recenziju  neke  igre  koju  su

mlade snage vec  odradile ispljuvavsi je pa  je  digne  u  nebesa.

ono  Tau=R*C

hehe...

0 0 hvala 0
17 godina
Funkenstein kaže...
 Vidiš ( ustvari vidite ), ta mi je recenzija ostala u sjećanju. Sićan se i screenshota sa facea, " kada ste na mjesecu, možete zavijati na zemlju", spominje anju alavanju mislin, ... uglavnom pročitan sve recenzije ali ova mi je naj.

Jel moguće da u bugu nije bilo recenzije za UT3? Ili je u ovom broju ( još ga stignen kupit )
 Sto se tice mi/vi, mislim da sam jos dosta mlad da smo si svi na ti.

UT3 nije u novom broju - nase "mrezne" snage su u zadnje vrijeme toliko okupirane ozbiljnim poslom da su se zaboravili zabavljati...

17 godina
neaktivan

Još bi doda meni osobno zanimljivo, dosta davno je bilo, UT vs quake3. 6 recenzenata, od toga su dvojica bila za q3Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Funkenstein kaže...

Još bi doda meni osobno zanimljivo, dosta davno je bilo, UT vs quake3. 6 recenzenata, od toga su dvojica bila za q3Mršti se

Joj slažem se sa tobom, UT vs Q3A bilo je teže argumentirat nego pitanja na nacionalnoj osnovi pogotovo ako netko stane isključivo na jednu od ove dvije strane. Mislim da Bugovci nisu mogli bolje pristupiti problemu nego dvije ogromne recenzije kao jedna igra vd. druga i 6 "malih" nezavisnih stavova. Uhh kako mi je drago što su momci iz Epica, ušli na mala vrata i otpuhali dotad nedodirljive igrače iz idSoftwarea.
Objektivno su pristupili i recenziji UT2003 (sjećam se Mirinog stava, kao igra za kolekciju i ništa drugo, bolje nije mogao napisat), relano ga spustivši na zemlju a onda pun pogodak U SRIDU!!! za UT2004 najbolja je rezenzija još od "majko za večeru mi spremi odojak".
Svidja mi se i objektivnost za HalfLife 2 (napisali su da za prave fanove Half-Lifa ipak HL2 nije to-to, što su pravo pogodili). I Crysis su dobro rezenzirali, sve, sve, sve su dobro odradili osim jedne fatalne greške (po mom mišljenju), a to je dizanje ovog CoD4 u nebesa, još i igra godine (pa zar niste mogli staviti makar Bioshock).. o  majko nadam se da neće onako fulat narednih 50 brojeva.
17 godina
neaktivan

Bila jednom dobra recenzije, sad napamet neznam, ali imam doma prvih 20 brojeva buga, opisivali su wow, na sredini bug-a, sta je inace poznato da drzu recenzije na kraju. Svi redom su bili navuceni razni urednici, ekipa je pisala kako rijesit problem cekanja za logiranje itd. Mocna recenzija.

Jos bolesnije od toga je bila recenzija od Warcraft2, nadam se da ste novinara poslali na bolovanje posli toga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je ostao u sjećanju dojam za Max Payne.

"Instant klasik koji morate imati!"Cool  (tako nekako je išlo). Naravno da sam poslušao savjet!:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
shranilo kaže...

Što se tiče opisa igara....DALEKO najbolji text je onaj legendarni o Warcraftu 2...Dan danas se najezim kad ga procitam :)

kad se samo sjetim suze mi navru na oči zbog čovjekove sudbine..... imal ko taj primjerak BUG-a za prodat il' barem ako jsu BUG-ovci voljni tu recenziju c/p negdje na forum il' negdje na BOL. na moju žalost (i sramotu) posudih nekome ta BUG i nikada ga više ne vidjeh.....šmrc

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
17 godina
neaktivan

što se dogodili s G. Zecom, njegove su mi recenzije (i iz drugih listova) uvijek bile dobre

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam se, kao najzabavnije, odmah setio recenzije Fahrenheita, u kojoj se gospodin Vrdelja na pune četiri strane sprda sa igrom (npr, opis kako funkcioniše segment igre kojim se ona razlikuje od filma: "Odnosno, recimo da je ovaj tekst od sada interaktivan: čitajte ga stojeći, a svaki put kad pročitate "dolje, gore, dolje, gore", napravite par čučnjeva i za svako "lijevo, lijevo" mašite lijevom rukom. Ispadne li vam Bug, čitanje počinjete opet od zadnjeg podnaslova. Get Ready!"), da bi joj na kraju dao 97%. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

heh, vidim da se ovdje ne argumentiraju recenzije igara, nego recenzije recenzija igara ;)

na žalost kako 90 posto bugovih recenzija igara otpada na simulatore letjelica i olegove traktate o vojnim strategijama, koji su mi žanr ispod najdosadnijeg na ljestvici igara, moram priznat da mi sve te recenzije izgledaju ko da čitam rad kakvog prirodoslovnjaka o internoj strukturi kamena dinaroida... Osmijeh

(p) & (c) Dario - 2008
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2008 16:24 (Dario).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne znam koja je najbolja ali nek me netko podsjeti koja igra iz fransize Star Wars je recenzirana groznom recenzijom u kojoj recenzent satro prica iz uloge glavnog lika koje vodimo u igri .. i jos sam jednom letio kao wingman Skywalkeru... i slicne budalastine, toliko je grozna recenzija bila da su morali dodati text box sa objasnjnjem da je to ustvari recenzija te i te igre, ovi sto citaju BUG od 2000ineke nek ne probavaju mislim da je prilicno stara recenzija mozda iz prve petoljetke.

Uglavnom ovo sa textboxom me je podjestilo na stidenta koji ne zna crtati pa kad skicira nesto sa table i nacrta prostom rukom krug doda i napomenu da je to krug.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

oooooo umalo da zaboravim "legendarnu" recenziju u kojoj je Starcraft, remek djelo moderne umjetnosti dobio 60%

ma imali su bugovci svojih aferima i te kako

0 0 hvala 0
17 godina
Barbarosa kaže...

oooooo umalo da zaboravim "legendarnu" recenziju u kojoj je Starcraft, remek djelo moderne umjetnosti dobio 60%

ma imali su bugovci svojih aferima i te kako

Er, to mislis na recenziju u Hackeru; autor je bio Damir Rukavina.

17 godina
neaktivan

Ne nego BUG

Provjeri arhivu. Najveca zamjerka je bila cini mi se da nije tehnicki napredan, rezolucija 640x480, sto se pokazalo kao jedan od najvecih aduta, radila je na P 133 bez problema u wine emulaciji.

Nikad nisam kupio Hacker

P.Sevo sad kontam i nisam siguran da li je to mozda preneseno iz hackera, sto mi je malo vjerovatno, ona kolicina, sarkazma, otrova i humora je samo BUGu svojstvena

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 9:43 (Barbarosa).

0 0 hvala 0
17 godina
Barbarosa kaže...

Provjeri arhivu.

Nazalost, nemam osobnu arhivu, a da bi se u redakciji da rovariti, ne bas :)
No ako netko volje, bilo bi divno kad bi ta osoba mogla provjeriti...

17 godina
neaktivan

ma definitivno je starcraft u bugu dobio 60% jer evo sad mi naumpade da je i glavni urednik na pocetku tog broja u obracanju napomenuo da to mozda je nepravedna ocjena.

17 godina
Barbarosa kaže...

ma definitivno je starcraft u bugu dobio 60% jer evo sad mi naumpade da je i glavni urednik na pocetku tog broja u obracanju napomenuo da to mozda je nepravedna ocjena.

U pravu si, tj. u Hackeru je bila ocjena 80 - to je bilo utra malo prema shvacanju ostatka svijeta. Bugove recenzije se, jos uvijek, ne mogu sjetiti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice