Ma ima ih i u puli, nego su svi osteceni, ja nisam mogao vjerovati.
Ma ima ih i u puli, nego su svi osteceni, ja nisam mogao vjerovati.
i ovdje u rijeci ih ima, danas sam prolazio pokraj kioska i ima ga dobar kup, jedno njih 10
Da, ima i u Osijeku. I svi su zdravi.
neznam jeli vec spomenuto ali meni je ispalo sasvim glupo to sto su oni sastavili taj kao extremni pc a nisu onda odmah i pokazali sto to cudo od kompa i moze,jer danas i malo dijete moze sastaviti komp pa da to nekako radi ,a mene je bash zanimalo sta ce podici na tom kompu,koji sustav i s kojom igrom ce ga testirati ,koje su mu performanse u totalu,kolika je razina buke s obzirom da su odabrali zracno hladjenje procesora i ipak su tu dvije radeonke u cf-u,sto je po mom izboru ipak lose,jer takvu konfu bi ipak opskrbio vodenim hladjenjem pa cak i klokirao tek toliko da ga doteram do kraja ...... sve ostalo je odlicno i pohvale bugu ali ipak mi najvjerniji opazamo i take sitnice...
neznam jeli vec spomenuto ali meni je ispalo sasvim glupo to sto su oni sastavili taj kao extremni pc a nisu onda odmah i pokazali sto to cudo od kompa i moze,jer danas i malo dijete moze sastaviti komp pa da to nekako radi ,a mene je bash zanimalo sta ce podici na tom kompu,koji sustav i s kojom igrom ce ga testirati ,koje su mu performanse u totalu,kolika je razina buke s obzirom da su odabrali zracno hladjenje procesora i ipak su tu dvije radeonke u cf-u,sto je po mom izboru ipak lose,jer takvu konfu bi ipak opskrbio vodenim hladjenjem pa cak i klokirao tek toliko da ga doteram do kraja ...... sve ostalo je odlicno i pohvale bugu ali ipak mi najvjerniji opazamo i take sitnice...
pa imaš u onom okviru rezultate u WiC-u i u benchmarcima
To što tražiš imaš na 98. i 99. stranici.
Ne znam da li je to prije spomenuto, ali jedina stvar koja mi se ne sviđa u dizajnu novog BUGA je ona ikonica DVD, što bude kraj teksta i označava da se npr. recenzirani program nalazi na DVD-u.
Sada je ona jednobojna i meni teže uočljiva. Prije je bilo bolje. Može i ovako, ali barem ju onda obojajte u neke boje.
Živili:-)
Ma skinuo mi sa karike pa sam ga malo modificiro, al riješio sam i taj problem "viška vezice".
novi nug je pre supp......samo me zanima zasto u taj xpc------niste stavili neke hardove koji imam 10000rpm.ili.....vise (15000.rpm)
zato što su stavili ssd-eove koji su višestruko brži, a i cijena im je takva
zato što su stavili ssd-eove koji su višestruko brži, a i cijena im je takva
možda su mogli umjesto caviara black stavit velociraptore
sve je to relativno,računalne komponente se mjenjaju stalno
trebali su još u XPC uključiti i neki 3D pisač za bar 100 000kn pa da dobe zbilja extremni PC
Nadoveo bih se na komentar opazanjem da je recenzirano vrlo malo fotoaparata s obzirom na nekadasnje testove kada ih je bilo na desetke.
Istina, prije su bili samo kompakti, sada samo DSLR-i, ali mislim da je trebalo naci neku sredinu...
Nadoveo bih se na komentar opazanjem da je recenzirano vrlo malo fotoaparata s obzirom na nekadasnje testove kada ih je bilo na desetke.
Istina, prije su bili samo kompakti, sada samo DSLR-i, ali mislim da je trebalo naci neku sredinu...
Imaš testiranu i "sredinu" između kompakta i SLR-a, Olympusov PEN, isto u ovom broju...
Količina aparata je mala, slažem se, no ovih 9 su svi koje smo uspjeli dobiti na test od ustupitelja, velikom mukom...
Evo da se pohvalim još jednom darom, a vezan je za BUG. Firma mi je dopustila pretplatu na 2 časopisa(naravno, ona plaća). Uzeo sam BUG i Mrežu! Nadam se da ćete biti kvalitetni u nadolazeće vrijeme!
Sad sam pročitao u BUGu o forumu
simpatični i nasmijani moderatori.....haha
novi nug je pre supp......samo me zanima zasto u taj xpc------niste stavili neke hardove koji imam 10000rpm.ili.....vise (15000.rpm)
Da i ja sam to očekivao. Ali to je vjerojatno jer to nisu hardovi rađeni za normalne i extremne PC-je, već za servere ili mrežna računala. Osim toga nije ih uvijek lako nabaviti.
Šta je nug???
Prosudio sam ja odmah samo sam htio ukazati na lapsus...
Imaš testiranu i "sredinu" između kompakta i SLR-a, Olympusov PEN, isto u ovom broju...
Ako ne padne cijena Olympusu E-P1 za duplo onda bi vrlo brzo moga nestat sa tržišta. Jedina prednost tog Olya nad SLR-om je veličina.
Sada da se opet osvrenm na test.
Nije mi jasno kako ste testirali količinu šuma. Za Canon 500D kao prednost navodite dobor ponašanje na visokim ISO vrijednostima, a za Olympus E-620 piše: ''...kod povećane osjetljivosti u uvjetima slabijeg svjetla vidljiv veći šum nego kod konkurencije''. Kako onda objašnajavte ove 3 slike doli?
EDIT: Nije mi jasno kako nakon više od 24 sata nema očitovanja BUG-ovih stručnjaka glede šuma!
evo ja sam primjetio da su slova u člancima manja, i da ih se teže čita......ja bi staru veličinu slova
evo ja sam primjetio da su slova u člancima manja, i da ih se teže čita......ja bi staru veličinu slova
također primjetio. prvi put kada sam ga otvorio bilo mi je nešto čudno. tek kasnije sam shvatio da su slova manja.
A meni se baš sviđaju ! No točno je da mi se Bug zbog njih "opasno" približava očima. Još ću vid izgubit
kad se malo bolje pogleda, možeš uživati u čitanju BUG-a i mirisati njegov miris. 2u1
Možda su slova smanjili da bi novine bile lakše kao Dora na slici hahaha
Hahahahaha, gdje si našao taj članak, predobar je